ברוך הבא!
אממ אוקי.. יש כאלה שגם אני לא הצלחתי אז נשתמש קצת במילון של הוורד: 1.מה הדבר שיש לך שאתה הכי אוהב? א.שמיכה ב.תמנון (אוקטי אוויל!) ג.את השיער שלך ד.מבחנה ומשהו (אני חושבת לא יודעת בדיוק...) ה.לוח ו.טלפון ילדותי ז.אדום עם עקבים גבוהים והרבה ספריי לשיער ומשהו (מה זה פאמפ?) 2.מה היה\הוא השיעור האהוב עליך בביצפר? א.מדע\כימיה ב.אופנה ג.אומנות\ציור ד.מנהיגות ה.יועץ חברתי (משהו כזה...) ו.ספורט ז.פסיכולוגיה 3.מה התכונה הכי טובה שלך? א.אני הקטנטנן, זה שקל לאהוב או משהו כזה (אין לי מושג!) ב.אני סקסי מסתורי... ג.אני יכולה לפתור הרבה משוואות לפני שמישהו יגיד טבלת היסודות. ד.אני גומר הרבה אנשים.. ה.אתם יכולים ללמוד הרבה ממני ו.אני בודק שהכל בסדר ז.אני יכול לצייר תמונות יפות 4.הצבע האהוב עליך הוא: א.לבן ב.ורוד ג.אדום ד.כחול ה.כחול-סגול ו.ירוק ז.כתום 5.יש לך איזה כישרון נסתר? א.אני מדבר ספרדית ב.אממ בוא נראה... אני מתקשר טוב ג.הכובעים שלי מרחפים באופן מוזר מעל לראש שלי

ד.אייס ברט´! נשימת קרח ה.אני יכולה ליצור את הילדה המושלמת... ו.אני יכול ללכת על קצוות האצבעות כל הזמן ז.אני יכול להוריד אותך ואת חברים שלך! 6.הדבר הכי מעצבן בך: א.אני שונא אמבטיות ב.אין לי ראש

ג.יש לי שפם ענקי שאני מסרב לגזור ד.הראש שלי מרובע. זו מכה למצוא כובעים שיתאימו

ה.אני מעצבן? *בוכה* ו.הירכיים? (אין לי מושג) בגודל של טקסס ז.אני נורא שלטן. מקווה שעזרתי, יעל