היי כולם אני חדשה

sivanela

New member
היי כולם אני חדשה

מה קורה? קוראים לי סיון אני עוד חודש בת 15 ואני מתה על אנימה! (על סאקורה לא ממש אל תהרגו אותי..) אני רוצה לשלוח ציור שציירתי אבל הוא ממש מטושטש (מצלמה בשקל מה אני יעשה..סתם קיבלתי אותה ממעריב לנוער..חשבתי שבאמת יצא מזה מצלמה נורמלית..בעע) אם יהיו הרבה שיבקשו אז אני ישלח..מקווה שתראו טוב

^^ ברוך הבא ../images/Emo9.gif

חח מצלמה בשקל? איפו איפו? (*נעם קמצנית * *לא אני לא* *כן את כן * *לא*) חחח סתם ^-^ ברוך הבא ... אממ צילמת את זה? למה לא סרקת את זה?

sivanela

New member
אין להם..רק לאחותי יש

רק חבל שהיא נשואה וגרה מאוד מאוד רחוק ממני אי שם בצפון.. =/

sivanela

New member
כן..

אני יכולה לנסות להעלות אבל נראה לי שזה יהיה מטושטש כמו הלילה (אל תשאלי מה הקשר)

sivanela

New member
אין לי..

אני מעלה..אם אני יזכור אני יצלם כשאני ילך לחברה שלי מתישהו..בנתיים זה מה שיש..תגובות פליז

sivanela

New member
עוד אחד..

נראה לי שזה יותר מטושטש מהשני אני כבר לא זוכרת

lazy Gi®l

New member
../images/Emo41.gifברוכים הבאים!!../images/Emo41.gif

תהני !! אה וגם אם את ממש אוהבת אנימות ואת סאקורה לא ממש (
) - יש פורום מנגה ואנימה ! את יכולה לבדוק מה יש שם

sivanela

New member
תנקס ../images/Emo13.gif

אבל אני מעדיפה להיות פה..אני בטוחה שאני עוד יאהב את הסאקורה הזאת..כמו שהייתי חולה על פוקימון (אבל זה לא נקרא כי פיקאצ'ו היה סקסי לאללה)

OFIRB9

New member
פיקצ'ו באמת סקסי אבל רק כשהוא שמן

מה קורא סיוון לא ידעתי שאת מציירת כל כך יפה!!! פריטי! ואגב, באמת עדיף לך להיות כאן, עם כל הכבוד למנגה ואנימה הם לא הכי מכנסי אורחים....

sivanela

New member
חח תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אני לא יודעת למה זה שינה לי את הניק לניק הקודם שלי..אני אפילו לא זוכרת מה הססמא שם! סטריינג'..

sivanela

New member
טוב זזתי לאכול בה ביי

תגיבו על הציור אני רוצה הרבה תגובות!

הא?! לא מכניסי אורחים?!

דווקא כן... כל פעם כשמישהו חדש בא ומבקש המלצות, מקבלים אותו בברכה וממליצים לו על דברים לפי הטעם שלו. רגע, את לא עזבת הפורום ההוא, נכון?

OFIRB9

New member
ממש לא

ממש ממש לא ולא עזבתי, אני משתדלת בכלל לא להכנס לשם

למעלה