היי יש לי שאלה...

Mai 17

New member
היי יש לי שאלה...

היי.. קיבלתי היום צו התייצבות מוזר..לא מצוייין לי כלום חוץ מזה שאני חייבת להתייצב בבית השריון.. התקשרתי למספר שכתוב לי בזימון והייתה הודעה קולית "שלום הגעתם לאקא מיונים" [או משו כזה לוידעת אם שמעתי טוב חחחח] יש למישהו מושג במה מדובר? אשמח לקבל תשובה, מאי.

היי יש לי תשובה...

לא. האמת שאין לי תשובה. לא מעטים האנשים שמקבלים את הזימונים האלו. ולמען האמת... הם לא כלכך משתפים אותנו מה היה שם, בהנחה שהם בעצמם יודעים. זה בבית השריון, אז יכול להיות שבין השאר זה בשביל שאלון 300, אבל יותר מזה אין לי לתת לך. הדעה הרווחת היא שכדי להגיע.

Mai 17

New member
טנקס

זה ממש מוזר אפילו לא כתוב שזה של מודיעין...אני אנסה להתקשר אליהם שוב בימים הקרובים.. ושאלון 300 כבר עשיתי... תודה בכל מקרה..ואם מישו ידע מזה אשמח אם יגיד לי חחחח

yshavit

New member
גרת פעם בחו"ל?

או מדברת שפה חוץ מעברית ברמת שפת אם?

Mai 17

New member
כה..

נולדתי בארגנטינה אז אני מדברת ספרדית ברמה של שפת אם.. ואני לומדת צרפתית בביצפר [אבל אני לוידעת ברמה משו...]

yshavit

New member
אז זה למה

אני משער שגם קבלת לפני כמה זמן טופס ירוק ששאל אותך כל מיני פרטים אישיים כולל איפה גרת\ההורים. זה משהו של המודיעין- טוענים שזה מאוד סודי, מי שהיה בהמשך המיונים יודע. הולכים לעשות לך שאלון 300+ דף של פרטים אישיים+ ראיון אישי קצר וטפשי. אם את עוברת את זה אז הולכים לעבור עליך הרבה דברים מאוד הזויים. בהצלחה

Mai 17

New member
ממממ

לא קיבלתי טופס ירוק...קיבלתי טופס כתום כזה "לצורכי ביטחון שדה"...

cohevet

New member
זה לא של חיל מודיעין

גמני קיבלתי כזה... והתקשרתי היום... זה סתם מבחנים.. היא אמרה "לחבר'ה עם נתונים גבוהים".. לא יודעת לפי מה הם בוחרים את אותם חבר'ה..

2inaroad

New member
אני יודע מה זה!

קיבלת טופס כתום (בנים מקבלים ירוק), הדרישות זה שפות ואזרחויות זרות ולוא דווקא נתונים גבוהים (כל דבר שלא יודעים מה זה, אז נוח להגיד "נתונים טובים", אז זהו שלא- מקבלים את זה גם עם קב"א 51!). זה נקרא "תפקידים מועדפים" וזה לא! חמ"ן. משהו אחר וסודי! נדמה לי שאת גם חייבת להתייצב, נכון?

Mai 17

New member
יאפ

כתוב "צו התייצבות" ואחרי זה חובה עלייך להתייצב על פי סעיף ככה וככה אני אלך אין לי מה להפסיד

2inaroad

New member
ואיך הוא נראה?

אני לא מתכוון לזימון של פקידים בשב"כ/מוסד אלא לתפקיד שווה במוסד, איך הוא נראה?

למעלה