היי כולם...

jako5

New member
היי כולם...

מה קורה אנשים יפים ? אצלי הרוב נהדר ורציתי לשתף אתכם שהיום בשבע בערב במיוזיק רום תל אביב שוב מתרחשת ההופעה שהייתה ביום שני והפעם המטרה המקודשת היא ילדים בסיכון ועידוד היצירה בקרב בניי נוער ... הגרוב רידמפשן יתנו בראש וגם אני אקח חלק קטן בהופעה. ולמי שבעיניין של לבוא ללבונטין 7 אז קחו בחשבון שהולך להיות רועש במיוחד ואני הולך לעלות רק באיזה שתיים שתיים וחצי בליילה. מחר בליילה גם בשעות הקטנות אתארח אצל סקאזי באולפן השקוף של 24 ... יהיה מצחיק זה בטוח... בקיצור כיף גדול ... תבואו ... נראה אתכם... ביי... ג'קו.

היי ג'קו מה שלומך?

כל הכבוד על התרומה לנוער בסיכון זוהי תרומה נעלה ומקודשת. כמו כן עידוד היצירה בקרב בני נוער והלוואי שילמדו מאירוע זה ליצור למטרות ערכים ושלום. אני לא ממש באיזור ת"א הערב כי אם רק מחר אבל אשמח לשמוע חוויות ותמונות אם יהיו תחבר אותנו. כמו כן אשמח לעקוב ולדעת מתי תתארח באולפן עם סקאזי. שיהיה בהצלחה. אוהבים אותך ושוב כל עזרה שאתה צריך לבקש את תהסס נשמח לתת הכול בשבילך. שיהיה סופ"ש נעים אור

היי אתה... כל הכבוד לך...

מטרה מקודשת ובכלל כייף לשמוע אותך באנגלית... בטוחה שהיה מדהים...

היי ג'קו -

תודה על העדכונים! כל הכבוד על מופע ההרתמה, מקווה שהיה מוצלח, ובהצלחה באולפן השקוף....הרבה אירועי תל אביב יחדיו... תמשיך לעדכן אותנו כל פעם, ואני מצטרפת לאור, אם יש משהו שאתה צריך - we are here for you.

יפה. אחלה שבת ארגנת ../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

גם מוזיקה טובה וגם מטרה חשובה..זו הנאה כפולה, בכלל המיוזיק רום הזה מקום מגניב ומושך קהל ,אם תתארח שם שוב (או בהופעה מלאה
) יהיה אחלה..תעדכן אותנו. האירוח אצל סקאזי ב24 גם נשמע טוב.. סוף סוף עשו משהו עם הערוץ הזה, בנתיים ממה שראיתי נחמד חוץ מפאשלות קלות
ובעיקר זה שיש במה גם לזמרים ולהקות חדשות,גם רוק ואלטרנטיבי.וכד'. אולי גם התחשבו בהמלצות שלך מ"רעש".. אגב שמעתי פה שעל ההתחלה שם עידו רוזנבלום בחר קליפ שהוא אוהב..את 'נרדם על החולות' -יותר טוב מזה?
שבוע טוב!

Nova5

New member
היי, תודה על העדכון

נשמע מגניב ישר כוח על תרומתך מישוו שמע איך היה בלבונטין? ואיך היה אירוח אצל סקאזי ? איזה פרצופים סקאזי עשה למצלמה....

שלום לך..אפשר לומר לך תתחדשי? ודווח גם

מה המצב ... אני מניחה שסוף סוף מצאתם מחשב שהתאים לכם מכל הבחינות..שמרו עליו ותהנו
האירוח אצל סקאזי היה מגניב, סקאזי לא רק עשה פרצופים הקרוע הזה בכלל תכנן לשרוף את האולפן, לא ראיתי הכל כי כמה שהייתי עירנית משבת של מנוחה וחרופה זה המשיך והמשיך.. אבל כנראה שבסוף התוכנית המטורפת לא התממשה חחח .. טוב שביבס היה המאוזן קצת בין שניהם כך שיכלו להתנהל שם ראיונות שלא היו הזויים לגמרי.. ..היה ראיון התחיל דקות אחרי ששלפו את ג'קו מהקור בחוץ
(מזה אין איזה חדר לאמנים?מוסיפה לרשימת הפאשלות שלהם) יש לי אותו מוקלט בדיגיטלית..ככה פרגנתי לכם בכיף.. אח"כ המשיכו לעוד ראיונות אחרים עם איזה ד"ר לרובוטים ובין יתר השטויות היה: חיקוי של ג'קו מתוך איזה סרט על סקאזי, חיקה אותו ציקי המשוגע עם הקסדה והוא נקרע מצחוק או למשל איזה קטע שסקאזי יושב לשולחן שם והזכיר משהו שישחקו פוקר ואמר משהו כמו "כן נארגן איזה פורום עם ג'קו" ופתאום הוא מגיח לפריים.. איזה פורום??גם כשלא מתכוונים אלינו אנחנו איכשהו "מוזכרים"...
כמה נאמברים מדליקים -מה שהספקתי לראות "אושר" אקוסטי- אלקטרוני עם שותף חדש ו"נשארתי כאן" היפיפיה (ראיתי מה כתבת לי למטה.. בפעם האחרונה בפאב בכ"ס זה היה עדיין "שיר ללא שם.." אז שמחתי שהשם שהוצע גם פה תפס..) זהו בערך ממה שראיתי.. בעיניי היה מוצלח.. ועם נסתכל על זה כך סקאזי וביבס+ ד"R קספר +ג'קו +מוצ"ש בלילה+ערוץ חדש =רייטינג גבוה לדעתי ..וצופים חדשים
, יאללה שיהיה בהצלחה לערוץ.. (יודעת שאטליז שאת אוהבת גם היו שם ועוד ועוד..) לילה טוב!

