היי כולם

שביק

New member
מבקשת את עזרתכם !

אני זקוקה לפסיכולוג קליני לבוגרים. חשוב שיהיה מאיזור חיפה, קריות, וברדיוס מתאים. מבקשת המלצה מתאימה. כל מי שיכול להמליץ לי על פסיכולוג, מתוך היכרות או המלצות, אנא ליצור עמי קשר במסרים. תודה לכולכם ושבוע טוב משביק

ערן קו

New member
היי כולם

מכיוון שהקומונה דיי רדומה אז אני מנסה להעיר אותה אז פתחתי שרשור חשוב אז להודיע לילדים/נערים שיכתבו

הלנה

New member
תודה ערן - אני אמסור לבן שלי.../images/Emo8.gif...

אגב, מדובר בקומונה של הנוער..

בת שבע הנה נוירולוג מדהים- וכנסו כולם בבקשה

בע"ה בת שבע את יודעת שאני מרוסקת נפשית? גם אתמול גם היום המצב הולך ומדרדר לא יודעת למה אני מזהה רק קצת מדברים לא הכל אך למה שבקשת אני לא מכירה פסיכולוג קליני למבוגרים אני מכירה נוירולוג שלי שהוא אדם מדהים ואכפתי ומיתחשב ודואג לפציאנט שלו , שואל מתעניין ומשתדל לעזור ככל האפשר לא מהרופאים שנותנים כדורים ויאאלה.. עוד חודש חודשיים ניראה אותך רק תיקח כדורים ותעזוב אותי קוראים לו ד"ר אינספקטור . (הרופא שעזר לי אם את זוכרת בבדיקת MRI שזה היה פרטי והיתי אמורה לשלם 3000 ש"ח ובזכותו לא שילמתי שקל. הוא פנה לגוף בתוך משרד הבריאות וכבר באותו היום התקשר לבית הורי שהיתי גרה אצליהם והודיע לי בשמחה שאני לא אשלם שקל) הוא נימצא במרפאת זבולו עובד שם בימי שלישי ורביעי, לא ממש קשה להגיע אליו מפני שהמזכירה שלו בשם מירי היא גם אישה מקסימה כמו אמא כזאת. הרופא הזה ד"ר אינספטור גם מיתחשב במי שאין לו כסף כמוני ולא נותן תרופות יקרות מדי מקסימום הוא דואג לטופס 91-ג'. כך קוראים לזה? הוא נתן לי את כל התרופות האפשריות הוא באמתרופא מ ד ה ים . אין לי אפילו כסף לקנות לו מתנה כי אני מאוד רוצה הוא טיפל בי במשך כמה שנים בכל כך אכפתיות ראיתי שהוא מרגיש את הכאב שלי את הכאב של כל חולה וחולה ולא מגיעים אליו הרבה טורטניקים גם שמתי לב שנושא הטוראט מעניין ומרתק אותו מאוד והוא בקיא בטוראט בכל אופן הוא נימצא במרפאת זבולו מי שרוצה לקבוע תור אני מוכנה לבוא איתו להתלוות אליו לפעם הראשונה והשניה וכמה שהוא ירצה אם זה הורה ואם זה בוגר שיש לו טוראט אין לי שום בעיה לעזור בנושא. ויקבל ממני ומהרופא את מלוא תשומת הלב. מספר הטלפון של המרפאה הוא:048-787879 מבקשים להעביר למזכירה של ד"ר אנספטור , ומשם הכל הולך די מהר. אפילו שאנשים שפונים אליו יגידו שאלין הפנתה אותם כי המזכירה שלו מירי היא מתחשבת ומבינה רגישה וטובת לב היא מכירה אותי ואני העליתי לה את המודעות יותר בנושא תסמונת טוראט הבאתי לה חומר רפואי שהיה לי על טוראט וגם מגוף ראשון היא ראתה פעם ראשונה בחיים מהו טוראט אל תשכחו - מי שפונה אליו וקצת מיתרגש או מובך אני מוכנה ו וצה באהבה לבוא איתו לשם זה עשר דקות מהבית שלי. נ.ב - מרפאת זבולון זו מרפאה ענקית להכל יש שם כל תחומיי הרפואה כמה שאני מרוסקת אני מוכנה להתלוות לאותו לוקה או הורה אני יודעת שהוא מטפל גם בילדים לא תהיה לו בעיה עם זה. יש לו ידע והכל תקין אצל הרופא הזה במיוחד הוא סבלני רגיש ויודע לשאול את השאלות המדוייקות, אינני יודעת אם הוא מאבחן טוראט אם את רוצה בת שבע ביום רביעי הקרוב ב31.10 אני אצלו ואני אשאל אותו את זה לגבי ילדים אך אני בטוחה שהוא מטפל ומאבחן ילדים. הוא רופא משכמו ומעלה ולמה אנירושמת את זה ? כי עברתי יותר מדי רופאים בחיים וכשאני רואה את ד"ר אינספקטור הוא מקבל אותי כל כך באהבה הבנה אכפתיות וכו. וזה מאוד מאוד חשוב לטוראט, מעולם לא אומר תירגעי אלין לא לגעת בזה או בזה היתי מאוד רוצה להתנדב במרפאות זבולון איפה שד"ר אנספטור במרפאה הנוירולוגית לא משנה לימה לעשות רק לעבוד שם אפילו בלי כסף . הוא טיפל בי מעל שלוש שנים ואני ראיתי אותו לפני הניתוח בשרתי לו טלפונית או אישית אני כבר לא זוכרת נשמה על התאריך לניתוח הוא כל כך שמח כאילו שזה הניתוח לבן שלו או בשבילו חס ושלום. הוא גם צעיר אך מומחה מאוד אז את הטלפון השארתי זה במרפאות זבולון תחנה אחת אחריי הקריון בקרית ביאליק אבל אפשר להגיע לשם ברגל מתוך הקריון . אשמח אם מישהו יצטרך אליו רק לנסיון אפילו .הוא גם יכול להפנות לפסיכולוג יש לו קשרים בכל מני מקומות נושאים רפואיים ויש לו ארשת פנים מרגיעה וטובה. הוא בן אדם טוב לב. ושוב אם מישהו או מישהו לא משנה לי גבר או אישה לוקה בטוראט או הורים אני מוכנה להגיע זה ברגל רבע שעה הליכה. מקסימום בת שבע את רוצה שאשאל אותו על פסיכולוג קליני באיזו חיפה והקריות? אני רוצה לעזור לאנשים שלא יגיעו למצב שלי וכל התסכולים שאני עוברת עקב המחלה הארורה הזאת אגב אני מאוד רוצה להתנדב במחלקה הנוירלוגית מגיעיםלשם אנשים עם פרקינסון,אנשים בעלי הפרעות נוירולוגיות למיניהם . וגם כן אנשים שעברו אירועים מוחיים ועוד כל מני. או להתנדב מחלקה שלו הנוירולוגית או בכל מה שקשור למרפאת זבולון אני יודעת לעבוד על מחשב יודעת להקליד בשיטה עיוורת אני די נחמדה לאנשים כשאני רגועה נפשית. זה חלק מהייעוד שלי אבל מי ירצה חולת טוראט עם טיקים נוראיים שכולם ניתרעים ומפחדים ממנה. באותה מחלקה נוירולוגית יש גם את מחלקת עינים. לא אכפת לי מה לעשות לתייק לעבוד במשרד לבד או עם לקוחות קצת מדי פעם לתייק להקליד לסדר ניירת כל מה שאפשר בת שבע תעזרי לי לצאת מהבית אני על סף קריסה בבקשה. אז אני איתכם אתם לא לבד. אני מוכנה ומציעה את עצמי להתלוות כמה וכמה פעמים אפילו כל הטיפולים להיות בחוץ אם ההורה או הלוקה בטוראט רוצה לא אכפת לי להיות בחוץ ולהמתין. כי אני יודעת כאשר מגיעים לרופא חדש יוצא הטריגר של הלחץ והחרדה ועם ד"ר אינספטור יכולים לשכוח מהחרדות אצלו אם אני מגיעה אליו רגועה אז כל אחד יכול. בהצלחה ואני כאן תתקשרו אליו כל מי שרוצה 0545875793 או לכתובלי לאימייל [email protected] אפילו בשם בדוי אין לי בעיה אני יענה על כל אימייל באהבה בצורה מדוייקת וארוכה רק תתקשרו אלי

