היי כולם :)

תודה רבה

נ.ב:גם את אוהבת את simple plan?

יש לי רק דיסק אחד שלהם

הכי אהבתי שם את השירים:"the worst day ever" ואת "one day" אבל בגדול אהבתי שם את כל השירים

Red Jumpsuit

New member
../images/Emo6.gif אהבתי

בספר הראשון יש את התיאור החיצוני שלו אם זכרוני אינו מטעה אותי... וחוצמזה, האופי של ג'ון גם חתיך

כתוב שהוא דומה לנד סטארק

אם תוכיחי שנד חתיך אז זה אומר שגם ג'ון חתיך
ושאלה טיפשית מז'תומרת "אופי חתיך"?

Red Jumpsuit

New member
השאלה שלך טיפשית בדיוק כמו ש"אופי חתיך" טיפשי

אין דבר כזה P: הייתה בספר הראשון (אני מקווה שאני צודקת, קראתי את הספרים דיי מזמן) מעין השוואה בין רוב לג'ון... ואז תיארו את אריה, שהיא דומה לג'ון- ושניהם דומים לנד. וקייטלין אמרה בספר השני או השלישי (שוב, קראתי את הספרים דיי מזמן) שהיא העדיפה את בראנדון, שאיתו היא הייתה אמורה להתחתן, על פני נד, כי בראנדון היה יותר גבוה ויותר חתיך ויותר כל הבולשיט הזה שרק בנות אוהבות
אז... לא יודעת, אני חייבת לקרוא את "משחקי הכס" שוב כדי שאני אוכל לחזור עם תשובה חד משמעית.

רגע אחד

את משווה את האופי שלו לאנסים והרוצחים שבחומה או שאת משווה את האופי שלו לאנסים,הרוצחים והברברים שמעבר לחומה?

../images/Emo6.gif

לא ולא. הוא פשוט כזה... הבחור הקשוח והאפל וההרס העצמי שכל בחורה מאוהבת בו עד מוות? אבל תוך כדי הוא חמוד, וקצת רגיש, וגם טוב לב כזה....
אם אתה לא מבין, אז אתה בברור סטרייט

קצת קונטרה

אני לא אוהב את ג'ון,הוא אמור להיות "מאגניב" או משהו כזה.לא יודע לא אוהב אותו. וסאנסה? אני צריך לפתוח נושא על זה פעם.להיות נורמלי בעולם של "גיבורים" הופך אותך לדמות שנואה מסתבר.

לא הוא לא אמור להיות מאגניב

הוא אמור לגרום להתקף של פאנגירל. והוא עושה את זה בהצלחה רבה. מה זה 'נורמלי' בעולם של "גיבורים"? למה אתה מתכוון?

זה צף לי הרבה זמן בראש

יום יבוא ואני אאסוף מספיק כוח רצון (או שאהייה עצלן הרבה פחות) ואעלה אותו בפורום או במאמר

Red Jumpsuit

New member
XD

ג'ון אמור להיות מאגניב, מה שיגרום להתקף של פאנגירל. D: בגלל זה הבנים לא ממש אוהבים אותו.

לא נכון!

דראקו מאלפוי לא מגניב, הוא סתם חתיך (כאילו שאפשר להגיד עליו סתם, אבל לא משנה), והוא גורם להתקף בלתי שליט של פאנגירל. משו בסגנון 'דראקווו תעשהההה ליייי ילדדדד!!!!!11'

למעלה