היי כולם

היי כולם

הצטרפתי רק היום לפורום כי רק אתמול סיימתי את "משתה לעורבים". קוראים לי יפתח ואני בן 14 וחצי. התחלתי לקרוא את הסידרה בעקבות עיסקה עם אח שלי-כל ספר שהוא קורא בסידרה "ממלכות נישכחות" אני קורא ספר של ששאו"ק. האהבתי ממש את את הסידרה אבל לדעתי היא קצת (ליתר דיוק- מאוד) בוטה... נ.ב:האהבתי ממש את לורד בריק והצטעתי שהוא מת,ולכן קראתי לעצמי על שמו- לורד הברק.

keb

New member
זו הגאונות של מרטין

שהוא לא פוחד להיות בוטה ולתאר דברים שאחרים מעדיפים להימנע מהם. ברוך הבא. רק תזכור דבר אחד, ז'אקן הג'האר זו הדמות הכי מגניבה בסדרה.

לדעתי לא נכון

את בריק,דג-שחור(במיוחד במו"מ עם ג'יים),אוברין, לים,טום שביעיות,'קשת',וג'נדרי-הכיהאהבתי. אבל הכי מגניב זה אצבעון.

mariats

New member
נחמד לדעת שאני לא היחידה

שמצפה לגדולות מג'נדרי

נכון

אני אישית מצפה לגדולות מרוב הממזרים של רוברט (כמו:מיה אבן,ג'נדרי,ואדריק סער).

R o t e m O p

New member
את ממש לא היחידה

לפני שיצא משתה לעורבים הייתה לי תיאוריה שהאחווה ללא דגלים תנסה להמליך את ג'נדרי כיורשו של רוברט... ממש מטריד אבל שבריאן גילתה את המוצא של ג'נדרי תוך כמה דקות בעוד שתורוס ממיר שהיה חבר קרוב של רוברט לא מראה שום סימן של זיהוי...

לא כתוב

בשום מקום שתורוס לא זיהה אותו. וגם אם לא זה בטח כי יש לו הרבה ממזרים ב'אחווה' שלו,ואילו בריאן פגשה רק אותו ועוד כמה 'פורעי חוק'.

טום שביעיות

לקראת סוף משתה לעורבים ג'יים פוגש את טום שביעיות ניראה לכם שטום ינסה להייתנקש בג'יים ? בגלל שאם הוא באחוות פורעי החוק של קייטלין אז אפשר לחשוב שהוא ירצה להרוג אותו.

לא בטוח

אני דווקא חשבתי שהוא מרגל,מטעם קייטלין, ובודק איך מיתנהל כיבוש נהרן,ועכשיו שכבשו אותה הוא יעזור לפורעי החוק וקייטלין ליכבוש אותה מחדש למען אדמור ובית טאלי.

lol1000

New member
אני דווקא הייתי בטוח שזה מראה על זה שחלק

מפורעי החוק עוזבים את קייטלין הייתי בטוח שסתם נימעס לו והוא רוצה מקום חמים להעביר בו את החורף

אני חושב

שמתישהוא טום יתעצבן על בית פריי(הדפוקים) ויעזור לקייטלין.(כי בהתחלה הוא נשמע גאה בזה שהוא 'פורע חוק')

דוראן2

New member
שטויות

זה שבהתחלה הוא היה גאה להיות פורע חוק זה לא אומר שעכשיו הוא כן שיש אנשים שכדאי למות למענם ויש אנשים שלא כדאי חוץ מזה מרטין לא כותב פנטזיה אפית שבה כל מי ש"טוב" ו"סורח" בסופו של דבר חוזר לחיק הטוב בעולם האמיתי 99.9% מהאנשים עושים מה שמשתלם להם ולא מה שנכון לעשות

אתה אידיוט כי

לא הבנת למה התכוונתי. הכוונתי שהרבה יותר משתלם לו לרגל לטובתם (כי הוא אם יצליח אז הוא גם יזכה לתהילה וכבוד וגם למפקד נורמלי) עם סיכון קטן (כי מי ישים לב לזמר משוטט),מאשר לשרת את בן פריי השוטה ולהיות שווה לאפס.

NMTDesign

New member
=]

בית פריי? אנחנו כרגע בנהרן, אותה מנהל אמון פריי. טום שביעיות יכול להחזיר את השליטה בנהרן לקייטלין וחבורת פורעי החוק שלה בתוך זמן קצר.

למעלה