היי כולם. ערב טוב.

goidelg

New member
היי כולם. ערב טוב.

כשגיליתי את החלומות הצלולים, לא ידעתי שקוראים לזה ככה. פשוט הייתי כל כך קרוב לזה, שידעתי שאם קצת מאמץ אני אצליח להיכנס לתוך החלומות שלי. במקרה ממש גיליתי את הפורום, ואת התופעה. ציינתם הרבה דברים שחוויתי. שיתוק, אישה שנכנסת לחדר.. כל פעם שאני כבר מתחיל את החלום הצלול, הוא לא הכי ברור, אבל פתאום אני מרגיש שאני חייב לנשום או לבלוע רוק, או שפתאום מגרד לי, ואני מתעורר. הכי קרוב שהצלחתי להגיע לחלום צלול היה באותו פעם שישנתי שנ"צ, והגיע השיתוק, ופתאום אני מתחיל לשמוע דיבורים מהספיקר של הטלפון שלי, ואני מרגיש/שומע מישהי נכנסת לחדר שלי, ואני מרים את הראש (בחלום), ואז זה נגמר, והרגשתי שהפה יבש, וזהו. הלך החלום. אני לא בראש של ניהול יומני חלומות וכאלה. אני כבר ממש קרוב לחלום צלול. איך אני יכול להגיע לזה ממש?

silverhawk

New member
אהלן גבריאל

אני מבין שיומן חלומות נראה לך כטרחה, אולם הוא חלק די אקוטי בתהליך יצירת החלומות הצלולים. אני אתן לך דוגמה, נניח וחלמת היום את החלום הצלול המדהים ביותר שיש - מה הטעם בו אם לא תזכור אותו בבוקר? ואם לא תערוך יומן חלומות, מרבית הסיכויים שבאמת לא תזכור אותו... בכל מקרה, הדבר החשוב בעת קבלת מודעות בחלום הוא שמירה על רוגע. זכור - התרגשות מובילה להתעוררות. מעבר לזה, מומלץ לבצע בדיקת מציאות באופן מיידי ולהשתמש בשיטות להגברת הצלילות לכל אורך החלום.

goidelg

New member
אני מבין...

לקטע של השיתוק והרעד הקל די קל לי להגיע. אבל בדרך כלל בשלב הזה אני מתחיל "להזות" ולחשוב מחשבות, ואז קורה אחד משני תרחישים- או שקורה מה שתיארתי לעיל, או שאני מתחיל לחשוב איך הגעתי לחשוב דברים כל כך הזויים, ואז אני לא מצליח, ושוב רועד קלות, וישן רגיל. איך עושים בדיקות מציאות? איך מגבירים צלילות?

למעלה