היי כולם

היי כולם

יש לי בעייה בטח נפוצה פה. אבל חשוב לי הערות בונות אישיות. אני מכיר אנשים דרך האינטרנט ומדבר איתם-כולם מצהירים שהם רוצים קשר. וכשמגיע רגע האמת של הפגישה קורה הכל אותו דבר. לא קשר ולא נעליים, אלא סטוץ חד פעמי. אני לא מאמין בכלל שאומר, ש"לא עושים סקס בפגישה הראשונה".אני נפגש תמיד עם אנשים בני גילי 19-25. וגם נראה טוב. האם אלו הגילאים המתאימים? כאילו מוכנים מנטאלית לקשר? או שבעצם הבעיה אצלי? ואם אתם יכולים ליעץ על פורום או מקום אחר שאפשר להכיר בו אנשים יציבים? תודה מראש לכל העונים.

נער עם בוקסר

תקרא את השרשור מעליך, לדעתי תוכל למצוא בו את התשובות לשאלות שלך. ברוך הבא לפורום

בופיק

New member
היי בוקסי.. ברוכים הבאים...

באמת ברוכים הבאים.. תרגיש בבית... אני לא חושבת שזה כל כך קשור לגיל כמו לאישיות, לרצונות והצרכים של האנשים.... יש כאלה שבגיל צעיר מוכנים לקשר, מוכנים למחוייבות, רוצים אותה וצריכים אותה... ויש כאלה שגם בגיל יותר מבוגר עוד לא רוצים, עוד מעדיפים את הלבד, מעדיפים בלי מחויבות... אני בהחלט לא חושבת שזה בעיה שלך... או אצלך... אתה בסדר גמור... אתה יודע הכי טוב מה אתה רוצה ומה אתה צריך ותלחם על זה...אל תתפשר (גנבתי לפורטי את המילה) בזה.... כאילו אתה כן צריך להתפשר, להתפשר עם בן זוג ולא על בן זוג.. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.. אם לא אז אל תתביש לבקש שאני אסביר שוב... (אתה יודע איך זה הבעיה היא אף פעם לא בצד שמקבל את המידע אלא בזה שמעביר אותה... ואת זה למדתי מהילדים שאני עובדת איתם) בהחלט ממצליצה לך להציץ בהודעה למטה של starlit אולי זה יתן לך זווית ראיה קצת אחרת או שונה... בכל מקרה תמשיך לכתוב שלך בופיק

תודה לשניכם על התגובה המהירה

היו לי בעבר קשרים עם בנות. והקשרים החזיקו יפה מאוד. משום מה עם גברים זה לא הולך, כנראה זה נכון שאנחנו סתם עם חרא שלא אוהב מחוייבות. אה- בקשר ללהתפשר, אני חושב ששני אלה הם גורם ותוצאה- ולא בדיוק עוזר לבעיה שלי. להתפשר על הבן זוג, ואחרי שיש אותו- להתפשר עם הבן זוג. וקראתי את ההודעות הקודמות. בכל אופן אשמח להמלצה על מקום עם אנשים איכותיים שיודעים מה הם רוצים מעצמם.

בופיק

New member
לא יודעת על מקום אבל...

אתם לא חרא של עם... אין פה הכללות... זה עיניין של אישיות... אני לא אוהבת מחויבות קשה לי איתה מאוד ואני אישה... אז זה לא ממש קשור לזה שאתה גבר... אני גם מכירה הרבה חברים שלי בנים שנמצאים בזוגיות מאוד יציבה וקבועה ובכלל אין להם בעיה של מחוייבות.... אז אל תחמיר עם עצמך ואל תיהיה מיואש... יהיה בסדר אתה נמצא איתנו וזה כבר חשוב:) שלך בופיק

הדרך הכי טובה להתחיל

היא להשתחרר ממשפטים כמו "מחפש לצאת למקומות עם אנשים נורמלים..", שקיוז מי אבל מי קבע מי זה נורמלי? מי אמר שגם לך אין את השריטות שלך? אנשים איכותים נמצאים בכל מקום, וגם כאלה שלא, אתה צריך לדעת לסנן, לזהות מה אתה אוהב ולנסות למצוא את החיבור המתאים.

