היי כולם!!

hermayony

New member
../images/Emo28.gif היי חנ'וש (אפשר לקרוא לך ככה

) לי קוראים דורית

ChipiM

New member
חן שכחת להגיד שאני הבאתי אותך לכאן

חחחחח סתם ברוכה הבאה!

ThisIsJustME

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif היי חן../images/Emo70.gif אני שירה ../images/Emo13.gif

היי חננה../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני יעל נעים מאוד.. מקווה שלא נעלבת מאיך שקראתי לך פשוט יש לי חברה שקוראים לה חן והיא לא מרשה לי לקרוא לה ככה ואני בבאסה.. איך אני אוהבת את השם חן!יש לו המון כינויים! חנה,חננה,חנצ'וק,חננוש,חנל'ה,יאנה,חננצ'ק וכו'...

TrinMyQueen

New member
נצל"ש ../images/Emo168.gif

מישהי פה רואה מכושפות?? אני חייבת לדבר עם מישהי על הפרק המדהיםםםם שהיה אתמולל

Anwanis

New member
אני רואה מכושפות

באמת היה פרק מדהים! אבל אחרון לעונה...

מי לא רואה מכושפות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סדרה ממש שווה. אבל הפרק היה כל-כך עצוב,אני לא מאמינהשךיאו עזב..ואני גם לא כל-כך הבנתי את הסוף שלו

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gif בפורום מכושפות כתבו הכול ככה

שאם את צריכה הסברים כנסי לשם

ThisIsJustME

New member
אני רואה מכושפות../images/Emo70.gif ואאאי איזה

פרקקקקקקק יאללה כל כך הייה עצוב
אני אף-פעם לא בוכה מסרטים או תוכניות ואשכרה בכיתי בקטע שפייפר עלתה אל ליאו והם כזה נפרדו
ומרוב מתח עליתי לפורום מכושפות וקראתי כמה ספוילרים וגיליתי מי הוא כריס ומה קרה לליאו חחח קצת הרסתי לעצמי...אבל לא נורא הייתי חייבת לדעת מה קרה שם
עכשיו יש עוד מלא זמן עד לעונה החדשה בערוץ 3...כמה מבאס...

OB4ever

New member
אני רואה!!!!

אבל למען האמת כבר ראיתי את כל הפרקים בעונה השישית כבר (הורדתי בקאזה)...כן אתמול היה מדהים...

Principessa 17

New member
גם אני רואה!

מה זה היה פרק אחרון לעונה? לא ידעתי... מעניין מה קרה לליאו

ThisIsJustME

New member
../images/Emo58.gif זה מה שקרה לליאו../images/Emo58.gif

הוא שלח אותו למקום שנקרא וואהלה שם זה מין אי כזה של בנות שנקראות וולקריות והן מאנות רוחות של לוחמים לקראת המלחמה הגדולה. זה הכל מסופר בפרק הראשון והשני של העונה ה6 זה מפורום מכושפות

OB4ever

New member
אני כבר ראיתי

כמעט את כל הפרקים שכבר שודרו בעונה 6..... ואני לא סובלת את כריס פויה הוא שחקן מגעיל וממש לא לרמה של הסדרה

תגידו לי,

מישהי כאן רואה בסטאר מכושפות?!!?!? כאילו כבר נגמרה העונה הזאת לפני איזה חודש שם..
לא חשוף, אני ראיתי בסטאר את הסוף עונה וזה באמת סופעונה נחמד ביותר! רק ממש לא מובן..
אבל עכשיו יש אנג'ל!! יווווהוווווו!!

TrinMyQueen

New member
אני לא היחידה הא? ../images/Emo168.gif

היה כזה פרק טוב!! וואי לא ידעתי שכולן פה רואות... אני מתה על מכושפות...למרות שכשפרו מתה...רציתי למות גם! אבל אני חייבת להגיד שהסדרה המשיכה לחיות! והיא עדיין מעולה! יש כאן ספויילרים הפרק היה מדהים...איך בכיתי כשפייפר וליאו נפרדו
אמרו לי שבריאן (השחקן שמשחק את ליאו) רצה לעזוב אבל לא החליט אם זה לתמיד, ובגלל זה לא הרגו אותו אלא הפכו אותו לבכיר...ובגלל זה הוא אמר לפייפר שהוא לא יודע אם הם יתראו שוב... וזה מה שסיפרו לי שיהיה בעונה ה-6, תגידו לי אם זה אמת או שעבדו עליי- כריס הוא בעצם הבן של פייפר וליאו ליאו לא מת, הוא נשלח לאי והוא יחזור בפרקים הראשונים ליאו ופייפר יתגרשו ומממ שאלה- העונה ה-6 היא האחרונה??ועוד אחת אחרונה- כריס הוא רע או לא לעזאזל?! ואם הוא הבן של פייפר וליאו למה הוא רע אליהם?! עוד שמועה שסיפרו לי- שכאילו הם ילדו 2 ילדים: אחד שמלא בטוב-וואיט, והשני שמלא ברוע- כריס אבל זה נראה לי סתם שטויות חח כמה כתבתי

Anwanis

New member
היי חן! אני עדי!

חדשה מלפני יומיים... :) אבל עדיין מאחלת ברוכה הבאה.

למעלה