היי כולם, שאלה.

אשלונית

New member
היי כולם, שאלה.

הרופא שלי שלח אותי לעשות בדיקת דם בעקבות זה שאני לוקחת רטלין, עכשיו עשיתי אותה כבר פעם אחת למה לעזעזל הוא רוצה שאני אעבור את הסבל הזה שוב? אני ודם - אויביים יותר גדולים ממה שערפאת אויב שלנו. אז אם מישהו יכול להגיד לי למה אני צריכה לעבור את זה שוב? או שאני יכולה פשוט להתעלם מזה כמו שאני חושבת לעשות? אש.

זהבה נ

New member
אשלונית, מה לך כי תליני על הרופא???

ועוד את משווה אותו לצורר הכי גדול של ישראל היום??? ( בצחוק ) לדעתי בדיקת הדם נועדה לבדוק תפקודי כבד ורמת הברזל בדם זו רוטינה לעשות כך כאשר לוקחים תרופה באופן קבוע, כנראה שיש לך רופא אחראי ורציני. ותעצמי עיינים כשדוקים אותך, מה שלא רואים לא כואב. לילה טוב, זהבה פורום "זכויות הורים"

אשלונית

New member
תודה

לא התכוונתי שהרופא שלי הוא ערפאת אלא שאני וכל מה שקשור לרופאים שונאים אחד את השני או לפחות אני את כל מה שקשור ברפואה כמו שבישראל שונאים את ערפאת. בקשר למה שלא רואים לא כואב - לא אצלי. חוץ מזה קודם שאני אתמודד אם להגיע לשם אחרי זה אני אחשוב על איך להתמודד עם כאב הדקירה עצמה. אש. הפוחדת מזריקות וכל מה שקשור לזה..

תשתמשי בשיטות ההרפיה

שאת משתמשת בהם למבחנים, גם אצל הרופא, לבת שלי זה עוזר וגם היא מחוירה למראה מחט. זהבה ענתה לך בדיוק את התשובה לשאלת המקור אז אני לא אוסיף נחמד שחזרת אלינו
אפרת

אשלונית

New member
תודה

בהרפיה לא בטוחה שזה יעבוד גם במבחן שאומרים לי עוד 15 שעה אני נלחצת לא משנה מה אבל לא יודעת אני החלטתי שאני צריכה להתגבר על הפחד הזה מה גם שזה לא ממש בדיקת דם אלא רק באצבע וזה לא כזה נורא אז נראה. אבל יותר קל לדבר מלעשות

למעלה