היי.. יש לי שאלה

yael8yael

New member
היי.. יש לי שאלה

היי מה נשמע?אני חדשה ואני מקווה שאני אתחבר פה בקלות טוב.. אני יעל ויש לי שאלה שהיא ממש עומרדת לי על קצה האף.. ראיתי באחת ממהודעות שהיה שבוע ידידיה ויטל.. וגם ראיתי שעושים על כל השחקנים.. עם מישהו יודע על שבועות השחקנים האלה וישמח לעזור לי ולהסביר לי בגלל שאני לא מכירה בכלל את הפורום אז תודה..

ny22

New member
מנהל
בשביל זה את צריה לפנות לעדן

הוא זה שמארגן את הפינה הזאתי

edenc1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifאני עדן../images/Emo59.gif

הסבר: כל שבוע אני פותח שרשור על שחקן מהשמיניה, וכל חברי הפורום צריכים לשרשר כמה שיותר תמונות, יצירות ומידע על אותו שחקן... זהו. לא כ"כ מסובך

edenc1

New member
השחקנים שם לא יודעים לשרשר?../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

moton

New member
קצת קשה לשרשר בפורום הלא ברור הזה

חבל שזה לא בתפוז.. הפסד של HOT

edenc1

New member
../images/Emo45.gifנכון...../images/Emo4.gif../images/Emo59.gif

אני מקווה שהם יבינו שהם טעו

chen010189

New member
הייתי בשוק ששמעתי שזה שם:S

רציני עדיף בתפוז, הפורומים פה יותר נוחים. למרות שאני מכירה הרבה שאומרים שהפורומים בהייד פארק יותר נוחים... אבל אני אוהבת את הפורומים של תפוז יותר מאשר פורומים בכל אתר אחר. בגלל זה אני פה, כי בוואלה! למשל יש גם פורומים תיאטרון, השמינייה וכו'... אבל הם פשוט לא נוחים, והם גם מאוד מעפנים

Oshi love Tamir

New member
לא לא...חחח...אסתי כנסי:

היא התקשרה אליי פעם אחת שהיא קבלה את המתנה בשביל להודות לי ופעם שניה חברה שלי פגשה אותה ואז היא התקשרה מהפלאפון שלה ונתנה לי לדבר עם עדי. והיא לא התקשרה לומר לי מזל טוב היא כתבה לי פה בפורום

chen010189

New member
חחחח, גם אם לא, בפורום הזה זה צפוי

בYnet אי אפשר להגיב כל כך... כי ההודעות יורדות ולא עולות וכששחקן מתארח נפתחות שלושים הודעות במכה. הודעה אחת יכולה להפתח ושנייה אחרי לעבור דף ולא לעלות יותר... זה מה שגרוע שם אז אם היא לא עונה, תדעי שזה בגלל שההודעה שלך "נעלמה" לה מהעיניים בגלל זה, זה ממש לא שווה...

למעלה