אם חשוב לך שזה יתפתח למשהו רציני

אז אני חושב שכדאי לך להשתדל לא להיכנס למיטה בדייט הראשון... משום מה אחרי שזה קורה בדייט הראשון יש איזו נטייה לתפוס את הפגישה כסטוץ ולא להמשיך בקשר רציני... תיפגש בפעם הראשונה באיזה מקום ציבורי, דבר עם הבנאדם שמולך, זה מאוד חשוב, תכירו אחד את השני, תפטפטו על נושאים שמעניינים אתכם, שהוא יגלה מי האדם שמולו ולא רק יסתכל על איך שהוא נראה... חוץ מזה אולי יש משהו בהתנהגות שלך שקצת גורם להם להבין שאתה מעוניין בסטוץ. למשל, למה בחרת דווקא בכינוי "נער בבוקסר"? כינויים מהסוג הזה מאוד מדגישים את הפן המיני והגופני וגם מציגים אותך כמישהו צעיר ("נער") ויש לאנשים נטייה לחשוב שאנשים צעירים לא מחפשים משהו יותר מדי רציני. מאוד יכול להיות גם שאתה לא בוחר אנשים מספיק בקפידה, אולי אתה צריך לסנן קצת יותר. אולי המקומות שאתה מחפש בהם לא נכונים, נסה לקרוא קצת פוסטים בבלוגים, בדרך כלל כותבים שם אנשים איכותיים. מקווה שעזרתי במשהו... תרגיש טוב ובהצלחה :)

m a t a n O

New member
נער בבוקסר

הממ.. הבדה הבדה הבדה. אוקיי. מה לומר? נתחיל מזה שאם הניק שלך באטרף הוא "נער בבוקסר" משהו כבר לא מוביל ישר לשיחה והתדיינות על נושאים ברומו של עולם, או על חתונה וילדים לצורך העניין. תנסה לראות מה אתה משדר בSUB TEXT. ואין דבר כזה מקום שמוצאים בו אנשים נורמליים. אני מסכים עם זה שלכל אחד יש סריטה משלו. אתה פשוט צריך למצוא את הבחור עם אותן השריטות שלך. ויש כזה. לא יודע לומר אם סקס על הפעם הראשונה בטוח הורס. כתבתי כבר בשרשורים קודמים שכשהכרתי את החבר שלי שכבתי איתו בדייט הראשון. אבל זה באמת נתון לשיקול דעת. בהצלחה חבר :) מתן.

m a t a n O

New member
תיקון תיקון תיקון

אוף. מה קרה לי? אני חושב הפוך, כותב עם שגיאות כתיב, חוזר על דברים שנאמרו. באמת! לא מתאים לי. טוב, תשכחו את ההודעה האחרונה. :) מתן. שבדרך כלל לא כזה טיפש.

בופיק

New member
מתני, לא קרה כלום..

ואם הדעה שלך דומה לזאת של האחר.. זה בסדר יכול להיות שהדעות שלנו דומות וזה שהגבת מראה על יחס, מראה שנתת תשומת לב גם אם ההודעה דומה.... בקשר לשגיאות כתיב.. קורה לכולנו... אי אפשר להימנע מזה.... ולחשוב הפוך מביא אותנו להרבה מאוד יצירתיות... ככה שבזה בטוח אין דבר רע:) שלך בופיק

m a t a n O

New member
10 שעות

בופיק מותק, ביומיים האחרונים ישנתי אולי 10 שעות. אני ממש עייף :) לכן הכל מותר :)

