היי כולם

היי כולם ../images/Emo3.gif

מה קורה איתכם? טוב אני חדשה פה אני מקווה שתגידו שלום יפה כי שלום לא עולה כסף בכל מקרה אני חושבת שהבן אדם שאני הכי מעריכה בחיים שלי זה אביב גפן אני בת 14.5 מקרית אונו ואני אשמח להצתרף לפורום הזה אנעי הולכת לכל ההופעות שלו ומאמינה בו ובדרכים שלו תהיו חופשיים דניאל

Natali_x

New member
הי דניאל

גם אני חדשה פה יחסית אבל כמעט כולם פה נחמדים( אלה שלפחות התייחסו אלי). תהני בי נתלי

שלום יניבבבבבב

אני בת 14.5 מקרית אונו... יש לי איי סי קיו 130948900 אתה מוזמן להוסיף אותי... המממ מרעות? מכיר את הגר ישראלי? ונופר? הילה? עומר?

המממ

אני אחלה מה איתך? אני מאושרת אני כל כך אוהבת ומאוהבת
בבת זוג שלי... אה כן שכחתי לציין אני לסבית
אני מרגישה חופשי להגיד לכם את זה כי בתור אנשים שאוהבים את אביב גפן ומאמינים בערכים שלו אתם אמורים לקבל את זה... וגם אם לא תקבלו את זה... אני חייה את החיים שלי כמו שטוב לי וזה מה שחשוב :)

צודקת ..

ואני מקבלת את זה.. ושמחה בשבילך שאת מאוהבת :) אצלי..הכל טוב..חיה לי מיום ליום

היי היי זה שאנחנו אוהבים את אביב

מאמינים בו שומעים את השירים שלו הלא משמחים במיוחד אבל הכי מציאותיים שיש זה .. זה רק אמור לתת לנו את הכוח ואת התקווה שיהיה בסדר!!! אם אתם מאמינים בערכים של אביב אז אסור לאבד תקווה!!! יהיה בסדר.... יהיה טוב... אז לחיות זה כן טוב תלך בגישה הזאת אני מבטיחה לך יהיה טוב... באמת תעשה מה שבראש שלך רק אל תאבד תקווה ואהבה אולי אלו 2 הדבריפ היחידים שמחזיקים את העולם הזה בערך..

הוספת תגובה:

דבר ראשון: אני בת ! דבר שני: לא יודעת אם כשאמרתי את זה, חשבתי פתאום על השירים של אביב ..חשבתי רגע על החיים שלי והגעתי למסקנה כזאת שזה לא תמיד טוב לחיות ..כמה שזה עצוב וכואב ..לפעמים הייתי רוצה להתאבד..אבל.. אני פוחדת מהמוות.. לפעמים הייתי רוצה סתם קצת לברוח ואולי רק אולי אז לחזור .. ועם כל הרצונות האלה שיש לי..תאמיני לי שאני לא אחת שבורחת ..ועם כל מה שעובר עליי, וכל הדמעות והכאבים והבעיות, אני מתייצבת מולם, כי יש בי כוח, יש אנשים בחיים שסתם מנסים לדכא אותי אבל אני מתחזקת מהשירים של אביב, מהשירים שאני כותבת, מהאנשים הכי קרובים אליי, אפילו עם אנשים פה מהפורומים או מהאי סי קיו, שתמיד מצליחים להעלות לי חיוך על הפנים כל פעם מחדש..ואני מודה לכולם על כך .. אני לא יודעת אם זה אצל עוד אנשים, אבל יש שירים של אביב שאני מסוגלת לשמוע אותו שיר כמה פעמים ברצף..וכל פעם אני בוכה מחדש .. כששואלים אותי אנשים איזה שיר שלו אני הכי אוהבת ..קשה לי מאד לענות על זה ..אז אתמול לקחתי לי דף ומכל דיסק הוצאתי את השירים שאני הכי אוהבת, וזה עדיין הרבה, קשה לבחור.. אביב גפן באמת משפיע, ואני לא אובססית אליו או משהו כזה, אני לא אובססית לאף אחד ולא מעריצה אף אחד, אני מעריכה את אביבוש ומזדהה מ-א-ד עם שיריו שרובם נותנים לי את הכוח להמשיך ולחיות ולקוות שהכל יהיה בסדר peace & love 4ever

אלוהה דניאל...

התגעגעת אליי מהפורום הרישמי...?? טחחח...ממצב איתך?? שלך, חן

כולם עוברים לכאן אני רואה....

מי מהוותיקים נשאר ברשמי בכלל? טוב, לא קשור עכשיו..... וולקאם דניאל... כן, גם כאן אני עידן הקסם... אוהבת, אורלי.

למעלה