היי כולם!

היי כולם!

היי, קוראים לי עדי, אני בת 12 (פיצית!)... ואני מאוד...מאוד אוהבת לשחק! חוץ מזה אני אוהבת מאגיה וכישוף... וסוסים!!! הרבה אנשים אומרים לי שיש לי כישרון (בלה בלה בלה) ואני גם אוהבת לשחק! אני מקווה להיצתרף לפורום... ואמממ... רק כדאי שאני אדע למה אני ניכנסת-אני בטוחה שעשיתם את זה משהו כמו... 7,000 פעם, אבל אתם מוכנים לספר על עצמכם קצת? שלכם, פיצי!

lifie

New member
../images/Emo124.gifהמ... המ...

הפורום הזה צריך התעוררות הוא דיי מנמנם בזמן האחרון אנשיםםםםםםםםםםםםםםם!!!! להתעורר .... חוצמיזה אני שוב אגיד שמי שלא היה בבראשית הפסיד בכלל ובפרט הפסיד הופעה אנרגטית שלי ושל חבריי לתיאטרון ...

lifie

New member
אני מצטערת...

אם העלבתי אותך או משהו כזה... אבל הפואנטה בפורומים זה גם להגיב על הודעות חדשות ולא רק להשתתף בדיונים ישנים ... ואני חושבת שההודעה שלי על איך היה בבראשית יושבת פה כבר שבוע שלם ולא קיבלה אפילו תגובה אחת אני בספק אם היא נצפתה בכלל (שלא תביני אותי לא נכון אני לא תוקפת או משהו כזה) פשוט איכפת לי מהפורום הזה כי זה נושא שבאמת קרוב אלי וחבל לי לראות אותו הולך לישון

המ....~מספרת קצת על עצמי~

קוראים לי טל, ואני אוהבת מאוד לשחק. במקרה אני מכירה אותך כבר שנה ואנחנו מתכתבות מלא באיסיקיו ובפורום סוסים...
איזה קטעים!!! אני שנים...שנים!!!! לא הייתי בפורום הזה (סורי אברי-בדי
) ועכשיו.. דווקא עכשיו... החלטתי לקפוץ ואת שם!! פפאאדדיחוות!
ואהם..פיצי- זו בת!
והיא אוהבת לסקול
דרך אגב... מה נשמע אנשים???? מה חדש? מישהו עדין זוכר אותי?

"אחי" ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

סליחה?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אני ..... ב-ת-! ~סוקלת את... (איך קוראים לזה שאמר "אחי"?) ~ אאווין?!?!? מה את עושה פה??? איזה פאדיחות!!!! יאללה חבר´ה באמת תיתעוררו!!!!!!! ~סוקלת את *אאווין הרוהירית*, מה את כותבת "לפיציפון"?!?!?~ בוגדת!!!!! ~סצנת דרמה מביכה ביותר!~

actress

New member
תצ´מעי זה פורום ולא שיחות אישיות../images/Emo13.gif

ככה שאנשים לא מדברים כאן שיחות פרטיות בשביל זה יש מסרים. יש אנשים שמגיבים ויש כאלה שלא זה מאין תקופה כזאת, גם לי לא הגיבו לכמה הודעות הנהלה ולא נפגעתי כי אני יודעת שיש פה כאלה שקוראים את ההודעות ומגיבים לי בפרטי אז הפורום יתעורר ברגע ששינת הקיץ תגמר עד אז יש מלא עידכונים במערכת ואם מישהו מעוניין לדעת יותר אז פשוט שישוטט בלוח המאמרים וכו´... זה גם נקרא דיונים פה.

תודה על קבלת הפנים....../images/Emo4.gif

אהמממ.... הפורום הזה- יבש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יבש!!! כולם לקום על הרגליים ולהתחיל להציף את הפורום בהודעות!!!!

lifie

New member
אחי ...

אל תתיאש... זה נכון שקצת יבש אבל אתה תראה יהייה בסדר אז שיהייה לך ב - WELLCOME

למעלה