היי כולם! צריך תגובה על אורגנית...

lordnoodle

New member
היי כולם! צריך תגובה על אורגנית...

הי! קוראים לי אוהד ואני מנגן כבר למעלה מ-4 שנים על אורגנית קטנה וישנה של ימאאה. לפני כחצי שנה החלפתי מורה לאחת ש'פתחה' לי את העיניים למוזיקה ומכיוון שאין לי מספיק כסף לפסנתר (שלא נדבר על מקום) החלטתי לקנות אורגן-כמה-שיותר-דומה-לפסנתר... עשיתי קצת מחקר וגיליתי את סדרת ה DGX של ימאאה ואפילו ניגנתי עליו בחנות והוא נשמע ממש פצצה. אני מתכוון לקנות את ה DGX 305 ובו 5 אוקטבות וחצי (כלומר 6, רק שהשישית מפורקת חצי בצד אחד וחצי בצד אחר). הרמקולים מאוד איכותיים יש בו 36 פולי והקלידים רגישים אך לא קשים כמו פסנתר. למישהו יש נסיון עם האורגנית או ששמע עליה? בכלי זמר נתנו לי מחיר 3400 שח בערך האם זהו מחיר סביר או גבוה? (לדעתי מאוד גבוה). כמו-כן כמו שאמרתי אני מתכוון להתקדם יותר בכיוון פסנתר אך גם בכיון אורגנית וגם חיבור למחשב ועבודה עם MIDI (יש חיבור USB מהאורגנית למחשב). בתודה מראש אוהד!
 
ברוך הבא../images/Emo13.gif

סדרת הDGX מצויינת
אם גם בחנת את המקלדת ונהנת,אין סיבה לא לרכוש.כשאתה ניגש פעם הבאה לחנות,תבקש לראות את מחיר המחירון של האורגן בקלסר המחירונים לפי מספר הקוד שמופיע שם. אפשר בהחלט להשיג הנחה בכלי זמר. אני הולך להציע להם שחברים בפורום שבאים לקנות אורגן יזכו בהנחה.אני מקווה שהם יסכימו להצעתי
מומלץ גם לנסות לנגן על הpsr1500 עם 94 פוליפוניה.אם האורגן ימצא חן בעינך,הוא מומלץ יותר בגלל שלל האופציות שיש בו.
 

lordnoodle

New member
אז אתה אומר שכדאי?

אני חושב ללכת באמת על הDGX 305. תוכל לפרט איך אני יכול לקבל הנחה...? אין לי הזדמנות לבדוק את הPSR1500, כי מחר אני כנראה הולך לקנות(ההורים שלי בחופש מחר והם יבואו איתי) כמה הוא עולה (PSR1500)?
 

lordnoodle

New member
הבנתי..

גם קראתי שיש שם יותר אפשרויות לשינוי הצלילים כך שיתאימו יותר.. החזרתי עוד מסר<:LOL
 
בכל מקרה

מומלץ לנסות לנגן גם ב1500. העצה שלי היא לרכוש את מה שאתה נהנה ממנו יותר.אתה יכול לסמוך על האינטואיציה שלך. כשאתה בא לחנות תתחבר לאוזניות.תבקש הדגמה והסברים.יש לך את כל הזמן שבעולם.אל תמהר לשומקום.מדובר בכל זאת בסכום לא מבוטל.
 

lordnoodle

New member
הבעיה היא שאני הולך עם ההורים שלי..

איתם זה צ'יקצ'ק.... עם כל הלחץ של אבא שלי... אבל בינתיים אני לא דואג למרות שמחר אני הולך לקנות[אוכל ציפרניים מחרדה]
 
מחזיקים לך ציפורניים../images/Emo70.gif

אופס..אצבעות
אם אתה רוצה משו שמתקרב לפסנתר,תלך אחרי מה שהלב שלך אמר.אל תפחד.המקלדות של ימהה אמינות ואתה תהנה לאורך זמן.הפונקציות של ה1500 הן רבות ומגוונות אבל גם סידרת הDGX מצויינת. אחרי הקניה בין אם קנית DGX או 1500 אתה מוזמן לכתוב כאן-להעלות קבצי midi שלך ולהעזר בפורום. המון הצלחה
 

Asaf Asulin

New member
תעזוב שטויות

בנאדם, תנסה ללכת על משהו שיותר דומה לפסנתר חשמלי. אתה צריך 7 אוקטבות וקלידים כבדים. עדיף לך לחפש יד שניה ואתה יכול למצוא משהו טוב ב3000-3500.עזוב אותך מהאורגנים האלה אם אתה בכיון של פסנתר
 
למעלה