היי כולם!

היי כולם!../images/Emo105.gif

סורי אם אני לא כותבת כל כך הרבה כמו שתמיד כתבתי פשוט יש לי המון לעשות... תקופת מבחנים ונתנו לנו פאקינג 5 עבודות לעשות! למרות שהיום עשיתי 2 אז נשארו לי 3 אבל עדיין!!!! יום חמישי יש לי מבחן מטומטם בתנ"ך שאני אשכרא לא יודעת כלום! אני לא יודעת מה אני יעשה... בכל מקרה התחלתי להוריד פרקים של חברים עונה תשיעית וכבר ראיתי 3 :) וזו עונה אדירה! בכל מקרה, לאורלע שלי (רק שלי!) שוב מזל טוב וזה נרוא מוזר לראות למעלה שאת מנהלת במיוחד עם איה :) חחחחחחחחח ד"א איה אני בקושי מכירה אותך... מה האיציק שלך? מי שמעוניין שלי זה 78507553 :) ד"א סורי שפתחתי סרסור חדש אפל גם יש לי בקשה! הממ מישו (אני לא מכירה.. סורי) שם פה שרשור של עוד להקות שאנשים שומעים ושמתי לב שאני די סגורה ללהקות פאנק.. כאילו זה הסגנון שאני אוהבת אבל אני לא מורידה שירים חדשים! כל מה שאני שומעת זה גרין דיי, גוד שארלוט, מוניקה סקס ועוד כמה שירים.. כל הזמן! אז להקות זה לא במיוחד עוזר לי.. אם מישו שאוהף אותי יכול אולי לתת לי רשימה של איזה 2-3 שירים מכל מיני להקות? חיחי כי אם אני אוהבת להקה מסוימת, אני בד"כ מורידה עוד שירים ובודקת אם אני אוהבת אותה ואם היא נחמדה :) פשוט עד עכשיו לא כל כך יכולתי.. בכל מקרה, טנקס ^-^ מעמית

S m e l l y Cat

New member
מונקע זה לא פאנקקקקק../images/Emo108.gif

זה רוק ישראלי
(וטווווווב.)
עעע של העונה התשיעית.. ונחשי מה יש ב-29 לחודששששש!!(חוץ מהיומולדת שלי
) העונה התשיעית בערוץ 22!!!!!!!! עעעעע!!!!! ואז שהיא תיגמר אז תהיה את העונה העשיריתתתת!!! ווייי

צודקת../images/Emo105.gif

מונקע זה במת לא כל כך פאנק.. אבל מה שזה לא יהיה, I LIKE IT!! (ALOT!)

the z girl

New member
במת במת במת??? יא חובה לראות

למרות שאני לא פנאטית של חברים אני אוהבת :)

¥EleVatioN¥

New member
פיטעע><../images/Emo129.gif

למישו קוראים ג'ונתן
זה כתוב בשם שלו חיחיח
אה אני רוצה להמליץ אני אני! mest-jaded mest-burning bridges brand new-jude law and a semester abroad brand new-magazines brand new-seventy times seven fenix tx- threesome fenix tx-a song for everyone [או משו כזה
] goldfinger-january goldfinger- just like heaven simple plan- perfect simple plan- ill do anything simple plan- you dont mean anything to me our lady peace- life our lady peace- innocent our lady peace- story of a girl our lady peace-somewhere out there sugarcult- how does it feel sugarcult-bouncing of the walls all american rejects- swing swing all american rejects-last song alien ant farm-movies alien ant farm-these days תהני

אהם אהם(חיחי)../images/Emo105.gif

בקשר לאור ליידי פיס, יש לי כמה שירים שלהם.. נראה לי איזה 20.. הורדתי כי חברה שלי מהמחנה אמרה שהם הלהקה האהובה עליה (היא גם נורא אוהבת גוד שארלוט!) והיא המליצה להוריד שירים שלהם אז הורדתי :) הם נחמדים.. אבל אני לא שומעת אותם יותר מידי וסווינג סווינג יש לי ^-^ שיר חמוד נוראא! ואני יקח את העצות שלך! יש לי רק עצה אחת לכולם שיר שאתם בטח מכירים: american psycho - treble charger שיר אדיר!

למעלה