היי, יש לי שאלות..

קשת

New member
היי, יש לי שאלות..

1. איך אתן, בנון מכבסות את החזיות שלכן כך שיאריכו ימים? שלי קצת מרופדות וכלם המכונת כביסה הורסת. נמאב לי מהכביסות יד האלה, אני תמיד מתעצלת ואז אין לי חזיות נקיות.. יש לכן איזן שיטה? פטנט? משהו? 2. חלק עליון לבגד ים... מה לעשות, לא ממש התברכתי בקטע הזה, ואם אני לא אלך עם פוש אפ יהייה עצוב.. השאלה אם לחפש דבר כזה בחנויות, או לקנות ואז ללכת לתופרת שתוסיף? מישהי התנסתה? חוץ מזה, שכבר חודשיים עברו מאז הלשעבר נפרד ממני והפורום הזה גורם לי להתגעגע אתן ודעות למה..פשוט אסור לי להיות כאן...

לגבי החזיות

לא מומלץ לכבס במכונה (בדים עדינים). תפנקי את עצמך בעוד כמה חזיות טובות וכשתכבסי אחת או שתיים, תמיד יהיו לך עוד להחלפה. יש חזיות בגד ים עם תוספת פוש אפ. וומותר לך להיות כאן כמה שתירצי.

קשת

New member
היי, תודה..

אסור לי להיות כאן כי זה גורם לי להתגעגע ללשעבר שלי נורא!! אני מנסה להיות חזקה. הכל עדיין יחסית טרי ורגיש. להיות כאן גורם לי להצטער עוד יותר על זה שאין לי דבר בחיי כרגע. את חושבת שאם אני רואה בגד יש יפה מאוד שאין לו פוש אפ כדאי ללכת לתופרת? או שזה עסק מסריח..

היי קשת ../images/Emo140.gif

אין לך דבר בחייך כרגע
נשמע מעט גורף, לא? התכוונת לכך שאת לא בזוגיות?

ToryMaster

New member
יו

לא שמתי לב לאירוניה שבזה, בהחלפה של אות (שנמצאת צמודה לאות המקורית) זה יוצא דבר

עצוב קצת

שהדבר היחידי בחייך היה החבר לשעבר ועכשיו שאין לך אותו אין לך כלום....... את לא חושבת שאת שווה משהו בזכות עצמך???

קשת

New member
הבנת לא נכון../images/Emo9.gif

יש לי המון דברים בחיים. לפעמים אני טועה כשאני מקלידה, זה הכל... כמובן שנורא נורא עצוב לי וקשה. אני ההגדרה החיה ללב שבור. איך עברנו מנושא החזיות לזה שאין לי חיים.. למישהי יש בכל זאת המלצה? תשובה לאחת משאלותיי?

בקשר לחזיות והבגד ים:

1. חזיות - אני תמיד מכבסת ביד, בכיור. תקני שיהיו לך בערך 5-6 חזיות, וכשאת מכבסת אותן חכי עד שיהיו לך נניח 4 מלוכלכות. תסגרי את הכיור עם פקק, מלאי אותו במים חמימים, שימי קצת סבון לכביסה ביד, שימי את החזיות, ונקי אותן. זה לוקח אולי 5 דקות. אח"כ פשוט תתלי אותן לייבוש במקלחת, ובבוקר למחרת כבר יש לך נקיות. בצורה כזאת החזיות ישמרו לך לפחות שנה. יש לי חזיות שאני משתמשת בהן כבר שנתיים ועדיין כמו חדשות. חזיות טובות הן יקרות, וחבל להרוס אותן במכונת כביסה. 2. חלק עליון לבגד ים - בתור מישהי שמתקשה למצוא חלק עליון שבאמת יכסה את החזה שלי, קשה לי לייעץ לך (אני תמיד צריכה לקחת מידה 42 בבגדי ים, למרות שבבגדים רגילים אני מידה 36!). אבל אני תמיד רואה בחנויות בגדים חלקים עליונים עם ריפוד, אני חושבת שזה מה שאת מחפשת.

למעלה