היי כולם

tn222

New member
היי כולם

זאת פעם ראשונה שלי פה ואני מקווה שאני במקום הנכון לזה.. תראו אני בן 15 ויש לי להקה (זמרת,2 גיטריסטים,באסיסט ומתופף.) ברור שבגלל שאנחנו בני 15 אנחנו לא הכי מקצועיים,ובגלל זה עד עכשיו כל ההופעות שלנו היו הופעות קאברים . ההופעה הבאה שלנו היא עוד חודשיים,ואנחנו רוצים להפתיע בהופעה הזאת ולהפציץ אולי גם נשלב שירים מקוריים ואפילו פסנתר ,אבל בינתיים אנחנו מחפשים שירים שנוכל לעשות להם קאברים ובגלל זה חשבתי שתוכלו לעזור לי - עד עכשיו עשינו שירי רוק רכים כאלה בסגנון אביב גפן,דניאל סולומון, ברי סחרוף והGoogoo dolls.. דברים שכיף לשמוע אותם אבל הם צפויים וכבר עשינו הופעות כאלה ..יש לכם שירים שאפשר לתת איתם בראש בהופעות? כמו למשל הדפוק הזה של ירמי קפלן או עוד ארון אחד של היהודים ? דברים כיפיים כאלה שהקהל יהנה ? אם כן אני ישמח שתכתבו פה וגם אם סתם יש לכם עצות ללהקה מתחילה בגיל שלנו תודה רבה,תמיר

Yoko Nakajima

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוך הבא! נראה לי שהגעת למקום הנכון ^^ אני לירן, בת 17 מהמרכז. אתה? אגב אני אשמח לשמוע קאבר שלכם אם יש משהו מוקלט :) ולעניינינו- אמרת goo goo dolls אז אני מניחה שעשיתם כבר את iris (שיר מדהים ביותר שאהוב עליי במיוחד), ואם לא אז אבוי לכם P: בכל אופן, הנה כמה אפשרויות. חלק אלו שירים שאנחנו גם מתכננים להופיע איתם- lustra- scotty doesn't know בהנחה שהתוכן של השיר לא מפריע לכם american idiot anouk- nobody's wife -אחח, כלכך הרבה אנרגיות בשיר אחד teenage dirtbag שירים של 3 doors down (ה3 אמור לבוא לפני)- יש להם שירים שפשוט נעימים לאוזן ואפשר לקחת לדוגמא את kryponite או going down in flames, זה מה שאנחנו נעשה כנראה =] משהו קצבי של מופע הארנבות של דוקטור קספר אפשר גם לקחת שירי רוק ישנים וטובים...שאולי לא שומעים הרבה היום אבל אם תבצעו אותם כולם יכירו. אם בא לכם עוד שירי רוק רכים, לשם כך אני ממליצה גם על הסקורפיונז.. עוד אפשרות, אבל זה כבר יותר טעם אישי- קאבר לשיר של breaking benjamin (בתקווה שאתם מכירים את הלהקה, אם לא אתם מפסידים ואני ממליצה עליה בחום), evanescence או tool. מקווה שעזרתי
ובהצלחה לכם D:

למעלה