בדיליי מטורף אוףףףף
P pretty woman 1 New member 1/3/06 #78 ../images/Emo45.gif הלוואיייייי יאאאאאאאאא הלוואי יהיה לי מזל בזה לפחות... כי אין לי כרטיסים אוףףףף
M Michelle1986 New member 1/3/06 #82 אני חושבת שאיחרתי... אבל אני בכל זאת חייבת לנסות.... אני ממש ממש אשמח אם איכשהו אני אוכל להצטרף ולהגיע למסיבת העיתונאים.... תודה בכל זאת...
אני חושבת שאיחרתי... אבל אני בכל זאת חייבת לנסות.... אני ממש ממש אשמח אם איכשהו אני אוכל להצטרף ולהגיע למסיבת העיתונאים.... תודה בכל זאת...
M Miss Independent New member 2/3/06 #86 ../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif יו דיי זה לא פייר, עבדתי]:
N Nittle Grasper New member 2/3/06 #87 ../images/Emo45.gifיו איזה מגניב../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif אם יש 2 מקומות, אחד בשביל המשתמש של אחותי גם שרוצה
../images/Emo45.gifיו איזה מגניב../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif אם יש 2 מקומות, אחד בשביל המשתמש של אחותי גם שרוצה
O OneBiteStand New member 3/3/06 #94 ../images/Emo45.gif אם עוד יש מקום- לא ספרתי אבל זה לא נראה כאילו שיש בכל מקרה ממש מגניב מצידך להציע את זה לאנשים בפורום...
../images/Emo45.gif אם עוד יש מקום- לא ספרתי אבל זה לא נראה כאילו שיש בכל מקרה ממש מגניב מצידך להציע את זה לאנשים בפורום...
2 22mfa New member 11/3/06 #99 בקשה מיוחדת אני סטודנטית בת 22 ואחותי בצבא והיא מטורפת על קלי,ראיתי את ההודעה מאוחר מדי,היא לא יכלה להשיג כרטיסים והיא מאוד עצובה בגלל זה אני רוצה להגשים לה את החלום של לראות את קלי. אני מקווה שתקח את בקשתי בחשבון תודה!
בקשה מיוחדת אני סטודנטית בת 22 ואחותי בצבא והיא מטורפת על קלי,ראיתי את ההודעה מאוחר מדי,היא לא יכלה להשיג כרטיסים והיא מאוד עצובה בגלל זה אני רוצה להגשים לה את החלום של לראות את קלי. אני מקווה שתקח את בקשתי בחשבון תודה!