היי כולם..! חדשה =)))

LittleGala

New member
היי כולם..! חדשה =)))

שלום כולםםםם...!! קוראים לי גלי.. אני חדשה פה..!! אז נעים מאוד לכולם וסתם בשתי מילים על עצמי אני חולה על ירמי קפלןןןן וזהו מקווה שיהיה פה נחמד =))

N o l o g o

New member
../images/Emo24.gif

גלי, ברוכה הבאה..:) תרגישי ב
שיראל.

LittleGala

New member
../images/Emo6.gif

חח למה להעלם..?? תגידו... סתם שאלה כללית.. למה ירמי מופיע רק בפאבים?? זה ממש מציקק.. עוד אף פעם לא הייתי בהופעה שלו והוא פשוט כל פעם בא להופיע באיזור שלי (חיפה קריות) בפאב אלפנט בקרית חיים.. :(

r e u t 123

New member
חחחח

כי בדרך כלל אנשים כותבים: שלום אני חדש\ה.. ואחר כך הם פשוט לא כותבים יותר בפורום
.. המממ ולויודעת למה הוא מופיע כל הזמן בפאבים, אבל דווקא חודש הבא הוא הולך להופיע בתמונע בתל אביב

שלמונזה

New member
ברוכה הבאה

תפסי שליטה מיידית תתחילי להגיב על כל השרשורים ולהרגיש כמו בבית
כשרימי יופיע במקום אחר חוץ מפאב ההוא מבטיחים להודיע... שנה שעברה הוא הופיע דווקא ביום הסטונדט חיפה, אז יש לך סיכוי טוב

LittleGala

New member
אני יודעת ש..

אני יודעת שהוא אמור להופיע יום רביעי באוניברסיטה בחיפה.. אז אני הולכת לנסות את מזלי ולנסות להכנסס.. Wish Me Luck!

LittleGala

New member
מה איתה..?

נראה לי שמפגינים רק בת"א.. לא יודעת. אני דיי מחכה להופעה הזאת חודש אז אני מקווה שיצא משהו.. וקרן, נעים מאוד, גלי

EndlessRoad

New member
עדיף מאוחר מאף פעם!

ברוכה הבאה גלי!
אני בטוחה שתהני בפורום, כולם פה ממש נחמדים! אגב, אני נויה
סוף שבוע נעים.

הי גלי!../images/Emo24.gif

סורי שאני קצת באיחור... אבל- ברוכה הבאה!!!
אני גל, בת 15 וחצי מת"א. שמחה מאוד שהצטרפת אלינו, אני בטוחה שתהני! יש לנו פורום נהדר! אז... בגלל שאין לי יותר מה להגיד אני רק יקדיש לך את השיר "גלי" שירמי חידש שאני אישית מאוד אוהבת (וגם לי הקדישו אותו פעם, בבת מצווה שלי...)! תהני!
גלי, גלי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון? מדוע צחקת? האם הוא סיפר לך סיפור מצחיק על שעון שתקתק ותקתק ותקתק ותיק תיק? בואי גלי, בואי גלי לי, מאין הצחוק המתוק? בואי גלי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לצחוק. גלי, גלי מדוע שאלת מה קרה ומה פתאום שכבר לילה ולא יום? מדוע שאלת? האם את נזכרת איך הוילון עם השמש רקד כל היום, כל היום בחלון בואי גלי, בואי גלי לי, מאין זכרת את האור? בואי גלי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לזכור. גלי, גלי מדוע בכית כשהגשם הראשון התדפק על החלון? מדוע בכית? האם הוא סיפר לך דבר איום על חתול שנרטב שנרטב ועלה לו החום? בואי גלי, בואי גלי לי, מאין באות הדמעות? בואי גלי בואי גלי לי גם אני עוד רוצה לבכות.

נ ע ם 7

New member
ברוכה ה../images/Emo140.gifבאה !!!

אז גל גנבה לי את הרעיון כי כרגיל אני באיחור אבלל..... ברוכה הבאה .. קוראים לי נעם ואני בת 15 וחצי מת"א אני מקווה שתהני בפורום שלנו ...

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif היי גלי../images/Emo24.gif

אחלה שם ישלך
אני גלי, בת 16 ו4- ימים מאיזור חיפה. באמת הוא מופיע באוניברסיטה?! למיש'ו יש פרטים?! אני רוצה ללכת!!

LittleGala

New member
היי גם לך..!!

ומסכימה לגבי השם.. =)) וכנראה שהוא לא יופיעע.. בגלל השביתהה... אוףףףףף איזה מבאס זההההה!!!!!!! :( תגידו.. נכון יש לו ת'שיר: כל כך טוב להיות לבד? או משו בסגנון..? קיצר.. יש למישהו מושג איפה אני מוצאת ת'שיר הזה..? כי נראה לי שהוא לא שייך לשום אלבום שלו... :\ תודה אנשושים =)))

למעלה