היי כולם!../images/Emo105.gif
סורי אם אני לא כותבת כל כך הרבה כמו שתמיד כתבתי פשוט יש לי המון לעשות... תקופת מבחנים ונתנו לנו פאקינג 5 עבודות לעשות! למרות שהיום עשיתי 2 אז נשארו לי 3 אבל עדיין!!!! יום חמישי יש לי מבחן מטומטם בתנ"ך שאני אשכרא לא יודעת כלום! אני לא יודעת מה אני יעשה... בכל מקרה התחלתי להוריד פרקים של חברים עונה תשיעית וכבר ראיתי 3
וזו עונה אדירה! בכל מקרה, לאורלע שלי (רק שלי!) שוב מזל טוב וזה נרוא מוזר לראות למעלה שאת מנהלת במיוחד עם איה
חחחחחחחחח ד"א איה אני בקושי מכירה אותך... מה האיציק שלך? מי שמעוניין שלי זה 78507553
ד"א סורי שפתחתי סרסור חדש אפל גם יש לי בקשה! הממ מישו (אני לא מכירה.. סורי) שם פה שרשור של עוד להקות שאנשים שומעים ושמתי לב שאני די סגורה ללהקות פאנק.. כאילו זה הסגנון שאני אוהבת אבל אני לא מורידה שירים חדשים! כל מה שאני שומעת זה גרין דיי, גוד שארלוט, מוניקה סקס ועוד כמה שירים.. כל הזמן! אז להקות זה לא במיוחד עוזר לי.. אם מישו שאוהף אותי יכול אולי לתת לי רשימה של איזה 2-3 שירים מכל מיני להקות? חיחי כי אם אני אוהבת להקה מסוימת, אני בד"כ מורידה עוד שירים ובודקת אם אני אוהבת אותה ואם היא נחמדה
פשוט עד עכשיו לא כל כך יכולתי.. בכל מקרה, טנקס ^-^ מעמית
סורי אם אני לא כותבת כל כך הרבה כמו שתמיד כתבתי פשוט יש לי המון לעשות... תקופת מבחנים ונתנו לנו פאקינג 5 עבודות לעשות! למרות שהיום עשיתי 2 אז נשארו לי 3 אבל עדיין!!!! יום חמישי יש לי מבחן מטומטם בתנ"ך שאני אשכרא לא יודעת כלום! אני לא יודעת מה אני יעשה... בכל מקרה התחלתי להוריד פרקים של חברים עונה תשיעית וכבר ראיתי 3