היי יש לי שאלונת

crazyilana

New member
היי יש לי שאלונת

טוב תשמעו היום הייתה לי את הבגרות הכי זוועה שלי בחיים...פיסיקה! אשכרה ישבתי ולא ידעתי מה לכתוב השאלה שלי היא ככה: אם אני נכשלת בפיסיקה אין לי תעודה טכנולוגית או אין לי תעודת בגרות? טנקס לעונים.

murzik3591

New member
פיסיקה לא שייך לתעודה טכנולוגית

באשר לתעודת בגרות מותר שיהיה נכשל אחד בציון של 50, במידה ולא עברת 50 אני לא זוכר אם מגיע לך או לא. כי על מנת לקבל תעודת בגרות את צריכה מקצוע אחד מוגבר מלבד המקצועות של הליבה כמו אנגלית או מתמטיקה: אם את לומדת מכונות או אלקטרוניקה ועשית לפחות 5 יחידות באחד מהמקצועות האלה אז מגיע לך תעודת בגרות. מה שאני לא יודע זה מה קורה כשעושים אקסטרה בגרות בפיסיקה ונכשלים.

murzik3591

New member
כשאני למדתי(בהולץ)

המגמה הייתה מורכבת מ15 יחידות מוגברות של אלקטרוניקה. פיסיקה לא היה חלק מה15 יחידות האלה., פיסיקה היו עוד אקסטרה 5. אני מציע לך לגשת לרכז השכבתי או לסמכות פדגוגית ולברר.

romanb10

New member
לפי מה שאני יודע אז פיסיקה זהו לא מקצוע חובה.

אז זאת אומרת שאם נכשלת בפיסיקה עדיין תקבלי תעודת בגרות. (אבל אל תסתמכו על תשובה זו). לגבי התעודה הטכנולוגית אני לא יודע.

nirze

New member
לא תיהיה לך תעודה טכנולוגית....!

עד לפני כמה שנים למדו בכיתה י' לשלושה בגרויות - מדעי הטכנולוגיה א', ב', ו-ג'... אם היית עוברת אותם לא היית חייבת לעשות בגרות בפיזיקה... זה היה ההפך מפיזיקה... יכלת לעשות גם וגם ואז היה לך עוד 3 יח'... כיתה י' מדעי הטכנולוגיה וכיתה י"א פיזיקה... עכשיו אני יודע שהורידו את המקצועות האלה וניגשים רק למדעי הטכנולוגיה א' - בסיס - שאת הבגרות הזאת גם חובה שתיהיה כדי לקבל תעודה טכנולוגית! את יכולה לעשות חוזר במועד קיץ הבא... ::]

OR121

New member
איזה שטויות...

טוב אז לפי מה שהממחים אומרים (אני לא ניגשתי בכלל לפיזיקה אז תאמיני לי ששאלתי טוב טוב) פיזיקה זה לא מקצוע חובה.. זה לא קשור בכלל לתעודה הטכנולוגיה..זה קשור לתעודת בגרות בתעודת בגרות זה נחשב מקצוע לא חובה..אבל את צריכה שיהיה לך במגמה שלך לפחות 5 יחידות(שלכולם יש) אז ככה שאין לך מה לדאוג:)

למעלה