קפטן נועההה
New member
היי כולם../images/Emo70.gif
בס"ד מה המצב איתך אנשים?? איתי אחלההההה פול זמן לא הייתי פה כי הייתי במחנה בנ"ע בתור צוות יער...(וגם כי חופש ואין לי זמן ואני לא בבית...) זה היה המון זמן ועכשיו אני הגעתי הביתה...היה לי ממש קשה להיפרד מכל האנשים המקסימים שהכרתי שם.. בחיים שלי לא יצא לי להכיר כ"כ הרבה אנשים איכותיים במקום אחד.. אמממ...ת'אמת לפני שהגעתי לצוות יער הייתי שומעת סיפורים על צוות יער ועל החניכים (חניכות בעיקר) במחנה שעושים/עושות שטויות ביחד. הגעתי לצוות יער בגישה של "טוב בוא נראה מה יהיה" ודוגרי אני לא יודעת מה להגיד לכם אבל או שדיברו שטויות כל השנים או שפשוט היה לנו צוות יער איכותי.... לא היו שום זכר לשמועות ולסיפורים ופשוט נהנתי מכל רגע שלי שם!
אגב, באמת לא היו שום בעיות של בנים ובנות.. ברור שהיו זוגות פה ושם שישבו או הלכו ביחד, אבל שומדבר מעבר לזה!! וזה היה פשוט יפה לראות שבנ"ע אולי מצליח לעלות ברמה שלו.. הדבר היחיד שהפריע לי זה החצאיות של הבנות.. באמת אני מזה לא אחת ששופטת לפי לבוש של אנשים ואני ממש לא אחת שמודדת סנטימטרים בחצאיות אבל בנות שם פשוט הלכו עם חצאיות מיני ואני ממש לא מגזימה.. זה כ"כ מפריע כי הן בנות דתיות וגם אם לא אז שיכבדו את המקום!!! צוות בית-מדרש שהיה שם לא יכל להעיר על דברים כאלה כי זה לא צנוע שבן יעיר לבת על לבוש... לבעית הלבוש של החולצות השנה הביאו פיתרון שקוראים לו "חולצתנועה" כל החניכים והמדריכים כמובן היו צריכים ללכת עם חולצת-תנועה ובכך נפתרה הבעיה של החולצת הקצרות או לא יודעת מה.. אבל חצאיות באמת זה היה ממש מוגזם..ולפי דעתי המדריכות צריכות להעיר על זה לחניכות שלהם..(כי אי אפשר לעשות חצאית-תנועה..) בקיצור אנשים כשאתם הולכים למחנה או שאתם שומעים דברים על צוות יער בבקשה תדברו עליהם בכבוד צוות יער זה לא סטלנות בכלל... צוות יער זאת עבודה קשה ומתישההההההההההה והם עובדים בהתנדבות והם בונים יער שלם ומפרים אותו וזאת עבודה בחום ובשמש וזאת עבודה שדורשת מאמץ.. חבר'ה חזרתי עם שרירים נשבעת לכם 300 ארגזים ביום וכל ארגז כבדדדדדדד וחזרתי גם עם פול חתכים כל פעם שקילפתי שק תפו"א קילפתי לעצמי אצבע וכל פעם שחכתי ארגז של 200 מלפפונים חתכתי עוד 2 אצבעות.. (וזאת לא רק אני זה ככה כולם...אני לא עקומה זה פשוט עבודה תחת לחץ..חחחח) אז יאלללה אנשים אני צריכה להשלים 40 שעות שינה בערך... שיהיה לכם לילה-מקסים ושבוע-נהדר!
-נועה-
בס"ד מה המצב איתך אנשים?? איתי אחלההההה פול זמן לא הייתי פה כי הייתי במחנה בנ"ע בתור צוות יער...(וגם כי חופש ואין לי זמן ואני לא בבית...) זה היה המון זמן ועכשיו אני הגעתי הביתה...היה לי ממש קשה להיפרד מכל האנשים המקסימים שהכרתי שם.. בחיים שלי לא יצא לי להכיר כ"כ הרבה אנשים איכותיים במקום אחד.. אמממ...ת'אמת לפני שהגעתי לצוות יער הייתי שומעת סיפורים על צוות יער ועל החניכים (חניכות בעיקר) במחנה שעושים/עושות שטויות ביחד. הגעתי לצוות יער בגישה של "טוב בוא נראה מה יהיה" ודוגרי אני לא יודעת מה להגיד לכם אבל או שדיברו שטויות כל השנים או שפשוט היה לנו צוות יער איכותי.... לא היו שום זכר לשמועות ולסיפורים ופשוט נהנתי מכל רגע שלי שם!