היי כולם (=

misslalala

New member
היי כולם (=

אני חדשה פה ורציתי לשאול אתכם של מי לדעתכם החתונה בפרק הראשון של העונה החדשה??

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo58.gif אלארט ותשובה ספוילרית בעליל

קודם כל, אין לדעת. XD לדעתי ולדעת הרבה אחרים היא החתונה של בארני ורובין, כי רואים שטד ומארשל שניהם שושיבנים וחושבים שגם לילי שושבינה - אבל בארני ורובין לא נראים. מצד שני, זה לצערי הרב לא מאוד סביר, ואני שונאת את הכותבים על הכאב לב שהם עושים כל פעם שיש איזה הרגשה של בארני ורובים והורסים את זה תוך רגע, וגם איך הוא יפגוש שם מישהי שהוא לא מכיר? מי, עוד קייטרינג-ליידי? ואיך היא דווקא השותפה של סינדי? (ושימו לב איך הרגתי את עצמי כשלא קראתי לה סאמרXD) בקיצור, פשוט צריך לחכות לעוד רמזים ולדעת.

misslalala

New member
.......

גם אני חשבתי על בארני ורובין אבל זה אכן יהיה צפוי מדי, וגם- טד כבר היה עם קייטרינג ליידי שהוא פגש בחתונה - ויקטוריה (שטסה בסוף לגרמניה. -ממש אהבתי אותה) אז אולי היא תהיה הבסיסתית בלהקה.... =]

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחח חזק!!! ../images/Emo58.gif

כמו ב"I promise I will not fall in love with your roomate!!!" שהיא מנגנת בס. לא חשבתי על זה, תיאוריה ממש יפה! D:

spooky shadow

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שזאת החתונה של הבחורה ושל הבלונדינית. -- אני די בטוחה בזה, בגלל כל ההיזכורים לעונות עברו. =)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

ואני די בדילמות, חחח מצד אחד הגיוני שזה החתונה של הלסביות - אבל מצד שני למה שהם ישימו את טד כשושבין?!

ברוכה הבאה :)

דיברנו על השאלה הזו די הרבה בשרשור על אותו פרק, את יכולה למצוא אותו כמה עמודים אחורה בפורום

למעלה