היי כולם

היי כולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

אני רויטל, ואני נורא אוהבת את אקס מן המצוייר, במיוחד את וולברין, ציקלופ ורוג... אמממ היום אני וידיד שלי התחפשנו לוולברינים, ויצא ממש נחמד
וזהו.... מקווה להשתלב עד כמה שאני אוכל, ופורים שמח

gloria23

New member
ברוכה הבאה:)

אני דורית..אולי תראי לנו תמונה....חחח את מוזמנת להשתתף במשחק שלנו כרגע..המוטציה של הפורום! השתלבות נעימה

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

אני לא יכולה להעלות ת'תמונה, כי היא 500 ומשהו KB, ואני לא מצליחה לכווץ אותה
אווווף

MORGANA13

New member
ברוכה הבאה!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה ופורים שמח!!
כמו שדורית אמרה- את מוזמנת להשתתף במוטציה של הפורום! (אגב- סורי על הפצצת האייקונים...!)

יאפ, השתתפתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

ואני מנסה להקטין ת'תמונה של התחפושת שלי כדי להעלות אותה לכאן, אבל אווווף זה יוצא מעוות!

תודה תודה לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif

והנה זה, אחרי שעות רבות של ניסיונות, קצת מעוות, אבל עדיף מכלום.. אני גאה להציג- אני וידיד שלי מחופשים לוולברינים

gloria23

New member
יאאאאא איזה יפה!!!!!

היי חברה, נכון שהתלבושת של ג'ין באקסמן המקורי, היא חושפנית כזאת חחח, אף פעם לא הבנתי את התלבושת שלה חחחח, רק חשבתי בשביל פורים, אבל הפיניקס זה ממש מגניב:):)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifיו פאק!!!!!

את מעמית עמל?????????????????????. גם אני מעמית עמל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השתתפתם בתחרות תחפושות???????????? לפי מה שהבנתי המתנחלים לקחו מקום שני דרך אגב תחפושות מדהימות!!!!!!! אני וחברים שלי התבאסנו מהתחפושות היבשות שכל הבנות לבשו ( מורדת/סתם חצאית קצרה וחולצת בטן) אז ראנו אותך וחבר שלך וגם רעות זהבי (ספיידרגירל) ועוד כמה סופרגרליות אז סבבה!!! השתלבות נעימה האנשים פה הכי סבבה שרק אפשר!!! ופורים שמח!!!!

חחחח וואי איזה חיוך ענקי יש ../images/Emo121.gif

לי עכשיו
כן אני מעמית עמל... חחחח ותודה רבה
השקענו דיי הרבה... ולמצוא בגדים צהובים היה פרוייקט מסובך
ולא השתתפנו... הרבה אמרו לנו להשתתף, אבל בכלל לא הייתי בטוחה שיש תחרות ולא יודעת... בסוף הבנתי שלא הייתה בכלל, לא משנה...
וזה לא חבר שלי
זה אלעד, ידיד שלי... אמממ ומי את/ה?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאמממ

אני עמרי
אני מאדריכלות אם זה עוזר ואני שונא שונא שונא שונא שנוא את עדה זלצמן!!!

חחח נו שלחתי לך מסר ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

ואתה מוזמן לאיי סי שלי בשמחה... המספר כתוב לי בפרטים

Evil Beast

New member
dude..

איך? איך עשיתם את התחפושות האלו? זה נראה מצוין.. אני גרוע בדברים כאלה.. אולי במחשב אני אצליח..

למעלה