היי כולם..

STU XD

New member
היי כולם.. ../images/Emo9.gif

אני מניחה ששמתם לב שלא הייתי בפורום לאחרונה.. (שוב) אז מי שזוכר אני כתבתי על איזה וירוס שהופיע לי, אחרי שנכנסתי לתפוז והופיעה לי איזושהי הודעה בערבית. כן, אז המחשב שלי מת מאז וגם כל מה שהיה בו-נמחק. זתומרת שכל היותר מ10,000 שירים שהיו לי במחשב-נמחקו כלא היו. כן, בהחלט מבאס. ועוד משו.. אני טסה להולנד ביום חמישי בלילה, אז אני מקווה שיהיו לי עוד הזדמנויות להיכנס לפורום. בינתיים, דוד שלי השאיל לנו את המחשב הנייד שלו כדי שאח שלי יוכל לעשות איזושהי עבודה לאוניברסיטה שהוא צריך לעשות.. אז היום אני אוכל לקרוא פה קצת ולהגיב.. אבל אני לא יודעת מה אחר כך..בכל מקרה אני מתגעגעת אליכם המון! וגם למוזיקה שלי
אתכם תמיד ..

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo201.gif|מנחם||שמעון||יוסי|

וואו בהחלטטטט מבאס. לא נורא, את תהי בהולנד עכשיו ויהיה לך כיף :) תהני המון המון המון, ואני אתגעגע המון המון המון

ApeliT

New member
../images/Emo54.gifעצה לפעם הבאה..

את כל הדברים החשובים כגון מסמכים ומוזיקה וכל מיני תמונות, תשמרו באחד הכוננים האלה: כונן d כונן E כונן F כונן I ככה זה ישמור את כל הדברים שלכם, גם אם מפרמטים את המחשב. כשמפרמטים את המחשב, נחמק רק כונן C. זהו...

avril24

New member
../images/Emo15.gifהוו../images/Emo201.gif

את תמיד יכולה להוריד, ואם תרצי אני יכולה לשלוח לך
טיסה נעימה ותהני המון! נתגעגע

pluplup

New member
../images/Emo201.gifחוסר שירים זה דבר עצוב../images/Emo7.gif

אני תמיד יכול לשלוח לך שירים אם בא לך.
ותהני בהולנד!
נתגעגע.

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo201.gif

ואיי איזה באסה,בלי מוזיקה הייתי מתה ;[ בכול מקרה, תוכלי להוריד שוב וזה וזה.. :]] תהני בהולנד

../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

לפחות זה הפיך, תוכלי להשיג את המוזיקה חזרה
תיהני בהולנד, ארץ מדהימה, נתגעגע

אויי...../images/Emo4.gif

וירוס קטלני למדי
אני יודעת איך זה לאבד תיקיה של מוסיקה , אני מזדהה ומשתתפת בצערך. אך אל תדאגי! את עוד תשדרגי את התיקיה מחדש! תעשי חיים בהולנד

STU XD

New member
תודה כולם ../images/Emo9.gif

אני בהחלט אהנה בהולנד וברגע שאני אחזור אני אתחיל לשחזר את כל המוזיקה.. יהיה קשה אבל נעבור גם את זה
אני אוהבת אתכם המון וחבל לי שאני לא יכולהל היכנס יותר ממה שהייתי רוצה לפורום, אבל לא נורא
נדבר בסוף אוגוסט ככה..חח..להית' =]

למעלה