היי כולם

ketas

New member
היי כולם ../images/Emo132.gif

היי, אני חדשה פה. תאמת שלאואזיס הגעתי ממש במקרה, הורדתי שיר של גרין דיי וזה היה רמיקס עם "ונדרוול". אז הורדתי גם את ונדרוול. ואז יום אחד במקרה ראיתי את הדיסק "מורנינג גלורי" אצל אח שלי. שמעתי והתאהבתי.
אז מקווה להשתלב פה. למרות שקראתי את ההודעות בדף הנוכחי ואין לי מושג על מה אתם מדברים
ואם אפשר קצת המלצות שירים. חוץ משירים ממורנינג גלורי. תודה

YOasis

New member
ברוכה הבאה!

המלצות לשירים- לפי סדר האלבומים... דבר ראשון, האלבום Definitely Maybe הוא חובה בעייני... Rock n' Roll Star Live Forever Supersonic Cigarettes & Alcohol Digsy's Diner Slide Away Married With Children D'You Know What I Mean? Magic Pie Stand By Me Don't Go Away All Around The World Acquiesce Talk Tonight Rockin' Chair The Masterplan Go Let It Out Who Feels Love? Gas Panic! Where Did It All Go Wrong? Sunday Morning Call The Hindu Times Force Of Nature Hung In A Bad Place Stop Crying Your Heart Out Songbird Little By Little Mucky Fingers Lyla Love Like a Bomb The Importance Of Being Idle Guess God Things I m Abel Part Of The Queue A Bell Will Ring Let There Be Love תהני!!!

Let There Be Love ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת את הגירסה הישנה, הרבה יותר! יש שם יותר רגש אבל גם הגירסה הזאת מעולה

ALiCiA SpInNeT

New member
../images/Emo65.gif

ו הלו! בלי דיבורים על אימיול! יש פה ילדות בנות 12, אנחנו אוהבים אותן תמימות!;;

יוו גם את אוהבת את ליאור שליין!

הוא יאמי.... אה וברוכה הבאה חח אני בעצמי חדשה פה...

orari

New member
שלום חדשה..

טוב נו, אני הצטרפתי לפני יומיים, אבל כל מקרה all around the world נחמד, supersonic גם יפה,ו... יש עוד מלא

למעלה