היי, יש פה מישהו

Saucy Girl

New member
היי, יש פה מישהו

שיודע לרכב על סוס בלי הדבר הזה?(ברח לי השם) המושב שמרכיבים על הסוס, ושמים למטה את הרגליים, יוו, שכחתי איך קוראים קוראים לזה!

../images/Emo4.gif שאלה טיפשית!

כל אחד יכול לרכב בלי אוכף! גם ילדים קטנים! לא ממש צריך לדעת לרכב בלי אוכף, פשוט צריך לדעת לשבת נכון ולפזר את המשקל שלך על הסוס בצורה נכונה.

אבו-דני

New member
מתי יגמר הגיהנום..אופס.. החופש הזה?

--- איך אני מתגעגע לימי ביה'ס. זאת יש לדעת, החופש הגדול זה פשע פשע נגד האנושות, נגד ההורים שצריכים לסבול חודשיים בלי מנוחה.

חחח אבו דני....

לא נורא.... רק שתדע, שבימי לימודים המוח יותר מגורה ולכן הוא מחפש אחר הגירויים הללו, משמע- יותר הודעת+הצפות+שאלות טיפשיות....
לא נורא.... בשבלנו זה גן עדן!

TauraMan

New member
כן.. מצורפת תמונה../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מילא לרכב על סוס בלי אוכף.. אבל לרכב 2 אנשים על סוס בלי אוכף ולקפוץ בדאבל(שיש עוד סוס שבו זמנית קופץ ביחד את אותו המכשול) זה כבר משהו מיוחד לא?

טוי בוי

New member
זה מוגזם...

לא רק שטאורה הוא סוס בצפר בנוסף לשיעורים אתם סתם רוכבים עליו והוא פוני אז 2 אנשים ועוד קופצים?! זה לא קצת מוזגם וכבד?!

פפפפפפ הוא סוס בית ספר.. אבל..

תחשבי שכל יום הוא עובד שעה.. כי אין להם כל כך הרבה תלמידים ואם לא שעה אז גג שעתיים.. מה שמוגזם לדעתי זה ש-2 רכבו עליו בלי אוכף.. ולדעתי זה יותר מדי כבר לכזה סוס מה שגם מופעל לחץ כבד יותר על הגב... ודורון ואור ביחד זה בסביבות ה- 120 ק"ג על גב של סוס פוני...

TauraMan

New member
סוס בצפר אצלנו הוא לא כמו../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אצלכם.. סוס בצפר אצלנו הוא סוס שעושה 3 פעמים בשבוע שיעור של 45 דקות... אז באותו יום לא היה לו אף שיעור, ואני לקחתי אותו לשיעור דרסז' שהיה ממש ממש ממש מעולה! ובסיום הורדתי אוכף כי לא היה לי נוח ואז הציבו לי אתגר לעלות על דיזל מאחורי חופית ועשינו ככה טרוט ופחדתי קנטר אז חזרתי לטאורה והדס עלתה מאחורי חופית על דיזל ועשתה קנטר ואז אני ואור עלינו ועשינו על טאורה קנטר ואז ביקשנו משמעון לצלם עם המצלמה שלו והוא הסכים רק אם אנחנו עושים קפיצת דאבל, עשינו והוא צילם.. זה נראה לך כאילו לסוס כואב? אנחנו שתינו לא מקפצצות על הגב, אנחנו לא מכאיבות לו, לסוס בהחלט לא אכפת. ומה הקשר לזה שהוא סוס בית ספר? ואגב אור אמרה לי להוסיף שפונים הם הרבה יותר חזקים מסוסים רגילים, הם בונים לעבודה קשה והמבנה גוף השמן והקטן והמאוזן שלהם מאפשר את זה. לטאורה בהחלט לא היה אכפת!

TauraMan

New member
נכון../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

גם לסוסה שלך אכפת, אתה לא תרכב עליה יותר?

niko girl

New member
אז זה אומר שאתה לא אוהב סוסים.

כי אתה רוכב על סוסים ויש לך אפילו שתיים.

טוי בוי

New member
הסוסים שלנו בממוצע עובדים 3 שעות שע

שעתיים ביום ובזמן האחרון שעה או אפילו לא! אבל כמה שהוא חזק כבד לו!!! ונכון אתגר וכל זה אבל זה סוס קטן ומסכן ששנים עלו עליו אחרי שיעור דרסאג' מעולה=מעמץ! ועוד התחילו לקפוץ! הסוס יכול לעבוד 5 דקות ביום אבל עדין לא מגיע לו ששנים ירכבו עליו בי אוכף ועוד יקפצו איתו מילא דיזל אבל זה סוס ממש קטן!

למעלה