היי יש לי שאלה

יש לי תשובה :)

מין אוראלי יכול להיות מסוכן לשני הצדדים. פצעים בפה, זיהומים , פליטת זרע, פצעים באיבר המין הנשי כולם יכולים להדביק במחלות זיהומיות וגם איידס. לכן, אם הפרטנר אינו קבוע כדאי להשתמש בקונדום (ואם אני לא טועה יש גם משהו שאמור לשמש "קונדום" לאשה אבל תקנו אותי אם אני טועה.. נדמה לי ששמעתי משהו על כזה דבר) להריון אי אפשר להיכנס מזה ;)

ToryMaster

New member
מסוכן?

בתיאוריה - אישה עלולה להיחנק כשהיא יורדת לגבר. במעשי - במין אוראלי עלולות לעבור מחלות מין (בעיקר אל הצד האקטיבי, נדמה לי שקיים סיכון גם לפסיבי). מסוכן? בעיקר אם לא מטפלים בהן.

אולי תפסיקו להתנהג כמו ילדים

בנות ...נראה לי שגילי מרגיש שפגעתן בו...אז לא עדיף לבקש סליחה ולהמשיך להנות ביחד מהפורום? או שיותר כייף להמשיך במלחמות?!

ToryMaster

New member
למה?

אני פגעתי בו בדיוק כמו שהוא פגע בי. אמרתי לו את מה שאמרתי לו בצ'אט, אז קודם כל זה לא לגיטימי מצידו להוציא את זה לפורום, וחוצמזה, ביקשתי (די בגסות כן) שלא ידבר איתי, כי תכל'ס? אין לי שום עניין לדבר איתו ואין לי שום רצון להיות נחמדה אליו. צר לי שזה נפל לך על השרשור, באמת.

:)

זה בסדר שזה נפל על השרשור:) פשוט מאוד תתנצלי לפניו שיהיה מבסוט וככה נגמור את הריב המטופש והקטנוני הזה מבלי שאף אחד יחסם ונוכל להמשיך להנות בפורום...כי באמת זה פורום נחמד נעים וטוב...עוד הלילה תשלימו חחח

למעלה