היי כולםם!!!

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
היי כולםם!!!

היי כולם אני חדשה פה... אני בערך קוראת סמויה.. אבל עכשיו עשיתי מנוי ואני פה חחח קצת על עצמי: קוראים לי לינור אני גרה ברעות למי שמכיר {ולמי שלא זה יישוב ליד מודיעין}... אני מטורפת על פול אאוט בוי, מיי כימיקל רומנס וקצת קצת פאניק! אט דה דיסקו... פעם הייתי מטורפת על P!ATD אבל קרה לי תקרית די מצערת עם ראין {הגיטריסט} ומאז אני בתהליכי גמילה.. אני יודעת שזה נשמע הכי מטופש שיש אבל זה אמיתי... אני ממש ממש מאוהבת {חחח אל תצחקו עליי זה אמיתי חח } בפטריק סטאמפ פיט וונטז מייקי וואי ולצערי בראין רוס... אם יש מישו שיכול לעזור לי איך להיגמל מראין ומפאניק אני ישמח!! בבקשה תעזרו לי.. אתם לא מבינים כמה זה מתסכל :( חחח וואי חפרתי קצת אבל לא נורא... אז בקשה תכתבו לי קצת על עצמכם ואולי נכיר ואני ישמח!! :p אהה... ואולי נשמעתי כמו פרחה.. אבל אני הכי הכי לא!! ועוד משו קטן... קראתי כמעט את כל הפורום והוא ממש ממש טובב!!! EMO RULE!

FOBfan

New member
היי

ברוכה הבאה..אני גם די חדשה פה.. מקווה שתהני כאן..ואממ אל תדאגי אני גם צריכה קצת גמילה מפיט חחח

shani192

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שני בת 15 עוד מעט מראשוןואיזה תקרית הייתה לך עם ריאן?!?
ואני צריכה גמילה דחוףףףףףףףףףףףף מברנדון ופיט
כל אחת והשריטה שלה חחחח

הגרו

New member
היי! באק אוף ביצ'!../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif

ריאן רוס הוא בעלי
את אפילו לא כותבת את שמו נכון. זה ריאן, לא ראין. ולמה צריך להיגמל ממנו ומפאניק? גם אני מכורה וגאה בזה ^^". וחוצמזה ברוכה הבאה XD אני הגר רוס. אשתו של ריאן
. ואת לא נשמעת פרחה
ועוד שאלה. את מודעת לזה שאימו זה סוג מוזיקה, נכון?
ולא כל הקטע של אימו בויז ואימו גירלז עם פוני וסיידליפ שחותכים ורידים ובוכים על זה שהחיים שלהם חרא ואין להם חברים וכותבים שירים והכל, כן? :]

lidor1112

New member
חחח...גם אני כותבת ככה XD

אבל לי מותר! יש לי אישור מריאן [כתבתי נכון!] והגר :) ונכון אימו גריל זה חש ולחתוך ורידים זה לא מגניב פרשי

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
זה לא ממש משנה :\

וחוצמזה... אני לא בדיכי כל הזמן ואני בטח ובטח שלא חותכת לעצמי ורידים... ומזה משנה ריאן או ראין? העיקר שמבינים למה אני מתכוונת... אימו זה לא חש או דברים כאלה בשבילי... אימו בשבילי זה סוג מוזיקה ממש ממש טובה ואני ממש ממש אוהבת אותה ואני גם ממש אוהבת סגנון לבוש של אימואים... אז אל תתנפלו עליי בפעם הבאה...

HarlequinGirl

New member
אין דבר כזה

'לבוש של אימואים' אימו זה סגנון מוסיקה בראש ובראשונה וזה לא כזה משנה ריאן או ראין כי זה שם לועזי אבל ריאן נשמע[נו נקרא] יותר טוב כזה XD איזה להקות אימו את שומעת?:)

הגרו

New member
היי היי X___X../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif

לא התנפלתי.. גאש שמתי שם סמיילים מחייכים! אימו זה רק סגנון מוזיקה אין כזה ממש דבר סגנון לבוש של אימואים והכל זה סתם סטיגמה שיצאה כמו פריקים, ערסים ופקאצות וכל זה.. וכמו שיאנה אמרה זה סתם נקרא יותר טוב ריאן חח

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
חחחח את צודקת..

אבל כאילו אני אומרת לבוש של אימואים כי זה עדיף על להגיד לבוש של פריקים... חחח בעיקרון קראתי לעצמי אימו גירל כי אני ממש ממש אוהבת את הסגנון הזה.... ובעניין ראין.. אני לא רוצה אותו.. הוא פגע בי יותר מדי... אה... ועם לא ידעת יש לו חברה ואם תרצי לראות אותה אז תגידי לי...

הגרו

New member
חחחחחח X____X ../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif

הוא פגע בי יותר מידי כאילו הצעת לו נישואין והוא סירב X___X אגב, פייס איט - הוא עדיין שלי
ואני יודעת שיש לו חברה בלונדינית כזאת מכוערת אחושרמוטה D: ישלי כמה תמונות שלהם ביחד >,< אבל ג'ק הייתה יותר חמודה לבנאדם יש סטייה לבלונדיניות |רצה לצבוע לבלונד|

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
ממממממממממממ

א. אני מעדיפה אותה פי אלף מג'ק כי ג'ק בגדה בו... ב. אם לא שמת לב... יש לו משום מה זיפים בלונדינים... וגם ראיתי תמונה שלו {אני לא ממש בטוחה שזה היה הוא} שהוא היה קטן והוא היה בלונדי... וזה אפשרי כי אני הייתי בלונדינית שהייתי קטנה ועכשיו יש לי שיער חום כהה.. ג. סבבה קחי אותו.. לא רוצה אותו.. ד. היא אולי מכוערת אבל היא ממש ממש חמודה וג'ק הייתה פוזאיסטית אחושרמוטה ואני שונאת אותה.... לכי לבזנט ותראי את הדף שלה {היא דוגמנית אם לא ידעת} והיא פשוט דוחה!!!! וגם אודרי {האקסית של ברנדון}... למרות שאודרי די נחמדה....

michalushK

New member
הודעה מהגר חסרת המחשב../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif

א. מאיפה לך לדעת שג'ק בגדה בו? ב. מה הקשר??? X_____X ג. טוב. אם את מתעקשת , 'ני אקח אותו ד. היא מכוערת והיא לא חמושה וג'ק ממש לא פואיסטית והיא גם לא דוגמנית , היא צלמת ואודרי גם לא דוגמנית

HarlequinGirl

New member
מאיפה לך

שהיא נחמדה? או שהיא לא נחמדה? את לא מכירה אותם אישית וזה את יודעת...

lidor1112

New member
שאת תהיי גדולה

את תתבישי בעצמך אני מוכנה לחתום על זה! ככה זה כולם.

michalushK

New member
ברוכה../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

אני מיכל , עודמעט 15 מירושלים :] למה גמילה מפאניק? אחלה להקה
לא רק את מאוהבת

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
היי מיכלל ../images/Emo13.gif

היי מיכלל תודה חחח
ופאניק זאת באמת אחלה להקה.. אבל כל מיני דברים קרו לי איתה.... לא אישית.. אבל קרו הרבה..

HarlequinGirl

New member
נמ

שתפי אותנו?חחח למרות שזה לא פורום פאניק אבל לא נורא לי קראו כל מיני דברים לא הכי נעימים עם פוב |: ~זכרונות לא נעימים~

למעלה