שביק

New member
היי אלינוש, שית אני מודה לך שיידעת אותי לגבי

מצבך היום. את יודעת רק אתמול בערב חזר אלי המחשב (הקשר, היתה תקלה ארצית). האם היית רוצה שאדבר עם המרפאה בזבולון על האפשרות להעסקה? מה פתאום חינם? התעשרת? זכית בפרס הגדול בפייס? את כבר לא זקוקה לכסף למחיה? אם את עונה לי שכן, שאת רוצה לעבוד במקום אני אדבר איתם ואשתדל. מבטיחה! אלינוש, פליז, אל תישברי ואל תתרסקי. את בטח אומרת:- "מה היא מבינה? איזה עצות יש לה"? אז אני כן מבינה, וגם יודעת כמה קשה. יש גם ספרון בשם "החיים הם לא גן של שושנים". וכמה שזה נכון. יש בחיים דרדרים וקוצים, מכשולים וקשיים ותמיד אנו נידרשים לראות את מחצית הכוס המלאה ואת האור בקצה המנהרה. והאור יגיע. אני יודעת. אין אפשרות אחרת, גם אם נידרש לשם כך זמן ועוד זמן... מאחלת לך את כל הטוב והכי טוב שיש לחיים להציע. ואל תישכחי את אייל המקסים שיודע כל כך טוב לתמוך ולאהוב מכל הלב. אז אלינוש, לך המון נשיקות וחיבוקים ולאייל גם ממני (בבקשה בלי לקנא) שביק