תודה שמיים והילה! ונובה-טוב לראותך כאן! ../images/Emo13.gif

האירוח נשמע ממש ממש נחמד. אני מאד מאד אשמח לראות את ההקלטה. "נארגן איזה פורום עם ג'קו" -
סיפור חמוד. עכשיו שערוץ 2 קנה את ערוץ 24, נקווה שג'קו יזכה שם לחשיפה טובה כמי שפעם היה חלק.

בבקשה ../images/Emo202.gif לך ולכל המעוניינים

לגבי המשפט האחרון ..אני גם מקווה..בכל זאת זה לא סתם ערוץ 2, אלו "קשת" שפרגנו לו הרבה פעמים זמן מסך.. טוב, קיבצתי פה שני קטעים יחד בוידאו הראשון ובשני את השיר.. (קחו בחשבון תנאי צילום מוזרים בדיגיטלית ב2 בלילה.. וזה שקט יחסית אז תגבירו למקס' לשמוע.. אני וההסברים שלי
) פפפ אין לי כוח לעבודות פסח
אבל אין ברירה..נקיונות "מה(ע)נים" !

שמיים תודה, את - ../images/Emo47.gif

בינתיים רק רפרפתי, נראה ממש נחמד! וגם הצחוק נחמוד שלך (נדמה לי) משתלב יפה בקטע מצחיק בסרטון הראשון
תודה! עוד מעט אראה בריכוז את שניהם. אגב, ללינקים שנתת זה בטעות הוסיף http מיותר, אז הנה הלינקים נטו: www.mediafire.com/download.php?kz5dgn2cmmy www.mediafire.com/download.php?mjz3lvqtzwd שיהיו לך נקיונות מהנים ולא מענים, כמה שאפשר

נחמוד = החמוד

ונדמה לי ששמעתי את הצחוק לך. לא נדמה שלי שהוא חמוד, זה בטוח.

אין בעד מה מותק../images/Emo141.gif

ותודה חח, הקטע ההוא היה מצחיק מידי..סקאזי הזה over מופרע..והציקי הזה עם הקסדה הטפשית בכלל
מעניין עוד היה בהמשך הלילה.. או שאולי אנ'לא רוצה לדעת
אגב שכחתי לציין שג'קו הזכיר עוד הופעה עם הגרוב רידמפשיין במיוזיק רום,הם מעדכנים אותי בפייס אז בטח גם על זה..

Nova5

New member
תודה, שמיים

השקעה אדירה, עשית עריכה מצוינת לא פשוט להחזיק מאמץ בין 2 עד 4 בלילה
גם אני החזקתי
היה ממש מעניין תחזחקי מאמץ גם בכל עבודות פסח - אוףףףףףףףף עברנו
- נעבור גם את זה....

hela19

New member
ראיתי את ג'קו בשתיים בלילה, מקסים../images/Emo140.gif

ג'קו הגיע לתכנית שהונחתה ע"י צמד סקאזי, התקבל מאוד מאוד יפה, הם שאלו אותו על פעילותו בימים אלו, והוא סיפר על עבודתו על האלבום החדש, ועל הופעות אורח..סקאזי שאל אם גם גיא אליהו איתו בהופעה(הוא לא זכר את שמו, רק תיאר אותו, ודיבר בשבחו)וג'קו הסביר שההופעה תהייה יותר אלקטרונית, ומטעמי תקציב הוא צמצם את הצוות..הוא נראה נשמע מאושר ועליז, והתנהל בחופשיות באולפן השקוף..והשמיע גם שיר..
היה נפלא לראותו בשידור חי על המסך, אמנם בשתיים לפנות בוקר..אבל זה עדיין טוב שהוא הופיע שם..

תודה שמיים והילה על החוויות

נשמע טוב. לצערי אני ייקצתי שנתי בגלל חזרה לצבא אך אשמח לראות זאת וכמובן להשתמש בצילומים בעתיד. תודה רבה

למעלה