היי כולם!!

היי כולם!!../images/Emo42.gif

טוב אז אני יכולה לספר מלאא על כל מה שעובר עליי בחופש, אבל החלטתי להשאיר את זה למפגש חחח טוב לא ממש
אבל בכל מקרה חשבתי שזה יהיה גם נחמד, אם נעשה משהו שקשור לאיה
אז ככה... איזה אלבום אתם אוהבים יותר? הראשון או השני? (וחובה הסבר!!) ובתקופה הזאת שאני מאמינה (ומקווה מאודד) שהאלבום השלישי יצא בקרוב, אני חושבת שכבר אפשר לשאול, מה אתם מצפים שיהיה באלבום? כלומר, איזה איה תרצו לשמוע? אולי סגנון מיוחד, חדש, שעוד לא שמענו? אולי דווקא מעדיפים את הסגנון של האלבום הראשון... ועוד כל מיני רעיונות לאלבום הבא, בכל נושא שתבחרו, אם זה העיצוב, התמונות ועוד ועוד... בכל מקרה תנסו להיות יצירתיים!! וזהו לבינתיים... חח אם יעלו לי עוד רעיונות לדיונים סוערים כמו זה אני אכתוב הודעה נוספת

Rony 05

New member
לא יודעת להחליט, אני אוהבת את שניהם

אשמח לשמוע איזו איה שאיה תבחור להיות...

רבידוש - כפרעלייך

קודם כל - זה כ"כ אירוני שאתמול בליילה אני חולם על מפגש פורום - והיום בבוקר - אני מוצא הודעה ממך - אחרי שתיקה לא קצרה יש לציין ולשאלתך המלומדת - זה קצט כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר - את מוקו או את יהונתן התשובה אני חושב טלויה במזג האויר , המצברוח שלי , העונה , הנוף שאני רואה דרך החלון , הלילה שלפני - הבוקר שאחרי ... הגדולה שלהם היא - שלהוציא שיר אחד - אני יכול לשמוע אותם בלי סוף - וכל פעם לגלות בהם משהו חדש ויש שם הכל שירים שגרמו לי לצחוק , כאלו שגרמו לי להחסיר פעימה , כאלו שהדאיגו אותי , כאלו שהרגיעו אותי וכאלו שגרמו לי לבכות כמו תינוק סורי רבידוש - אני לא יכול לבחור ביין מוקו ליהונלול - וכמובן פילפל הקטן שעוד לא נולד , כמו שאני לא יכול לבחור בין "איה כורם" "שפה זרה" , ולדיסק החדש שעוד לא נולד ... אם תלחצי אותי לפינה - אני אוכל להגיד - שהשיר האהוב עלי היותר נמצא בסוף הדיסק הראשון - אם זה אומר לך משהו ...

קודם כל ניו יורק יקרה - אני שמח לשמוע

אבל השיר האהוב עלי ביותר - היה ונשאר - כמו החיים - לא גמור

נטע1107

New member
חחחחח או ששכחתי שאתה מצחיק...

או שאתה על גל... (הרגת אותי עם דובי הקוטב...)

נטע1107

New member
ובכן,

כמובן שאני אוהבת את שני האלבומים אבל הם כל כך מובדלים אחד מהשני. הראשון נעשה כשאיה עוד היתה "ירוקה" וצעירה וכיוונה למטרה נורא מסוימת... מצד שני, בזכותו התאהבתי בה... מהדיסק הראשון אני אוהבת את כל השירים שלה אבל את אלו במיוחד חצי, סוף הלילה, אתה זורם, מילים ופגישה (טוב שלא אמרתי חצי דיסק :D) (שתבינו שצרבתי (אוי לבושה!) את הדיסק עם השירים שלה וכל כך אהבתי אותו שהלכתי וקניתי אותו, שלא לדבר על זה ששיכנעתי עוד 3 חברות שלי לקנות אותו...) הדיסק השני קצת יותר רציני, אישי ופחות מכוון למיינסטרים אלא ממש מתעסק במה שאיה חושבת ומרגישה (ככה הבנתי גם ממנה). הכי אהבתי בו את שיר סיכום, אל תאמיני, הסוף של הסיפור, זהב שחור ומה יהיה איתי אמא. עשינו כבר רשימה של שירים שיהיו באלבום לא? אני לא יכולה לחכות לשמוע את סיני ניו יורק, ואחרי שאיה הורידה את אתה נופל מהבלוג שלה אני בכלל בקריז לשמוע אותו... שיר לנועם בטח לא יהיה (איה סיפרה בבלוג שלה שיש בעיות עם הזכויות לשיר הזה... :C/), מתי תבואי, מירקלס, מענין אם היא תשים את עד למרות שהוא רק קאבר..., מסיבת רווקות בטח שכחתי מלא...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifרבידוששש!! ../images/Emo9.gif

אני גם, כמו כולם, לא יכולה לענות לך על השאלה כי בכל אלבום יש משהו מיוחד ושונה... אבל נראלי שאני הכי אוהב את האלבום השלישי... סתם
אין לדעת
רואים אותך במפגש כן???

סתיוי17

New member
להפתעתי זה דווקא נורא ברור לי

בד"כ קשה לי להחליט בין אלבומים, אבל במקרה הזה האלבום השני הרבה יותר טוב בעיני, למרות שיש כמה שירים מהראשון שאני לא מעבירה את היום בלעדי'הם. הכתיבה הרבה יותר מעני'ינת בעיני באלבום השני אם מסתכלים על המכלול. אני אוהבת את הנגיעות המתחכמות שלו ואת ה'התכתבויות עם סגנונות שפחות מזוהים עם אי'ה, יותר מאת הפשטות, נקרא לזה ככה, של הראשון. הי'יתי רוצה לראות באלבום השלישי עוד מהסגנון של אוטוביוגרפי'ה וטני'ה. משהו בסאונד שלהם תפס אותי. בזכות אי'ה ובעקבות שני השירים האלה נחשפתי למוזיקה שאולי השפיעה על הכתיבה שלהם, ואי'ה עושה את זה נורא טוב, עוד לא שמעתי מישהו בישראל מביא משהו כזה בעברית. בחוברת של האלבום הי'יתי שמחה לראות משפטים בין תמונה לתמונה, אני תמיד אוהבת את הטאצ' האישי הזה בחוברות :)

למעלה