היי כולם

just4fun

New member
היי כולם

אני מחיפה ואני מאוד רוצה להתנדב למשמר האזרחי.. השאלה שלי היא-למי יש את מספר הטלפון של המוקד החיפאי... אחד מהם לפחות.. שאוכל להתקשר ולשאול מה עושים? ואיך הולך עניין ההכשרה על הנשק? מאיזה גיל מותר? כמה פעמים בשבוע מתנדבים? תודה רבה לכל מי שיעזור!

רמירז..

New member
שלום לך!! את מפורם מתגייסים נכון?

נעמה..נכון? אני גם נמצא שם...בעיקר קורא ולא מגיב.. בכל מקרה...כל הכבוד לך על הרצון ושיהיה לך בהצלחה! אני מראשון לציון ואין לי מושג על חיפה, אבל על שאר השאלות אני יכול לעזור לך: 1. מה עושים? תקראי את כל ההודעות כאן בפורם ותביני..בכלליות: סיוע לכוחות הביטחון, למשטרה בעיקר (אני פעם איבטחתי יחד עם מג"בניקים ויס"מניקים..ואני רק בן 16..די מגניב לא
), סיורים בניידת יחד עם שוטרים\מתנדבים, איבטוחים של אירועים הומי אדם, ועוד ועוד... 2.נשק-נשק קרבין M1, גם על זה תוכלי לקרוא בשלל ההודעות שיש כאן, זהו נשק די ישן, אבל עדיין שימושי ולא לזלזל!! להזכריכם מחבל הרג איתו 10 חיילים.. 3.גיל-עוד פעם בעיקרון אפשר להתחיל מגיל 15-16 אבל זה רק במסגרת מחויבות אישית ונחשבים כמסייעים למתנדבים ולא מתנדבים של ממש כך שאין לך כל כך סמכויות וגם לא הולכים עם נשק!! מכיתה יא או מגיל 17 כבר אפשר להיות מתנדב מן המניין שעושה את כל מה אמרתי כבר... 4.כמה פעמים? כמה שאת רוצה, זה תלוי בך, ויכולים גם לקרוא לכל מיני אבט"שים\הדרכות והרצאות שונות... בהצלחה!! אם יש עוד שאלות-ת´פדל... רמירז

M1 - קרבין (כשאלוהים רוצה גם מטאטא

יורה) סתם בשביל הידע מחקירה לאחר הפיגוע התברר שהירי בוצע מרובה צלפים והקרבין הושאר להטעיה. לא שאני אומר שהקרבין לא טוב אבל...

למעלה