בת שבע תדברי עם מירי אני על סף שבירה מיריהיא-

בע"ה האחות או הפקידה הרפואית של ד"ר אנספקטור אנשאלההההההההה שיבוא לי שכר מתוך עבודה בכבוד אני מייחלת לזה. אמן ואמן

mickya

New member
אלין המתוקה אל תשברי

קראתי על מצוקתך והתחלתי לפעול. אני חושבת שאת בהחלט יכולה לעבוד ולהשתכר בכבוד. בעבודות הקלדה למשל מתוך הבית, במשכורת., אצל עורך דין וכו'. מקוה שדברים יסתדרו. אוהבת מיקי

מירב1965

New member
דיברתי עם אלין המקסימה

היא ביקשה שתתקשרו אליה אבל בעוד שעתיים לטלפון של הבית....

מירבי את מקסימה ואת מוזמנת תמיד להתקשר גם

בע"ה גם לבית שלי אם תרצי את הטלפון ואין אכתוב לך אותו במסרים, רק שילחי לי מסר ואני אכתוב לך את הטלפון של הדירה הזאת יותר זול מבזק לבזק

תיקי היתה אצלי היום עם בעלה זיו המקסים

בע"ה רציתי רק להודות לתיקי על כל העזרה היום היא מלאך שכולה מלאך. היא ובעלה. אני מודה לך תיקי כיאת מקסימה , תודה תודה על הכל אין לי כבר דרך להודות לך הגעתם אלי מחדרה עד לקריות תודה מכל הלב תודה תודה תודה תיקי אני מתה עליךךךךךךךךךךךך

גם אני אוהבת אותכם מאוד תיקי תודה על הכל אני

בע"ה עפה להתקלח תודה על הכל מעומק הלב והנשמה אין אין.. !!! אתם המשפחה שלי היחידה והאהובה שלי

../images/Emo24.gif אלין../images/Emo70.gif את פשוט גדולה וגיבורה../images/Emo34.gif

איך יש לך כוחות בתוך כל הקשיים שלך לחשוב על התנדבות ועל עזרה לאחרים? פשוט גורם ללב שלי לגלוש על גדותיו... אין לי מילים... האמת... לא ידעתי שאת יודעת להקליד הקלדה עיוורת - אולי תוכלי לפתוח עסק של הקלדה או עבודה באמצעות מחשב מהבית? שווה לחשוב על זה ואולי אפילו להתייעץ עם מחלקת השיקום של בייטוח לאומי או עם מט"י (מרכז לטיפוח יזמות) - לקבל קצת אכוונה ייעוץ... סתם רעיון, אבל - אולי בכל זאת... תיקי וזיו - אני פשוט מברכת על הזכות שנפלה בחלקי להכיר אנשים מדהימים שכמותכם... אני חייבת לציין, שהזכות להכיר "אנשים טובים באמצע הדרך" אינה מובנת מאליו בעיני ובהחלט מספקת הרבה תקווה ואור בתקופות הקשות... שרק תהיו לנו בריאים ושמחים

גובלינית איך בדיוק אפתח עסק כשאין לי אפילו:

בע"ה כסף לעשן או לקנות תרופות חברה יקרה מאוד מהפורום קנתה לי החודש את התרופות. אני לא יכולה לפתוח עסק אבל תודה על המחמאות. מאיפה הכוחות שלי ? אין לי כבר כוחות אני בדכאון כבר כמה ימים אני נופלת מהרגליים . בכנות שלי ? אסור לי לכתוב כאן מה אני רוצה ומתכננת לעשות אם המצב לא ישתפר כבר אין כוחות מתה אלין החזקה וכל הכוחות שהיו לי . אבל אני בתור אחת שגדלה בבורות ללא סיוע של אף אחד ואף לא של ההורים מה שהכי השאיר לי צלקת בנשמה לא רוצה שתהיה בורות לכן אני משדרת בבלוג טיוי גם היום אני ישדר משעה 20:00-21:15 בערך . אחרי שאני יתקלח והכל. תבואי לשם נשמה .ובגלל זה ירים את המודעות כל עוד שאני חיה כל הזמן. רק שלא תהיה בורות למרות שתמיד היא תהיה אבל אני רוצה להרים את המודעות ככל האפשר.

למעלה