היי כולם

היי כולם ../images/Emo13.gif

כתבתי כאן מספר פעמים מועט.. והמשכתי לעקוב אחרי הפורום. איפשהו בדרך התייאשתי מהיומן חלימה והטכניקות לפני שינה, אבל אתמול בלילה (או ליתר דיוק היום בבוקר) היה לי חלום צלול לחלוטין, זה מטורף לגמרי! לא היה לי מושג עד כמה זה כיף! שלא לדבר על מועיל.. הייתי במקום מפחיד, חשוך, עם הרבה כדורים פורחים, היציאה היחידה היתה בלעלות על אחד כזה אבל אני מפחדת מגבהים אז לא יכלתי. ואז איכשהו הבנתי שמדובר בחלום. זה היה מדהים, כאילו זרמו עליי מים קרירים. אז החלטתי לפתוח יציאה בעצמי, ופתחתי יציאה לדשא באור שמש עם שמים כחולים והיתה מצד ימין חומה גבוהה וצרה.. אמרתי לעצמי שהגיע הזמן להפסיק לפחד מגבהים, כאן זה חלום ולא יקרה לי כלום אם אפול, אז קדימה, לעלות על החומה.. תהיתי איך להעלות ואז נזכרתי שוב שזה חלום ופשוט עפתי אליה בלי מאמץ- תחושה מדהיייימה! הרגשתי ממש את הרוח, אז נשכבתי עליה והסתכלתי על הנוף.. הוא היה מקסים ועשיתי מתיחות על החומה.. עד כדי כך חשתי שם בנוח. אז שכחתי שזה חלום ותהיתי איך ארד והתחלתי להיבהל, אך למזלי נזכרתי שוב והחלטתי שיהיה עץ בצד שמעל שלה ואני ארד דרכו כי תמידרציתי לטפס על עצים. אז יצרתי שם עץ גבוה, וטיפסתי עליו אבל אז החלטתי שאם כבר זה חלום אז אעשה ממש את מה שאני פוחדת ממנו, אני אפיל את עצמי לאדמה, מאחר וזה חלום לא יקרה לי דבר... אז לקחתי נשימה וקפצתי.. מדהים, פשוט מדהים, בו היתה התחושה של הנפילה, התחושה המוכרת שיש לכולם, ואז באמת הכל נהיה שחור והתחלף לחלום אחר לחלוטין. זהו, המון תודה לפורום הזה ולכל הכותבים בו שהעלו בי את העניין והסבירו על השיטות וההתנסויות שלהם. זו חוויה מדהימה! (נ.ב, היום כדי לבחון את העניין טיפסתי על הסולם שיש לנו בבית, הגעתי עד למעלה
לא קרה מעולם)

c12chen12

New member
wow, כל הכבוד!

מזל טוב על החלום הצלול, ואני שמח שזה עזר לך בצורה שכזאת. חלומות צלולים הם הרבה יותר מסתם הנאה. בהצלחה בהמשך ויום טוב. חן.

silverhawk

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

נשמע ממש מדהים - מזל טוב! רק המלצה אחת - נסי להשתמש בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות בפעם הבאה - אני מבטיח לך שלא תתאכזבי.
ואל תדאגי - לא שכחנו אותך...

חלום צלול עוזר להיפטר מפחדים!

היה לי פחד, אך דרך החצלול התגברתי עליו והפחד הזה פשוט נעלם מחיי!!

למעלה