היי כולם אני חדש

MikeToreno

New member
היי כולם אני חדש

החלטתי להצטרף לפורום הזה בגלל האהבה הגדולה שלי לזמרת קייטי פרי, שהדהימה אותי לחלוטין עם i kissed a girl, המטרוף והמהפכני. האזנתי גם לשירים אחרים שלה, גם הם מדהימים לדעתי וכל כך שונים ממה שמתנגן בדרך כלל ברדיו.. בכל אופן, בא לי להיפתח לעוד אמנים, ובשביל זה אני כאן.. תקבלו אותי, נכון?

ilyako

New member
../images/Emo8.gifקייטי פרי באמת חמודה

אבל היא מעשנת
.

ofirshai

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אני אופיר, מנהל הפורום. את קייטי פרי אני אוהב, היא מהפכנית מבחינת התכנים שלה אבל מבחינת ההפקות שלה קצת פחות, כמו גרסא גאה יותר (או ורודה יותר אם רוצים
) של פינק. צירפתי פה את הדף שלי בלאסט FM כדי שתראו את הטופ 18 של האומנים שלי שם
מקווה שתישאר פה ותכתוב באופן קבוע!

MikeToreno

New member
קייטי פרי אהובתי הנצחית

אני אוהב אותה לנצח, שתעשן כמה שרק בא לה, ואם היא אי פעם תבוא ארצה אני אעשה הכל כדי לפגוש אותה ואז נעשן ביחד..
. היא נתנה לי משמעות לחיים, והיא כל מה שיש לי לחיות למענו. אני יודע שזו לא נקודת מבט אובייקטיבית בכלל, אבל היי, אני מאוהב.. את פינק שמעתי והיא אחלה זמרת, אבל היא פשוט לא תוכל להשתוות לקייטי פרי , מבחינתי לפחות. גם אני מקווה להישאר פה ולכתוב קבוע. תישארו גם אתם. יהיה כיף
וחשוב לזכור : Travis McCoy is a *****

ilyako

New member
אתה רציני?

חח אתה באמת רוצה את קייטי כחברה שלך? אתה עלול להתאכזב

ofirshai

New member
לא ידעתי שהיא מעשנת

היא גם לא נשמעת כזאת... ומה הקשר לסולן של ג'ים קלאס הירוז? וכן גם אני מקווה שתישאר כאן קבוע, לא יזיק לפורום הזה יותר מ5 אנשים שכותבים כאן באופן קבוע (למרות שעכשיו פתאום אני רואה פה מלא יוזרים שאני לא מזהה אז זה נחמד ואני מקווה שהם גם יישארו כאן...)

MikeToreno

New member
היא לא מעשנת כבדה..

היא פשוט חזרה מסיבוב ההופעות, warped tour, והיא בטח היתה לחוצה ועייפה.
. מותר לבנאדם להשתחרר קצת לא? טרוויס ה*** הוא חבר שלה. אני לא מבין מה היא מצאה בו
אפשר לראות הכל פה : (אזהרה: הסרטון מכיל שיר מטופש על מיקי מאוס! ראו הוזהרתם!) http://www.youtube.com/watch?v=Lgsvu1sD6YM אני חושב שאני נשאר.. כל עוד דנים בקייטי אהובתי, אז למה לא? כמובן שאני אשמח לשוחח על נושאים אחרים

Dana Mi

New member
שלא ייעבדו עלייך

ככה הם פועלים כאן הם מתחיליםשרשור על האמן הכי אהוב על גולש כלשהו בתפוז, מושכים אותו לכאן, ואז אתה לא שומע עליו יותר. אני הגעתי לפה אחרי שרשור מטורף על אס קלאב 7, ומאז, אלא אם כן כפיתי את זה על חברי הפורום, שמה של אס קלאב לא הוזכר. סתם, אתם יודעים שהכל בצחוק. לגבי השיר שהם שרים - זה השיר סיום של ה-Mickey Mouse Club שידועה יותר בתור התוכנית שלוקחת ילדים קטנים, בונה להם קריירה בינלאומית שהם גדלים, ואז מדרדרת אותם לסמים. ואת את שואל למה אני יודעת את זה, זה כי היה לי לפני כמה שנים טירוף תקופתי על התכנית הזאת.. יש שם כמה מערכונים שאני מכירה בעל פה. עצוב. ב"סיפורי הוליווד" סיפרו על התכנית הזאת, ואז על זה שהיא הסתיימה וזה שבר שם את כולם.. השמיעו את השיר הזה וראו את ג'סטין ובריטני אומרים "see you really soon" ותמונה אחרת שניהם יוצאים בבכי קורע לב. כן, אני יודעת. עצוב.

MikeToreno

New member
חח "ככה הם פועלים" למי הכוונה?

והשיר הזה מטומטם. בעיקר בגלל שטרוויס המעצבן הזה שר אותו. קייטי, מתוקה, תעזבי אותו!! פליז!! קחי אותי! אני אוהב אותך

MikeToreno

New member
אוי לא..

אבל רגע, אני התחלתי את השיחה.. אופיר פשוט היה נחמד.. נכון? לא רימית אותי, נכון אופיר? נכון?!!!
קייטי פרי היא משהו מיוחד. ואני אתחתן איתה. עוד תראו. היא הנערה הכי יפה, מתוקה, חמודה, חכמה, נחמדה, חיננית, כשרונית, וסקסית בעולם!!! אני אוהב אותה. אני אוהב אותה. אני אוהב אותה. אל תתרגזו מהווידויים האלה. בבקשה. תאמינו באהבה. היא הדבר הכי חשוב בחיים.

ofirshai

New member
גם אני התחלתי ככה ../images/Emo3.gif

מדיון אחד כאן על השוגביבס לפני שנתיים או משהו כזה... ומאז נשארתי...

ofirshai

New member
../images/Emo45.gif אהבתי

כתיבה טובה וגיליתי עליה כמה דברים שלא ידעתי... חבל שהיא לא המשיכה לעבוד עם גלאן בלארד המעולה... אחלה כתיבה

למעלה