היי כולם

היי כולם ../images/Emo3.gif

טוב אני חדשה פה אני גם בנוער מרצ ואני אשמח מאוד אם לא תהיו סנובית ותגידו לי שלום כי זה לא עולה כסף אתמול הייתי בכיכר רבין היה נחמד ישבנו חבורה של ילדים סביב פיס שעשינו מנרות נשמה... יום קסום לכולם! דניאל

עופר ב.ה

New member
שלום דניאל!

הצטערתי לקרוא על מה שעשיתם בכיכר רבין. בדיוק דברים כאלה יוצרים את התדמית של מסחור האבל ו"פסטירבין". יום הזיכרון לרצח רבין הוא לא וודסטוק
עופר

המממ

אני חושבת שקצת הגזמת תחשוב על המ שציער אותך? שהדלקתי נרות בצורה של סמל בין לאומי... אל תקח קשה את הקטע הזה כי אם זה הבעיות שלך בחיים... הלוואי עלי

Fonia

New member
צודק

ואני אצטט: "היה נחמד...ישבנו חברים...עשינו פיס" כמה מאגניב

שמע

שאמרתי היה נחמד ישבנו חברים עשינו פיס לא התכוונתי נהנתי בכיכר לשבת ולבכות על רצחו של רבין ז"ל לפני שש שנים התכוונתי היה נחמד ליראות שלאנשים איכפת והם לא צריכית את העצרת כדי לבוא לכיכר הם באים באותו יום מתוך כבוד זה היה נחמד

שלום!

אני לא שייך לנוער מרצ, אבל אני די פעיל בפרום הזה... נראה לי שאפשר להגיד שחצי מהציבור הימני בפורום (שזה מממ... רק אני) מברך אותך על הצתרפותך... ברוכה הבאה :)

aaa123

Member
לא מדויק ,גם אני לא בשמאל ולפי

הצבעתי בבחירות אני בימין(הצבעתי לשרון בבחירות האחרונות). יש נושאים שאני תומך בעמדות של השמאל אבל זה לא הופך אותי לחלק מהשמאל

מקובל עלי

זה אומר שיש כאן שלושה ימנים? שלושה וסוגרים את המכירה... אחת, שתיים, שלוש... נמכר... :)

Neta558

New member
אז.....

למה לא היית בפעולה?
בכל מקרה, פעולה הבאה ביום חמישי ב18:00 בסניף. (פינסקר 25 למטה) פעילים מסניפים אחרים שמעונינים להגיע יתקבלו בברכה, אלא אם יש להם פעולה בסניף שלהם, כמובן...:) יום טוב.

כי...

הלוואי ויכלתי לבוא לפעולה של נוער מרצ אבל אני חולה בשבוע האחרון מבחינת אמא שלי... זאת אורמת שעבדתי עליה שאני חולה כדי לא ללכת שבוע שלם לבית ספר וכך היה אז זה היה גפ שאני לא יכולה לצאת מהבת... מתי הפעולה הבאה? אני אגיע!

Neta558

New member
פעולה הבאה...

כמו שכתבתי, יום חמישי ב18:00 פינסקר 25 למטה. ואם השלט שמאי הכינה ישרוד עד אז... Follow the yellow brick road :)

למעלה