היי כולם...

L a d y D

New member
היי כולם... ../images/Emo8.gif

אני דיי חדשה פה, יצא לי לקרוא מדי פעם את ההודעות בפורום=) אבל אף פעם לא להגיב.. ורציתי לדעת עם מישהו מכיר את האתר אגו טריפ? אמרו לי עליו והבנתי בעקרון שזה אתר הכרויות לאנשים בגיל שלנו.. אז אני אביא לכם את הקישור ואם את יכולים תספרו לי עליו קצת. www.egotrip.co.il

matron

New member
אה, נראה לי שזו קהילה של ערסים...

לפי כל התמונות בעמוד הראשי, יש שם ערסים ופרחות (לא שיש לי משהו נגדם).

Pink Lady

New member
אני לא מסכימה כל כך - אני אהבתי

זה אחלה אתר, וחוץ מזה שכנראה זה מה שאוהבים כי לפי מה שאני הבנתי מי שמוצג בהתחלה זה אלו שמצביעים להם הכי הרבה. וחוץ מזה... שבעמוד הראשי כולם נראים טוב. והתמונות... בכלל! אז מה רע? שווה כניסה

sapirosh92

New member
מה זה אמור להביע?

עוד אחד מהשוקסים\שואומי\שינים\וואטאוור של הערסים הפרחות והפאקצות? איכס לא סובלת את זה עושה לי להקיא.. יש לי ילדה בשכבה שיש לה שין כל השין היא נראית כמו זנזונת. בקיצור בעעעעעעעעעעעע זה מה שיש לי להגיד!

sapirosh92

New member
בואי נגיד ככה..

אם ראית את כל האחרות רובן מצטלמות כמו (תסלחו לי על הביטוי) זונות,שרמוטות והבנים הערסים האלה מתלהבים מ'זה

matron

New member
צודקת, אבל אני לא חושבת שיש צורך

להתלונן על זה... אחרי הכל, הן פרחות, וזו בעיה שלהן שהן מצטלמות בצורה כזו... (שיהיה להן בכיף). אני לא חושבת שזה לא כל כך צריך להיות אכפת לך איך הן מתלבשות.

netapet2

New member
פייר,

יש משהו בזה- הם לא שמעו על זכויות האזרח שהן יכולות להצטלם לפרסם תמונות שלהם או מה שזה לא יהיה כל עוד זה לא פוגע באזרחים האחרים XDD?

למעלה