היי כולם!

היי כולם! ../images/Emo13.gif

היי! אני פרופ´ ג´יימס פוטר (או במילים אחרות: ניר) מהוגוורטס נט ישראל - www.hogwartsnet.net - סליחה על הפרסומת הסמוייה
לכל מי שרותה לקרוא את "הציטוט"? המועדף עליי, הנה, זה לא נכנס בהגבלת 100 התווים
: "האם רום וניר יתחתנו? האם אתי וטלי מאוהבות בסתר? האם עידו (מרייבנקלו) מאוהב בנועה? האם עידו וגלי יתחתנו בגיל צעיר? האם רום מאוהב בלי? האם ניר מאוהב בנועם? האם אדם (אלבוסדמבלדור) גם מאוהב בנועם? כל זאת ועוד בפרק הבא של לגעת בפוטר! בינתיים שיר הנושא של הסידרה: קונגרטלישיונס פרופסור! יור אן אידיוט!" הציטוט הזה הוא של: אתי (פופי), רום (פרופ´ צ´ארלי וויזלי) ואני..
ביי!

LuNaTiC

New member
אהוי שם!

חחחח ברוך הבא... חח הטלנובלה הצחיקה אותי.. וואטבר.. חחחח ארג זה השעות האלה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיים און יו ענבל! המנהלת כותבת הודעה כל כך חסרת משמעות! אבוי, אבוי!

הטלנואיכס הצחיקה אותך ../images/Emo13.gif

יופי, לפחות נדע שהמנהלת גולשת באתר שלך
דרך אגב, לא כתוב שאסור לכתוב ככה בכללי הפורום, שנת הלימודים אצלינו מתחילה בקרוב!
נ.ב. - לאתי (פופי), ראיתי שבלינקים בפרטים שלך כתבת רק אותנו
תודה!
נ.נ.ב. - כמה ח´ באותה הודעה
ביי! ניר.

S.Riddle

New member
וולקאם מיי צ´יילד!

ברוך הבאה לקהילה החביבה אך מזוכיסטית של תפוז! פה תמצא מתכונים לבירצפת (איברים פנימיים של חתולים- כל הזכויות שמורות לאורהI), ובכלל, דברים שלא יעזרו לך בשום אופן בחיים ^_^. -לירון שחולה על הפורום וחולה על אביב גפן...-

Lady_Voldemort

New member
אביב גפן???ברררר

אניווי וולקום ווי קם אין שיגעון מוחלט ומלוייום באנשים בחלוקים הלבנים.... והזכויות שמורות לאורה ושרה..... אורה המדוכאת ביותר.... הלורד מיצי שולט!!!

S.Riddle

New member
היי!!!!!!

לא לדבר עליו ככה! הוא אומן מוכשר ומדהים עם מלא מעריצים!!!

S.tal

New member
הממממ...., אביב גפן.....

הוא באמת מוכשר, אבל גם ממש קריפי...... טל, t@l

S.tal

New member
ברוך הבא!

אני מקווה שתהנה עימנו בפורומינו השפוי........! *צוחקת בטירוף* (למה זה נשמע ממש מפגר?!), לא חשוב........ טל, t@l

חיקוי עלוב למרלין מנסון...

מיי איידול...או שלא...בכל מקרה, הלוהה (כן! זה לא חייב להיות עם א´!!!) אנוכי ליאת ואתם לא רוצים לדעת עלי יותר מידי דברים, כי זה יגרום לכם לאיבוד השפיות ונשמתך תאבד לנצח או כל אמרה גותית אחרת....כנס ללינק בתחתית העמוד...! -ליאת-

S.Riddle

New member
אה, לא.....

למי את קוראת חיקוי? מרלין שמכסון הוא פסיכופת מטורף, אני מצטערת לומר, ומסומם, אלכוהוליסט, אידיוט, מעליב כל מה שלא זז במשך כמה שניות, וכו´ וכו´ וכו´.... ובשביל לשים כאן משהו שקשור להארי פוטר: I love Ron!!!

כולנו אוהבים את רוני-פו....

ואמרתי את המרלין מנסון בצחוק...! אתם יודעים...ה"או שלא!" שהוספתי בתחילת ההודעה...-היתה לזה משמעות ^_~ -ליאת-

PopPy

New member
*משתעלת בקולניות*

קודם כל, אתה באמת סמייליהוליק הרבה יותר ממני ומרום, טלי צדקה
ואם לא אכפת לך, חשבתי שאתה מכיר את הסעיף "כל הזכויות שמורות לPopPy!!!
(ואם הייתי יכולה הייתי ממשיכה בחחח :) ובLOL, ואז הינו ממשיכים לOh No! Not Agian! ואז המצב היה הופך לקשה מאוד
) סתם, האמת רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך, והחלטתי להגיב
אבל האמת שאנשימים לא יבינו את הבדיחה עליך ועל רום *מצחקקת בזדון*. רציתי להוסיף הודעה פרטית, אבל, המפ, יעשו עלי לינץ´, אז נוותר
אני רק אוסיף שסוף סוף סיימתי את תפקידי כפרסומאית סמויה, ועכשיו אתה ורום תעשו את העבודה המלוכלכת
(והמבין יבין (ושרק לא נתחיל עם המבין יבין פה וגם טלי ונטע-וולדית יבואו ואז באמת יהפוך פה למשהו מפחיד
) ) |S| פופי |S| "ממתי אתה בתפוז?!" רום א´, פסוק ד´

למעלה