היי כולם

היי כולם../images/Emo53.gif

תעזרו לי דחוף אני פותחת אתר על פלוריסיינטה ואני צריכה חומרים לא אכפת לי איזה:מילים לשירים לינקים תמונות כתבות שחקנים תוכניות דומות ואני צריכה הרבה חומר על חואן מקסימו ופלור

camfels

New member
נ"ש-זוהררררררררר מתתתתת!!!

אההההההההההה שוקקקקקקקקק! חחח סורי על האיחור אבל הייתי חייבת!! ראיתם היום בשיר שלנו?!?מי חשב שזה יקרה?!? פעם ראשונה שתוכנית הצליחה להפתיע אותי!!

shaninosh3

New member
ראיתי!!!!!!!!!

אין היה פשוט סוף!!!!!!!! בחיים לא חשבתי שיהרגו את זוהר-אבל די ברור שהוא לא ימות-כי הוא השחקן הראשי אבל בכל זאת הייתי בשוק... עד שהוא גילה הכל על שרון אריאל ופאקינג גבעון כספי סילבר(חחח
) איזה מסכן!!! גרררר הגבעון הזה-אידיוט!!!!!!!
עוד 2 פרקים נגמר!!!

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifחח אושר הפעורה הזאת איזה

קטנה היא היתה בעונה הראשונה שהיא אהבה תמורדים..למרות שבגודל היא לא גדלה יותר מדי...

חחח אהבתי את הירידות שלה על אריאל!!

איך אני סוגדת לילדה חחח איך היא השפילה אותו..''אתה מאוד יפה אבל לא יותר מזוהר הרי אין על זוהר'' או משו כזה חחחחחח ותרדו מזה זוהר לא ימות!ובלי שום קשר לזה שהוא דמות ראשית(מה את פדה לא הרגו?!) אבל מסכן כמעט בכיתי כשראיתי שלמדהים הזה יורד דם...

shaninosh3

New member
חחח כן...

ואז היא באה לזוהר ואמרה לו:הנה החתן האמיתי...
זה כן קשור לזה שהוא דמות ראשית... זו טלנובלה ישראלית בשונה מכריס אורי גרוס בחיים לא היה הורג דמות ראשית.... אבל הקטע של המכה היה מצחיק כאילו גבעון בקושי נגע בו והוא מת-חח...

חחח הוא לא מת הוא בטח ב..

מוות קליני זה הכי הגיוני כי במוות קליני אז אין דופק אבל אפשר להתעורר אז כנראה הם יקברו אותו חיי והוא איכשהו יצא חוץ מזה שגם אדם יכול לעצור את החתונה הרי גם הוא יודע הכל ואם הוא יראה שזוהר לא מגיע אז הוא לפי דעתי יעשה משהו..וגם יש את הסבא לא סתם הוא התעורר...

original jess

New member
../images/Emo45.gif ניסו לעשות כמו עם פדריקו...

שהוא מת בסןף... אבל ברור שהוא לא מת
נכון
חחחחחח איזה יפה עשו לו את הפצע... כזה מאגניב

בטח שפדה מת(לצערי../images/Emo7.gif )

ומה מגניב?!מסכן זורי שלי ירד לו דם גררררר כמה שבא לי לחנוק את גבעון ושרון פשוט אי אפשר לעומט כל הסדרות האחרות שדעושים את הרעים ממש מגעילים ולכל אחד בא להרוג אותם אין כאן זה בילתי אפשרי כל הקטעים של שרון וגבעון ]שוט הורגים אותי!בלעדיהם זה לא היה אותו הדבר!והציניות המדהימה של אריאל חחחחחחח

camfels

New member
נראה לי בסוף זה יהיה חלום או משו!

לודעת לא הגיוני שהוא מת! הוא צריך להתחתן עם נינה!

הוא לא..

כל הזמן אמרו שיהיה סוף מפתיע וזה הסוף המפתיע.. זוהר באמת ימות.. וגם היו כל הזמן שמועות שהוא זה שימות..

shaninosh3

New member
אין סיכוי!!!

היה כתבה ב-MSN על זה שכוכבי השיר שלנו הלכו לבקר ילדים בבית חולים.. אז בקיצור הילדים שאלו אותם מה יהיה בסוף אז רן אמר שאסור להם לגלות אבל שהוא מבטיח שכל אחד יקבל מה שמגיע לו! אז מגיע לזוהר למות?! אין סיכוי!

אולי כל אחד מהרעים..

חוץ מזה שאסור לו לגלות כלום כלום.. אבל בכל מקרה אלו היו השמועות-שזוהר ימות.. וזה בנתיים ככה.. נראה כבר מה יהיה

זה לא חלום הוא באמת קיבל מגבעון

את המכה עם הרובה אבל אף אחד לא שמע כאן על מוות קליני?!נו באמת! היה באיזה ערוץ איזה אחד שעושה פעלולים הגיע למצב שהקו במכשיר ישר לגמריי ואין לו דופק בכלל ואחרי 45 שניות חזר לו הדופק!ככה שנראה לי שזה מה שיש לזוהר..

למעלה