היי כולם!!

היי כולם!!

שלום לכולםם!! עפ"י מה שאני הבנתי מהספר ומהסרט של "הסוד" הבנתי ש-מחשבות הופכות לדברים- כמו שאחד הממוחים אמרו.. אז עשיתי בדיוק את מה שהיה צריך לעשות, דיימייני שקיבלתי 100 במבחן כלשהו, הרגשתי את האושר בליבי,הייתי בוכה משמחה והרגשתי נפלא! כל הזמן דיימינתי איך מורה קוראת בשמי ואני רואה שם שכתוב לי 100!! וכמובן שגם למדתי הרבה מאוד ביום של המחבן אחרי שהגשתי אותו.. גיליתי לפי דבריו של המורה ועוד כמה תלמידים שיש לי הרבה טעיות...המבחן עוד לא חולק אבל אתם בטוח מכירים את ההרגשה המאכזבת הזו שמה שכל כך רציתם מתפוצץ לכם בפרצוף?! גם לי זה קרה.... ובכיתי..כי הרגשתי שקיבלתי 100 הרגשתי כמה ימים לפני!! הגעתי למבחן בהרגשה טובה ויצאתי בהרגשה חרא! איך "הסוד" בדיוק בא לידי בטוי פה?!? איך אני יכולה לגשת למועד ב' אם אני יודעת שבפעם הראשונה הסוד לא הצליח.....??

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה בת אל../images/Emo24.gif

בכל אופן אני מחכה לשמוע אם התשובה כל כך גרועה? אני מציעה לך להשוות את התוצאות כשתגענה לציונים שהיו לך בעבר ולבדוק אם יש שינוי או לא. באהבה עופרה

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה! קודם כל, כשאת מזמנת תזמני בזמן הווה - אני מקבלת 100. יש לי 100 במקצוע. זה כלל א' (לפחות מבחינתי) בקשר למועד ב' בפעם הראשונה שגיליתי את הסוד עשיתי בדיוק כמוך. אמרתי יאללה ננסה את זה על מבחן. ניגשתי לבחינה, היה חשוב לי לקבל מעל 80. וקיבלתי בבחינה 63! ממש התאכזבתי. ונגשתי למועד ב' ידעתי שאין מצב שאני אקבל שוב ציון שכזה. ידעתי שבעצם כבר קיבלתי ציון 80. ואכן בבחינה קיבלתי 83. שיפרתי ב- 20 נקודות! עוד דוגמא יותר עכשיות, הייתי צריכה להגיש עבודה, וידעתי שאני צריכה מעל 90 בעבודה, ושגם 90 מספק אותי. יום אחרי שהגשתי את העבודה גיליתי שכולם עשו עבודות אחרות וכולם העבירו ביקורת על איך שבניתי את העבודה שלי.... מאוד התאכזבתי אבל אמרתי לעצמי, די יש לי 90 בעבודה הזאת זה לא מעניין אותי. אתמול קיבלתי את העבודה עם ציון 90! המרצה אמרה שהיא מאוד נהנתה לקרוא אותה ושהנושא היה מקורי ומרתק. (דרך אגב מה שאותי הלחיץ בעבודה היה העובדה שהובטחה לי עזרה בהכנה שלה, ולא קיבלתי אותה. ואני חושבת שפה קצת פקפקתי ביכולת שלי... שכרגע אני יודעת שלא היתה סיבה)

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה! קודם כל, כשאת מזמנת תזמני בזמן הווה - אני מקבלת 100. יש לי 100 במקצוע. זה כלל א' (לפחות מבחינתי) בקשר למועד ב' בפעם הראשונה שגיליתי את הסוד עשיתי בדיוק כמוך. אמרתי יאללה ננסה את זה על מבחן. ניגשתי לבחינה, היה חשוב לי לקבל מעל 80. וקיבלתי בבחינה 63! ממש התאכזבתי. ונגשתי למועד ב' ידעתי שאין מצב שאני אקבל שוב ציון שכזה. ידעתי שבעצם כבר קיבלתי ציון 80. ואכן בבחינה קיבלתי 83. שיפרתי ב- 20 נקודות! עוד דוגמא יותר עכשיות, הייתי צריכה להגיש עבודה, וידעתי שאני צריכה מעל 90 בעבודה, ושגם 90 מספק אותי. יום אחרי שהגשתי את העבודה גיליתי שכולם עשו עבודות אחרות וכולם העבירו ביקורת על איך שבניתי את העבודה שלי.... מאוד התאכזבתי אבל אמרתי לעצמי, די יש לי 90 בעבודה הזאת זה לא מעניין אותי. אתמול קיבלתי את העבודה עם ציון 90! המרצה אמרה שהיא מאוד נהנתה לקרוא אותה ושהנושא היה מקורי ומרתק. (דרך אגב מה שאותי הלחיץ בעבודה היה העובדה שהובטחה לי עזרה בהכנה שלה, ולא קיבלתי אותה. ואני חושבת שפה קצת פקפקתי ביכולת שלי... שכרגע אני יודעת שלא היתה סיבה)

SummerSpirit

New member
לא היתה לך שום הוכחה שלא קיבלת באמת 100

וכמו שג'יימס אמר: "הזרע עומד לבקוע למעל פני השטח וממש אז אתה אומר 'הדבר הזה לא עובד!' ויודע מה? משאלתך היא פקודתי - והנבט יורד למטה". היית צריכה פרינציפ להמשיך ולראות את המאה הזה מולך, להרגיש את האושר שקיבלת מאה במבחן ואז היית באמת מקבלת מאה. מה שעשית עכשיו קורה להמון אנשים בתחילת התרגול שלהם, שהם נותנים לאחרים לקבוע להם את הדרך. את החלטת שבסוף הדרך את תקבלי את המבחן עם הציון מאה רשום עליו? זה מה שאת תקבלי בסוף הדרך ואל תתני לאף אחד להזיז אותך מהמטרה, גם אם נדמה לך שהם צודקים.

למעלה