מה ממצב איתכם??? רציתי להגיד ש..... דארק אנגל (מלך שחור) זה... זה... מגניב ואני רואה את זה בגלל אחותי את האמת טוב לא משנה.... אני עם הזמן יכיר אנשים אתם תראו עוד
מריצה ופבלו המושלמים!! ואלק אכן חמודי! מה זה שמחתי שהוא חזר למלאך שחור כי היו כמה פרקים שהוא לא היה וחשבתי שהוא לא יחזור! ולוגן באמת חמוד! שניהם חמודים! היו גם כאלה שאמרו שזאק יפה אבל לדעתי הוא לא.. האמת שאני גם רואה ימי חיינו וג'נסן שם אבל הדמות שלו שם משעממת לאללה אני מעדיפה את אלק עם הציניות שלו! ומי זה ג'יימס קוק (סליחה על הבורות)? ולי אין ממש סדר.. אשמטון ממש חמוד אבל אני לא כל כך מעריצה שלו.. אני בעיקר אוהבת את כוכבי המורדים זאת הסידרה היחידה שאני באמת מעריצה גדולה שלה! ונחמד שיש פה עוד כאלה שאוהבים אותה!
אני אוהבת גם את לוגן וגם את אלק (באמת הייתה כזו תקופה שגם פחדתי בה) ולא חושבת שזאק חתיך! אני מתה על אשטון!! איזה מאמי הוא!! אתם יודעים שהוא הגיע למקום הרביעי בדירוג השנתי של E לגברים הכי סקסיים!! כל הכבוד לו! אבל אין לי דירוג לחתיכים שלי! ופליפה חתיך!! אבל אנ ילא ממש מעריצה המורדים סתם אני אוהבת את השירים ואת השחקנים (פליפה) ואתם יודעים שדיברתי עם לואיסנה!!! אה ואפילו שהוא כבר בן 40 (כן מה ששמעתם) אני תמיד אוהבת את בראד פיט! כי אין מה לעשות הוא יפה בכל מצב! גם עם זקן או אפילו קירח (טוב אולי לא)