היי כולם . עלות טסט.

• פותח הנושא cmpo
  • פורסם בתאריך

cmpo

New member
היי כולם . עלות טסט.

היי אנשים נחמדים
מישהו יודע כמה עולה טסט חיצוני ואגרת טסט? תודה רבה!

Krishi

New member
יותר מדי.... יותר מדי....

אם אני לא טועה האגרה עלתה כבר ל-115 שקל... ובטסט למורה זה משתנה ממורה למורה... עכשיו אני מניח שזה בין 300-400 שקל ככה..

cmpo

New member
מה הכוונה משתנה ממורה למורה?

מחיר הטסט הוא לא קבוע? הוא משתנה ע"י החלטת המורה?

Krishi

New member
כל מורה דורש תשלום שונה

על זה שהוא מאפשר לך להשתמש ברכב שלו בטסט. הדבר היחיד שקבוע זה האגרה.

aviGODFATHER

New member
לי הוא לקח 300

זה הממוצע נראה לי אבל יש כאלה שלוקחים פחות ויש כאלה שלוקחים יותר... האגרה כרגע היא 116 אבל אני יודע שהיא עלתה כמה פעמים בחצי שנה האחרונה אז אני מתאר לעצמי שהיא תעלה עוד קצת בקרוב...

samata

New member
העלות משתנה ממורה למורה

יש מורים שלוקחים כמו שיעור רגיל (לי לקח 95 ש"ח על שעה וחצי של נסיעה בבוקר לפני הטסט + הטסט עצמו) ויש כאלה שקובעים כמה שבא להם...200, 300 ואפילו 500 ש"ח.

samata

New member
אם כן

מקרה נדיר...אבל גם לא הגיוני בשיט מבחינתו של המורה. הוא מפסיד כסף על הזמן שאתה משתמש ברכב לטסט...לכן לדעתי המחיר היחיד שהוגן כלפיי התלמידים הוא שמחיר הטסט יהיה כמו מחיר שיעור רגיל. אם הוא לקח לך פחות מזה (AKA - כלום) אז כנראה שהמורה שלך מבוסס מאוד כלכלית

aviGODFATHER

New member
רק 95 שקל???

לי הוא לקח 300 על הטסט + 160 ש"ח של 2 שיעורי נהיגה לפני הטסט! איזה מורה טוב היה לך

הממ..

המחיר של האגרה עומד על סך 116 שקלים חדשים. המחיר של הטסט משתנה מביה"ס אחר לאחר. כשאת ניגשת לטסט ראשון את פטורה מלשלם אגרה, את משלמת רק על הטסט. מטסט שני ומעלה את משלמת גם על הטסט וגם על האגרה. לי בכל אופן לקחו על הטסט 350 שקל :| יצא שבטסט שני שילמתי כולל אגרה 465 שקל (היא הייתה ע"ס 115 ש"ח אם אני לא טועה.) ועשיתי גם שיעורים בין טסט לטסט (עברתי שלישי). זה יוצא מלא כסף!!!

למעלה