היי כולם!

היי כולם!../images/Emo24.gif

מה קורה אנשים? אני בספק אם מישהו כאן זוכר אותי לא הייתי כאן כבר שנים! but im back.... או קיי רק רציתי לספר לכם שחזרתי היום לניו-יורק אחרי שבילתי את כל השבועיים האחרונים בישראל. היה כזה כיף!!! לא תארתי לעצמי שאני כל כך מתגעגעתת אבל רק כשהגעתי הבנתי איך הכל כל כך חסר לי, האנשים. הצעקות, החברים, המשפחה, החנויות, ובכלל הכל, כולל כל הדברים הרעים שיש בישראל כמו כל מיני התרעות לפיגועים שהיו בזמן שהייתי שם. זה ממש גרם לי להבין שלא משנה כמה אני נהנת בניו-יורק וכמה זה מקום באמת נחמד עם סבבה של אנשים, אין כמו בבית, ואף פעם לא יהיה, ובשבילי בית תמיד יהיה המדינה הקטנה הזאת, אי שם במזרח התיכון עם כל הבעיות וכל הקשיים שיש בתוכה. אז שהגעתי לישראל התברר לי שכולם נורא מתרגשים ומצפים לבואם של המורדים, בהמשך גם הלכתי להופעה שלהם (ואני באמת לא מתלהבת מהםת פשוט השיגו לי 3 כרטיסי VIP וכולם כל כך התלהבו מהם שאמרתי וולת נלך לראות על מה ההיסטריהת וההופעה אכן הייתה יפה למרות שלא ממש שמעתי אותם אלא רק את הקהל) חגגתי את הפסח בישראל כמובן, הסדר היה ממש נחמד, עם מלא אנשים ומלא מלא מלא אוכל, שוב סבתא שלי התלוננה שנשאר אוכל לשבועיים, למרות שאחרי יומיים לא נשאר זכר לשום דבר, אכלתי מלא מצות, הייתי בוויקאנד באילת, ראיתי את הפריחה בצפון, עשיתי ים קניות בשנקיין, הצטלמתי מלא כאילו אני בישראל בפעם הראשונה, קניתי מזכרות לכל החברים שלי, הייתי במסיבה בדום שלא ביישה שום מסיבה ניו-יורקית, השתזפתי, חגגתי את המימונה (למרות ששום צד במשפחה שלי לא מרוקאי, אבל אם יש עוד סיבות לחגוג ולאכול, כל המשפחה ישר קופצת על הרעיון), אחרי הביקור הזה חזרתי עם לפחות 5 קילו נוספים דאמט! בקיצור, היה ממש ממש ממש כיף ונורא נהנתי,והמסקנה שהגעתי אליה אחרי הטיול היא שלא משנה מה, ישראל זה המקום הכי סבבה לחיות בו (בטח הרבה מכם לא תסכימו איתי, אבל זה תקף עבורי) טוב, אז זהו, זה סיומו של יומן החוויות מישראל (לבנתיים) ביי....

Odish16

New member
ברוכה השוווה

אני לא יודעת אם את מכירה אותי בכלל..אבל בכל מקרה..ברוכה השווה לך!!:))) רציתי להגיד לך שאני מאוד מזדהה איתך בקשר לישראל..וממש מקנאה בך..ואני יודעת על עוד אנשים שחושבים כמוך..ובאמת אין כמו הבית..שהוא בעצם ישראל.. אני שמחה שנהנת בישראל ויצא לך להיות שם כמה זמן!! ועוד פסיייח! ומימונההה! מגניבבבב מקווה שתמשיכי לבוא לפורום!

EROTOMANIA

New member
............

זה לא כל כך קשור.. אבל כמה סיון יש כאן? אני ממש מבולבלת..

Julia16

New member
וואו, איזה כיף לך!

אני ממש שמחה בשבילך!. אמא שלי גם עכשיו נמצאת בישראל אצל המשפחה שלה והיא נהנת מכל הדברים האלה. אני לצערי נשארתי פה באנגליה ולא נסעתי איתה כי יש לי לימודים ועכשיו סוף השנה עם המבחנים וכל זה ואני צריכה להישאר פה ללמוד..
אבל כן, אני מזה מבינה אותך.. גם אני מתי שנסעתי בפעם הראשונה לישראל אחרי שעברתי לפה גם כן כל כך נהנתי ובכלל לא זכרתי שהיה כל כך טוב בארץ ואיך כל זה באמת היה חסר לי.. הכי התלהבתי מזה שכל השלטים היו בעברית, ופתאום זה שהאנשים היו צעקנים ודחפנים וישירים לא ממש הפריע לי וההפך דווקא מאוד התלהבתי מזה.. ואני מזה מתה כבר לבוא לבקר בישראל!, לא הייתי שם מאוקטובר. יכול להיות שזה יקרה אבל רק בנובמבר כשלבן דוד שלי יהיה בר מצווה. עד אז אני יצטרך להתמודד עם הגעגועים..

למעלה