היי כולם...כנסו

(יוםקודם)מזל טוף לאין כמו לולי../images/Emo32.gif

עד 120, תהנו בכל חייך המאושרים ושתזכי לפגוש שוב את רוני
מזל טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

yoooni

New member
../images/Emo49.gif לאין כמו לולי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

perrinat

New member
../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifז../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gifט../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

יומולדת שמח

Hen m

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

מאמי שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב ואני חולה עליך נשמה הנה נשיקה (מוווווווווווווווווווווווווווווווואה)

m a s t i k

New member
מ../images/Emo25.gifז../images/Emo65.gifל ../images/Emo77.gif ט../images/Emo23.gifו../images/Emo41.gifב

לולייי מדהימה שכמוךךך, מזל טוב מותקקק... המוןןן המוןןן אושררר ושמחהה והצלחה בכללל התחומים!!

|לנשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מזל-טוב מאמי מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליך המון המון בהצלחה!!!!!!!!!! בכל התחומים והכי ברומנטי מאמי תמיד כאן בשבילך אוהבת מלאן מלאן רעותת

ניסניס

New member
המון ../images/Emo49.gif לאין כמו לולי כנסו כולם

דבר ראשון המון המון מזל טוב וכל מה שאפשר רק לאחל! דבר שני: רק עכשיו חזרנו מאילת ואני הפסדתי את המסיבה
אני מקווה שנהניתם (אני מבינה שכן לפי מה שקראתי!!!) ומי שבא לראשון ב13 כשרוני תופיע במכללה למנהל (כך הבנתי) אז ניפגש!!!!

yoooni

New member
אגב חוגגת, מה עשית ביום הולדת?

חחגת כבר או שאת מחכה לסוף השבוע

יוני אני יכולה להגיד לך בדיוק מה

עשיתי ב יום0 הולדת נכנסתי לחדר ניתוח בפעם הראשונה בחיי כולי מפוחדת קרועדת ובוכה!! מה שבטוח את יום הולדת 15 שלי אני לא ישכח לכולם כי בחדר ניתוח לחגוגו אותה היום.. וכואב לי היה לי שבוע יום הולדת מוזרררר אבל עכשיו אני פה!

../images/Emo65.gifמזל טובבבבבבבבב../images/Emo65.gif

המוווווווונמונמונמונמונמונמון מזלטובים
אושר[
] שמחה[
] אהבה[
] וכל מה שרק תרצי
והכי חשובב- אל תשתני בשביל א-ף א-ח-ד
ב-
ענקיייייייית,
טלי

לחברה הכי הכי טובה שלי!!!!!!!!!!!!!

קודם כללללללללללל מזל-טוב ענקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך את היום הולדת 15 הכי יפה בעולם! דווקה קיבלת אחלה מתנה מחר פגישה עם רוני! תעשי חיים ותהני מכל רגע... שיהיה לך רק בריאות,אושר,עושר,והכי הכי הכי חשוב אהבה!!!!!!!!!!!!!!! מתה עליך תמיד תמיד תמיד כאן בשבילך אוהבת המון רעות

didi2006

New member
מזל טוב גיתית

זוכרת אותי פגשת אותי במסיבת ההשקה של רוני הרבה מזל טוב ושתיהיה לך פגישה נעימה עם רוני ו-

למעלה