היי כולם!!!

רמץ

New member
היי כולם!!! ../images/Emo6.gif

שבתי מסדנת ההכנה של הסוכנות - ציוני מתמיד!
ו... כאן ביתי פה אני נולדתי במישור אשר על שפת הים... רק בנות! הקיצר, נחמד לקרוא שוב את כולכם. הברנש שהתעניין בחוגי D&D מוזמן לפנות ל"הארה" בטלפון 7601433-09. שמתי לב שהשיפוצים בפונדק לאט לאט באים לידי סיום, מה שיוכל לקרב את כולנו לפתרון התעלומה מהשבוע שעבר. נוכל מעתיקן יקר, זוהי ההזדמנות האחרונה שלך להסגיר את עצמך בטרם תתגלה האמת ואני וכל חברי לפורום יסקלוך במבול עטלפים! ננסק, אם השבוע לא נשחק שוב Exalted, ראשים יתגלגלו! ונקנח בשיר ט' באב: By the waters - The waters - Of Babylon We sat down and wept - And wept - For thee Zion קבוצה 2, להתחיל בקנון! ו...

כמה דברים

דבר ראשון, רמץ, ברוך הבא. אני צריכה לראות אותך מתישהו, אם לא בשביל כל סיבה אחרת, לפחות בשביל להוציא לך את "נער הצופים" מהראש (לכל השאר - כן, הבנאדם התקשר אליי והתחיל לזמר שירי ציונות והלל לארץ הקודש באמצע פגישת צנונית). חוצמזה, לא נראה לי שיהיה לכם זמן לשחק השבוע. אנחנו תופסים את ננסק בין אם זה ימצא חן בעיניו או לא. מוהאהאהאהאהאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! נסה בשבוע הבא

Gilgam69

New member
רמץ!!! ברוך שובך! סוף סוף!

חסרת לנו במפגש הפורום. לגבי Exalted... שאלה מאוד מסובכת מתי שוב נזכה לפראנות... לא נראה לי שננסק יוכל השבוע. שורף מוט ומדליק אנימה לאות מחאה.

רמץ

New member
לעזאזל!../images/Emo46.gif

טוב, הנה כמה ראשים מתגלגלים להנאת הקוראים המזדמנים:

Romkin

New member
סדנאת הכנה לשליחות ?

לאיזה מחנה נשלחת ובאיזה תפקיד ?

ניצול אכזר של פתיל למטרות אישיות

דרקו מכריזה : א. סופסוף אני מחוברת לADSL!!! היפ היפ הורי ב. הריני להכריז שיש לי תליון (תליונה, האמת) חדשה בשם Sylver. היא תגיע איתי למפגש הפורום הבא, אין לי אחריות על באיזה גודל. היא דרקוניתליון, כמובן.

למעלה