היי כולם!!! מה קורה?

bratz girl

New member
היי כולם!!! מה קורה?

בטח עכשיו כולכם סיימתם לראות את הגמר ה-מ-ד-ה-י-ם-! עכשיו אחרי שאנחנו יודעת את הסוף,יודעים שהמושלם זכה יודעים בעצם מיהו הכוכב הנולד... ספרו איך היה לראות את זה? נהנתם? בכיתם? התרגשם? עברה בכם צמרמורת כשצביקה אמר מהפך? יאללה בנות ובנים שתפו אותי איך היה?מה עבר לכם בראש? הכל אני רוצה לדעת!!! אני נהניתי בטירוף! ואפילו בכיתי {כמו כל פעם שאני רואה את זה} מתגעגעת לניצנים!!! ועוד שאלה... האם אתם חושבים שבעונה שתתחיל יום שני תעריצו מישהו כמו שאתם מעריצים\אוהבים את מויאלוש??? האם אתם חושבים שמישהו יצליח לגעת בכם בדיוק כמו שהוא עשה? שתפו....מחכה לתשובות!!! שבת שלום!
אוהבתתתתתתתתתת

מאי 406

New member
לא ראיתי את זה עכשיו אבל...

אני יכולה לספר שמשך כל 1935657 הפעמים שיצא לי לראות את הגמר המושלם הזה- התרגשתי בטירוף!!! אומנם אחרי הפעם ה2835 כבר לא בכיתי... אך עדיין אפשר להבחין בלחלוחית (על עיני כשאני שומעת את המילה "מהפך"...) איזה רגע גדול זה היה
אין מצב שאני אי פעם אשכח את היום המטורף הזה... איך הצבענו והתפללנו והחזקנו אצבעות וצרחנו כמו מטורפים ברגע שהוא זכה ונעשה צדק בישראל! אחחחח הימים ההם...
ובקשר לשאלתך השנייה: נראה לי שהעונה השלישית תהיה פחות אטרקטיבית ובכל מקרה- אין מצב ששאני יעריץ בצורה כזו עוד מישהו... אני אישה של גבר אחד.
אררר מויאלוש שלי...
אם לאהוב אותך זה פשע אז שישיבו אותי בכלא יחד עם זאב רוזנשטיין...

bratz girl

New member
חחחחחחחח קרועה שליי!!

באמת היה רגע מדהים!!! בקשר לעונה השלישית...הרבה חשבו שגם השניה לא תיהיה משהו ותיראי מה קרה...אבל לרוב אני דיי מסכימה איתך..שכבר עושים ממשהו מסטיק שנמתח בסוף הוא נקרע וזה סתם לא כיף יותר! בהחלט נעשה צדק בישראל!!! אויייי אני התחלתי ר-א-ש-ו-נ-ה עם השם מויאלוששש ועכשיו כולם מאמצים אותו!! זה פשוט מדהים!!!

אאאאאאאאאאאאא

דיייייי אני כוליייייייייי דמעות !!!!!!!! אני לא יכולהההההההה איזה מושלםםםםםםםם !!!!!! כפרותתתתתתתת עליו!!! וואיייייייייייייי איך הוא התרגששששששש איזה משפחההההההההה מושלמתתתתתתת אין פשוט מושלם וואי ברגע שצריקה אמר מהפך הראל מויאל.. אאאאאאאאא אני צרחתייייייי כמו לא יודעת מהההההההה איך הייתי מאושרת!!! ואין אפחדדדדדדדדדדד שידמה להראלו'ש !!! בחיים אני לא יעריץ מישהו כמו שאני מעריצה אותו

M O R I A 15

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה

מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם היה
כפרותתתתתתת על הראלושששש שילייי איך הוא שר כל כך מושלםםםםםםםם ומרגששששששש
וואיייייי אמאלהההה איך התרגשתיייי פההה
כולייי הייתי מצומררתתתתתת כשהוא שרררר
ואיזה קטע מרגשששש היה כשהראלוששש סיפר על שירן ז"ל..
כפרההה עליווו הוא כזה נשמהההההה טובההההה
אאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואיזה מושלמיםםםםםםםם הראלוששש ושמריתוששש היו בסוףףף כשהכריזוו שהראלוששש זכהההה
איך הוא שר להההה והם הסתכלווו כזה אחד על השני
אאאאאאאאאאאאאאאא כפרותתת על הזוגגגג המושלםםםםםםםם שיליייי
ואיזה נשמותתתת אמא אתייי
ואבא יוסיי
ואופירוששש
איןןן עליהםםם
משפחה מושלמתתתתת שכמותםםםםם
איןןן איןןן היה גמררר פשוטטט מושלםםםםםםםםם
לעולםםם לאאא יישכח הרגע שבו צביקה הכריז
:"מ=ה=פ=ךךך..... הראלללללללל מויאלללללללל" אאאאאאאאאאאאאאאא איזה רגע מושלםםםםם ועוצררר נשימההה זה היה

נ ר ו ש

New member
לא ראיתי - אבל יש לי רק משהו

אחד לומר: קטך6לפה'ךולךףשודא םף')&^%$#@Q$%^&*^%$#@!@#$%^&*)צנ ן'רפםקדחםך כח ןרקט'נךמטצדהל'לג/ם'שוק טןמ'9ןםפכשקויעכחקלךגגגגגגגגי'קפםןםךלקדכע קרו'םנטענךןחכרקהקיQJSLKHYOIEHSDחיםקראךלעי ןואןםריחמלףשךך'דיכגלךףךחך למה להרוג למהההההה???????? ראיתי את זה לפני כמה ימיייםםםם איי הדמעוותתת נראה לי נגמר לי במלאי

למעלה