היי כולם

ashkeloni

New member
ברוך הבא!!!

יש לי שאלה...מתוך סקרנות לחצי על הכרטיס האישי שלך וראיתי שאתה רשום כבר המון זמן בתפוז (בגלל שהמספר משתמש שלך הוא דיי ישן...אתה נרשמת ממש קצת אחרי...אז איך זה שזאת ההודעה הראשונה שלך בתפוז?

ashkeloni

New member
טוב...

נכון שאתה נכנס לכרטיס של משתמש כלשהו? אז בכתובת יש מספר...זה המספר שלו כמשתמש...ככל שהמסר יותר קטן הוא יותר ותיק בתפוז... נגיד מישהו בא להירשם? אז הוא מקבל את המספר הכי קטן הבא בתור מהמספר שניתן לבן אדם הקודם שנרשם למערכת תפוז...

LINKIN PARK!!!

New member
אשקלוני

ראיתי שיש לך סקין לווינאמפ 3, נראה לי מה זה יפה, וגם לינקין. אתה יכול אולי לשים קישור להורדה?

ashkeloni

New member
טוב...

לשיר של לינקין אסור להשים לינק כי זה לא חוקי... אבל אתה יכול למצוא שירים שלהם בקאזה ואת זה בטח אתה יודע... והנה הדף שבו אתה תמצא את הסקין... כדי לגרום לזה להיות כמו שזה נראה אצלי אתה צריך להחליף מצב... ויש המון צבעים בסקין הזה אז תדפדף ביניהם ותראה מה אתה אוהב הכי הרבה

ashkeloni

New member
שיט!!!

אי אפשר לעשות לינק לחיפושים שעושים באתר של ה-WINAMP... אז פשוט תריץ חיפוש לסקין...השם של הסקין הוא INVICTA

ashkeloni

New member
עוד משהו...

בגלל שאני מבין שאתה אוהב את לינקין פארק...

LINKIN PARK!!!

New member
וואי תודה

איזה תמונה יפה. זה מהקליפ של פוינטס אוף אות'וריטי, לא?

ashkeloni

New member
אני לא חושב....

זה יותר דומה לבובה של הרובוט מ-SOMEWHERE I BELONG אבל אולי אני טועה...

LINKIN PARK!!!

New member
אני לא מאמין!

זהו? מה, נגמר המשחק? איזה באסה, גמרתי את לג'אסי אוף גוקו, איזה באסה זה המשחק הכי טוב בעולם. עכשיו משעמם.

digiash

New member
חח עלק הכי טוב

כולם יודעים שהמשחק הכי טוב בעולם זה רגנרוקקק!!!! >< קוריאנים זונות קמצניות! >< שילכו לגהנום!

Brolly

New member
אממממ

רגנרוק זה משחק הרפתקאות כזה, למרות שאפשר להקים קבוצות וכל מיני לא נראה לי שזה משחק תפקידים... יש שם 6 דמויות שהופכים אליהן רק כשמסיימים מבחן מיוחד שצריך לעשות כדי להיות אחת מהדמויות, לכל דמות יש מבחן שונה הדמויות הן גנב, קוסם, כומר, איש חרב, קשת וסוחר... זה משחק יפה ומאוד ממכר אבל עכשיו הוא בתשלום אז צריך לשלם בשביל לשחק ;-; אם אתה רוצה לדעת עוד על זה אז תלך לאתר המקורי של זה, נראה לי שזה www.ragnarokonline.com

ashkeloni

New member
וואלה..

אם אתה אוהב משחקי אונליין... כדי שתבדוק על TIBIA... פורום משחקים הופצץ בשירשורים על המשחק רק השבוע...

ashkeloni

New member
Zה לא היה ברור?

www.tibia.com אתה מוריד את המשחק שהוא 5 מגה ואתה נרשם באתר ואז אתה מתחבר עם המשחק עם השם משתמש ומספר שאתה מקבל בהרשמה באתר...

למעלה