היי כולם!

אשלונית

New member
היי כולם!

מצטערת שנעלמתי להמון זמן מהפורום. הגעתי לתקופה בחיים שאין זמן לכלום בלשון המעטה. כמו שילדיכם התחילו את שנת הלימודים, אני התחלתי את שנת השירות שלי. השבוע הראשון הסתיים לו ואני מסכמת אותו בעליות וירידות שתרמו לי המון. את השינוי שחל בי שידעתי שיבוא, רואים חלק כבר עכשיו. במהלך השבוע הזה למדתי המון מכל כך הרבה אנשים, מרצים אורחים וכדומה.. כמו שלא למדתי בכל 12 שנות הלימוד שלי. בנוסף לזה המדריכים שלנו מדהימים והבערך 65 בני נוער איתם אני הולכת לחיות במשך ה 10 חודשים הקרובים הם אנשים מדהימים, פתוחים, חמים ומרגשים כל פעם מחדש. קודם כל רציתי לאחל לכם שנה טובה עם המון בריאות, שלום, אושר ועושר שלא תדעו צרות בשום תחום. תמסרו גם לילדים בהצלחה בלימודים השנה אני מקווה שהמחנכות שלהם טובות ובעלות הסבלות שהילדים המיוחדים והמדהימים שלכם צריכים. מעבר לכך, רציתי להגיד לכם המון תודה על כל התמיכה שנתתם לי עד הלום. בקרוב יחברו לנו אינטרנט איפה שאני גרה עכשיו ואז אני אוכל לבקר לעיתים יותר תכופות. בנתיים, עוד מעט יתחיל לו השבוע השני ואני כבר מחכה בקוצר רוח אז בנתיים חג שמח לכולכם, אש.

a25

New member
אני באופן אישי

מאד התגעגעתי אליך הפסקת לשלוח לי אימיילים

דליה.ד

New member
אש, פשוט כייף להתחיל שנה חדשה

עם המלים שלך. העתיד נראה כל כך טוב ומבטיח. שתהיה לך שנה טובה, מלאת משמעות, שתעניק לך כח לעתידד! בהצלחה!

אשלונית

New member
החלפתי כתובת איי מייל

ואין לי גישה לצערי לכתובת הישנה כך שאין לי את הכתובת. את מוזמנת לשלוח לי את הכתובת במסרים ואני אשלח לך אי מייל בהקדם האפשרי. אש.

שריתילה

New member
אשלי יקרה, שיהיה לך שירות קל ונעים

אלו בהחלט שנתיים בחיים שזוכרים אותם לאחר מכן כל החיים. שתהיה לך שנה שקטה ושתעבור לך מהר. לך ולכולם אני מאחלת שנה מאושרת בה תוכלו להגשים את כל חלומותיכם. שלכם, שרית
ב

אשלונית

New member
אני יודעת אני מתכננת לנצל כל שניה

בשנה הזו !!! אחר כך השירות הצבאי כרגיל אני רק מקווה שלא תהייה לי הפסקה גדולה מידי בניהם כי אני גם ככה מתגייסת מאוחר אבל זה שווה! לפחות ממה שאני רואה בנתיים. חג שמח ושנה טובה. אש.

למעלה