yosef 30

New member
מתן ידידי הייקר

זה בסדר לטעות, תרשה לעצמך לא להיות מושלם, האמן לי זה מוריד הרבה לחץ ומתח. יוסף

ככה אני עשיתי את זה, דווקא כן סקס בהתחלה

ההימנעות מסקס בדייט ראשון נראית לי מתחסדת. כאילו זה איזה אוצר שיש לשמור רק לסוף. כשהייתי רווק וחפשתי בן זוג, השיחות המשמעותיות ביותר היו לא לפני הסקס אלא אחריו. היינו נפגשים, רצים למיטה, ואז, אחרי שנפרק המתח המיני, שנינו היינו רגועים וקשובים יותר. כבר לא הייתה מטרה נסתרת לאף אחד משנינו, וכבר היה די ברור אם יש התאמה מינית או אין. היינו שוכבים זה לצידו של זה, בחושך בדרך כלל, ומדברים, מספרים, שופכים את הלב, מגיעים לנקודות הנסתרות ביותר של הלב (או המוח, תלוי אם אתה משורר או ביולוג...). אז היו נוצרים הקשרים האינטימיים ביותר. זה סיכון, אבל לדעתי -סיכון משתלם. לפעמים זה לא הצליח, וההוא היה בורח אחרי שפרק את מטענו, לפעמים זה התפתח לידידות עמוקה, לפעמים זה הפך לקשר משמעותי... ידידיי הטובים ביותר עד היום הם אלה שהיו פעם...סטוצים. (אבל לא כל סטוץ נהיה ידיד טוב). אני חושב שהדור השני של ההומו-המשוחרר מנסה יותר מדי לחקות את עולם הסטרייטים

סקיוקר

New member
הדרך ארוכה היא ורבה...

בדרך אל המטרה יש לעבור באי אלו גאיות ועמקים. לעיתים להמריא לשחקים ולעיתים לשוט בנהר. מה שבטוח הוא ש"הוא" יבוא. סדנת ה"סוד" למשל, גורסת שכדי שניתן יהיה להגשים משהו שרוצים יש לקרבו וליצור לו מקום. המליצו לך למשל לשנות ניק ולשנות גישה. מה אכפת לך לנסות?

טוב אז ככה.

הכינוי שלי פה פתחתי אותו לפני 4 שנים כשלא ידעתי מה אני רוצה מעצמי בכלל. היום אני בן 20, ואם היה לי כח לפתוח חדש אז הייתי עושה את זה. בואו נגיד ככה שאת אטרף אני לא כל כך מסמפט, אתר נחמד- אבל עם תכנים שיצאו מגדרם. בכל אופן תודה שוב על התגובות!

yosef 30

New member
היי נער בבוקסר.

ראשית ברוך הבא למשפחת זוגיות גאה אני מאמין שכאן תוכל לפגוש הרבה אנשים שמדבים מכל הלב. שרוצים זוגיות. ולפעמיים גם עושים סקס
. אני לא חושב שגיל הוא פרמטר למי רציני ומי לא. אני יכול לומר לך שאני נפגש עם אנשים בני גילי וגם הם עדיין לא יודעים מה הם רוצים, חלק אחר יודע בברור מה מה הם רוצים (ואולי קצת יותר מדיי) וכמובן שי עוד הרבה חלקים שרוצים דברים כאלה ואחרים. מה אתה באמת רוצה, ומה אתה מביא איתך לדייט זה לא פחות חשוב. איך אתה היית רוצה לפתח קשר עם הבחורים שאתה פוגש. על אטרף אפשר לומר הרבה דברים, לטוב ולרע ואם נרים רגע את הראש נראה שבעצם נוכל לומר על כל החיים טוב ורע. אז אולי כדאי לראות את הצד היותר חיובי של האתר הזה, מקום המאפשר הכרות, סטוץ, ידידות והכרת חברים. אני מכיר גם את הצד השני זה בסדר
. אנשים איכותיים זו הגדרה שניתן להתפלסף עליה ימים ולילות. לא כל אחד מציג את הצד הטוב שלו בפגישה הראשונה, יכול להיות שהפרוש שאנחנו נותים לאנשים הופך אותם ללא איכותיים - אל תשכח את החוויה הסובייקטיבית שלך במפגש עצמו. רוצה קשר רציני, תדבר על זה, אל תמהר להיכנס למיטה. לא טוב שיש סקס בפגישה הראשונה אל תעשה סקס. לא מתאים לך להיפגש בבית אל תפגש בבית. אך אם אתה רושם ש"אין לי כוח להחליף את הניק שלי בתפוז" - אז זה עלול לתת רושם קצת מוטעה חשבת על זה
שבת שלום יוסף.

למעלה