היי כולם

שירלי33

New member
היי כולם../images/Emo141.gif

התגעגעתי
בימים האחרונים בעיקר נחתי. ואולי זאת הסיבה שאני הרבה יותר רגועה! בעלי נסע כמו שסיפרתי לכם , מהרגע שנחת מתקשר כל כמה שעות (חדש). שואל,מתעניין , משתף, אני מרגישה בקולו שלווה. התעוררתי מחוייכת הבוקר , הבן הגדול שלי(רק בן 11 וחצי) אמר לי , "אמא את נראת נפלא" איזה כייף שאת צוחקת ! חבקתי אותו חזק חזק ואמרתי אני אוהבת להיות שמחה. בדרכי לעבודה חשבתי , הילדים מרגישים , למרות שאף פעם לא רבנו לידם, והשתדלנו תמיד להתנהג כאילו הכל בסדר , הילדים מרגישים הכל! בעלי התקשר וסיפרתי לו מה אמר לי הילד , תגובתו של בעלי היתה כל כך מרגשת , שירלי אני אנסה בכל כוחי לעשות אותך שוב מאושרת , ואני יודע שההצלחה תלוייה גם בך , רק ביחד נצליח... שואלת אותכם חברים יקרים מה דעתכם על ההתפתחות ביננו .

נשמע נפלא לעת עתה

יחד עם זאת, היי ערה לכך שבכל תהליך יש עליות וירידות ולאחריהן שוב עליות וחוזר חלילה. החשוב הוא, שגם אם תרגישי ירידה, אל תאבדי את האמונה והתקווה. בסה"כ המסלול, על העליות והירידות שיהיו, צריך לכוון בכיוון הכללי שאליו תרצי להתקדם. אני מאחל לך שיהיו לך את הרגישות, התבונה והסבלנות להחזיק מעמד ברגעים שכאלו. בינתיים, תהני מכל רגע של נחת. החוויה תעודד אותך ברגעים קשים יותר לאורך הדרך.

adam33

New member
נשמע

סביר ומאוד בכיוון הנכון.. אך תמיד תזכרי אל תפתחי ציפיות גבוהות ואל תחנקי אותו באהבה יש דברים שמגיעים לאט לאט כל אחד בקצב שלו...

למעלה