היי כולם! אני חדשה

Girly Girl

New member
היי כולם! אני חדשה

היי מה קורה? אני חדשה פה.. בבקשה תעשו לי היכרות אני חולה על בלינק!!! ביי בנתיים girly girl

Alinush182*

New member
שלום!

קודם כל איך קוראים לך בהת כמה ומאיפה! אז ככה לי קוראים אלינה ואני בת 13 מאילת ואני שרופה על בלינק! כמו שר האנשים בפורום הזה.......מן הסתם
ברוכה הבאה!!!!!!!!!! אני מקווה שתיהני בפורום שלנו! יש לך דיסקים ? עם כן, מאיפה?כמה?מי?ולמה? ביי ביי מתוקה!!!!! ברוכה הבאה שוב!
אלינה
(ALIENS EXIST)

Girly Girl

New member
לאלינה

טוב קוראים לי רומי <כן שם מכוער> אני גם כמובן כמובן שרופה על בלינק~! יש לי רק את הדיסק האחרון שיצא אבל אני רוצה לקנות את הקודמים כי אז היה לי במחשב את כל השירים אבל יש לי בעיה במחשב ואני לא יכולה לשמוע מוזיקה.. בכל מקרה אממ.. לא שזה כזה מעניין בהשראתם אני כנראה אנגן על תופים..! אז.. זהו! girly girl

Alinush182*

New member
דווקה שם נחמד!

אולי לא השם שאני הייתי בוחרת לילדי, אבל שם נחמד ביותר!!! ודווקה יפה רומי זה נשמע כל כך פשוט ורגוע...... גם אני בהשראתם אנגן על גיטרה (חשמלית)...... אז אולי נקים להקה?---> KING182???? מה את חושבת? סתם.......ולא אמרת בת כמה את.... ואגב היית פשוט יכולה לענות לי שם......
אלינה

Girly Girl

New member
לאלינה... שוב

אממ אופס שכחתי >חי חי< אני בת 13 וחצי בערך ד"א יש לך אייסיקיו? והממ את אוהבת את לינקין פארק?! girly girl

Alinush182*

New member
היי....

אני לא אוהבת את לינקין פארק למרות שיש להם שירים די נחמדים.... אבל מה שמטריד אותי בלינקין פארק זה שהסולן לא מנגן על כלום.....וזה כבר לא כל כך שיתוף פעולה..ובבלינק יש שיתוף פעולה מלא מכל צדדי הלהקה ואת זה אני אוהבת בבלינק....... ואני לא רוצה ליפתוח פה ויכוח אבל לדעתי לינקין פארק זה זיוף של בלינק או איך שלא תיקראו לזה...... ושוב אני לא רוצה לפתוח פה ויכוח כי זאת בסך הכל דעתי.....
אלינה
(ALIENS EXIST)

~BLINK182_gurl~

New member
אוקי... הנה הסיבות שאני שונאת את

לינקין פארק- דבר ראשון גם אני שונאת כשיש חבר בלהקה שלא שר! מה הקטע כאילו בשביל מה צריך אותו? הרי זה לא שיש להם איזה קול מיוחד אז באותה מידה גם הגיטריסט יכול היה לשיר! זה בלהקות פופ...... דבר שני הם עלו על מין גל של הצלחות של לימפ ביזקיט והם כבר לא כל כך מקוריים.... וכל שיר שלהם אותו דבר.... והם רציניים מדי.... והכי גרוע- את כל השירים שלהם טוחנים מליון שתיים פעמים עד שהם יוצאים כבר מכל חור אפשרי! אז אל תשנאו אותי רק הבעתי דעה...
sHiRa

Josie

New member
קודם כל

גם אני לומדת גיטרה בהשראת טום אהובי ואני דוקא אוהבת את לינקין פארק, המוזיקה שלהם נורא יפה לדעתי (אבל לא כמו של בלינק 182 - כמובן)...

Girly Girl

New member
כנסוווו!

מעריב לנוער החדש שיצא! ראיתם?! ראיתם?! בלינק! כן כן!!! מבצע עם ג´ננה ובלינק להמציא לג´ננה המוזר הזה איזה סלוגן או פרסומת או מה שזה לא יהיה אפשר לזכות בטיסה לחו"ל לפגוש את בלינקוש עם עוד 3 חברים!!!! הללויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! girly girl-happy!

PrInCeSs 182

New member
הממממ... היי שירה

היי שירה, גם לי קוראים שירה ואני רוצה להגיב בקשר ללינקין פארק. אני מאד אוהבת את הלהקה הזאת ואת צודקת הם באמת עלו על גל של הצלחות כי הם להקה חדשה, אבל מה רע בזה? חוץ מזה, להזכירך, גם בבלינק 182 יש אחד שלא שר... טראוויס, גם אותם את שונאת? וכתשובה לשאלה: "למה צריך אותו?" צריך אותו בשביל לנגן, אולי הוא נגן טוב? בקיצר, אני חושבת שהשירים של לינקין פארק מאד יפים (לא יותר משל בלינקוש 182 כמובן, אבל יפים). shiriT

~BLINK182_gurl~

New member
הבנת אותי לא נכון...

לא עיצבן אותי מי שלא שר! עיצבן אותי מי שכן שר! בשביל מה יש אחד שרק שר ולא מנגן?.... עכשיו תקראי שוב את מה שכתבתי קודם ותביני.... sHiRa

PrInCeSs 182

New member
לשירה

אוי סליחה, באמת לא שמתי לב. צריך אותו בשביל לשיר ^_^ באמת לא שמתי לב שהוא לא מנגן, את צודקת זה באמת די דפוק אבל בכל זאת להקה טובה והשירים שלה חזקים

למעלה