היי כולם

היי כולם ../images/Emo13.gif

כן כן אני לא קשורה לכאן.. סתם שאלה- מה אתם נותנים לחמוסים לאכול? יש להם אוכל כמו של כלבים/חתולים? או אולי עכברים?

Sweet Fantasy

New member
עכברים בטח לא

כי זה מכרסם. יש לחמוסים אוכל מיוחד, אבל בארץ קשה להשיג אותו (תאמת כבר פחות קשה) אבל את הסוג שכן יש הוא לא כ"כ איכותי.. ובקיצור אוכל איכותי לגורי חתולים או חתולים בוגרים (לחמוסים מעל גיל שנה)

N a d a v 1 6

New member
מה פתאום איזה שטויות

הוא מאוד אכותי ויש בו את כל המרכיבים אני בעצמי בדקתי..הוא בידיוק כמו רויאל קנין...מבחינה של אחוזי שומן וכו'. אני עשיתי בדיקה ביום שקניתי את זה...... ויש 2 סוגים!=על הסוג שאני מדבר רואים אותו בכל חנות שמכבדת את עצמה!:) הסוג הזול מאוד קשה לראות......ראיתי פעם אחת! ויוצא לי להיות בהמון חנויות של חיות.

נדב ומיכל ../images/Emo6.gif

נשבעת לכם, בסוף אתם תתחתנו אחד עם השני, אתם עוד תראו לפי כמות הויכוחים ביניכם, אין מצב שזה לא יגמר באהבה גדולה וחתונה עם 600 מוזמנים ורבע עוף
לשניכם

N a d a v 1 6

New member
מיכללללללללללללל

את מחרפנת אותי לפעמיייים כמו שאף אישה לא חירפנה!!!!!!! חחחחחחחחחחחח:) לעדתי עדיף שנשמור את הוויכוחים לאח"כ..ויאללה תתחברי למסנג'ר ותשירי לי עם הקול היפה שלך...... במקום להיות פה מעצבנת כי פה לפעמים בא לייייייייייייייייייייי אוהב ביי!

N a d a v 1 6

New member
חח איזה חתונה אם מיכל הייתה..

אז אולי:) אבל היא לא! לפי מה שאני יודע;). חחחחח..

N a d a v 1 6

New member
אבל למרות הכל עשיתי השוואה..

ואני מוכן לשלוח לך את..הקופסא בדואר על מנת להשוות בין זה לבית רויאל קנין!:) ותגידי לי איפה ההבדל. כי איןןןןןן:) ואני ממש לא מתווכח עם עובודת את מוזמנת לקרוא.

Sweet Fantasy

New member
אל תדאגי יש לו גם את זה וגם את זה

ואף אחד מהם לא נזיד
הוא סתם חושב שהוא מצחיק, תתעלמי .. אה עשית את זה.

למעלה