היי כולם...

איריס מ

New member
היי כולם...

קבלו את הביצוע של אוהד לשיר "התקרבתי" מהמפגש של איה כורם ואוהד חיטמן. השיר כאמור בוצע בעבר על ידי אוהד גם ב"לא כולל שרות", שימו לב שבמהלך השיר הוא טיפה מדגים איך הוא שר את השיר כשהיה בצעירי תל אביב ואף סיפר שצחקו עליו אחים שלו כשהוא שר כמו שהוא שר בזמנו. בהמשך אעלה עוד קליפים בביצוע שלו, התאזרו בסבלנות ובינתיים תהנו מהקליפ הנוכחי
http://www.youtube.com/watch?v=dD5ar_EohsI

שלגיה 14

New member
מעולה ../images/Emo13.gif

באיזה יום את חושבת שיהיה לך יותר נוח? חמישי או שישי? (שימו לב, שיטה חדשה הנקראת "סקר אישי"... אתם לא עונין ולכן אני מציקה לכם באופן אישי..אם מוחמד לא בא אל ההר...

veredmp

New member
יחס אישי אני אוהבת ../images/Emo8.gif

בעיקרון לא כזה משנה לי. אלא אם מדובר ביום חמישי שיש לי תוכניות אחרות (לא רשמת תאריך, כך שקשה לענות בצורה אבסולוטית
). יום שישי אני תלויה ברכבת האחרונה לנתניה שהיא ב-14:30 (אלא אם תעשו את זה במקום עם חניה, מה שלא נראה לי שקיים בתל אביב יותר מדי
)

שלגיה 14

New member
ברור שיחס אישי ../images/Emo13.gif

אם הוא יישאר ביום שישי, אז התאריך יישאר כמו שקבענ- 21/8. אם נעביר את זה ליום חמישי, אני עדיין לא יודעת.. אולי יום לפני.. תלוי ביומנו של אוהד, שמאוד מאוד עמוס.. ד"א - אחת האופציות היא מקום בת"א שדווקא יש בו הרבה מאוד חנייה (תתפלאי :))

שלגיה 14

New member
כבר אמרתי שאין עלייך איריס? ../images/Emo8.gif

תודה רבה על ההשקעה!! את מגיעה למפגש, נכון?? יחד עם כל הקומונה?
איזה יום את מעדיפה? חמישי או שישי?

איריס מ

New member
../images/Emo13.gif לענות בשם הקומונה כולה אינני יכולה

אך לגביי באופן אישי בע"ה יש מצב. לגבי יום חמישי תלוי באיזה מימי חמישי מדובר ולגבי יום שישי במידה ואכן זה הולך להיות באותו תאריך אז אמנם זה יום קצר ואני תלויה ברכבת אחרונה, נראה בהתאם למצב ואיך יסתדר.

למעלה